Котлети по-київськи (класичний рецепт)
Це еталон і вершина кулінарного мистецтва, який нам запам'ятався з дитинства. Саме за цим рецептом готували котлети по-київськи у всіх закладах громадського харчування колишнього Союзу.
опис приготування:
Знайоме блюдо і знайомий смак. Почнемо з м'яса: розріжте грудинку навпіл і добре відбийте. Підготуйте паніровці і кляр з яйця. Зробіть начинку з масла і зелені. На шматочок м'яса покладіть трохи начинки і поверніть у вигляді рулету, щільно закривши краю, запаніруйте і обсмажте з усіх боків на сковороді. На стіл подавайте в гарячому вигляді. Смачного!
- Панірувальні сухарі— 200 грам
- Куряча грудка— 400 грам
- Вершкове масло— 50 грам
- яйце— 1 штука
- пучок зелені— 1 штука
- Рослинна олія— За смаком
- сіль, спеції— За смаком
Підготуйте панірувальні сухарі, кляр з збитого з дрібкою солі і перцю яйця, а також начинку для котлет із замороженого вершкового масла і подрібненої зелені.
На шматочок м'яса покладіть трохи начинки і поверніть у вигляді рулету, щільно закривши краю.
Двічі занурте котлету до кляр і паніровці.
І обсмажте з усіх боків на олії. Переважно смажити у фритюрі, але можна обійтися і звичайною сковородою. На стіл подавайте в гарячому вигляді.
Подібні рецепти
Котлети «Пожарський» класичний рецепт
нескладний, апетитний і вдалий класичний рецепт рибних котлет хочу запропонувати вашій увазі. Чудова альтернатива звичним м'ясним, на мій погляд, на обід або вечерю для всієї родини. Спробуйте! опис приготування: Основою для таких котлеток може бути філе будь-якої рибки, яка є під рукою. Щоб г...
Крабовий салат рецепт класичний
Існує маса варіантів приготування салату з крабових паличок. Даний рецепт салату є класичним і правильним, не пробували? Обов'язково приготуйте і насолоджуйтеся! опис приготування: З усіх варіантів приготування крабового салату мені найбільше подобається класичний рецепт, до складу якого входя...
Kryushon (класичний рецепт)
Легкий слабоалкогольний напій для фуршету і святкового застілля. Приготуйте його замість дорогих, & Quot; хімічних" коктейлів з банок - і не пошкодуєте. опис приготування: Класичний рецепт хмільного напою для святкового застілля. Змішайте в скляній ємності сік з банки з ананасами, порізані ана...
Класичний бісквіт
Рецептів приготування бісквітів існує величезна кількість. Сьогодні я поділюся з вами класичним рецептом, за яким бісквіт завжди виходить ніжним, пишним, добре піднімається і не осідає. опис приготування: Класичний бісквіт готується всього з трьох інгредієнтів: яєць, цукру і борошна. Але дуже ...
Карпаччо класичний
Карпаччо — це італійська холодна закуска, яка полонила весь світ своєю простотою і вишуканим смаком. Хочу поділитися з вами, як приготувати карпаччо класичний, справжній, з самої Італії. опис приготування: Рецепт класичного карпаччо я дізналася від італійки, яка жила з нами по сусідству. Вона ...