Рецепт Курка з грибами і артишоками

Рецепт Курка з грибами і артишоками
Час приготування: 1 г. 0 хв.
Тушковані курячі ніжки з грибочками і артишоками. Як гарнір використовуємо макарони.

кількість порцій: 8
  • курині ніжки— 8 штук
  • сіль— 2 щіпки(за смаком)
  • чорний перець— 2 щіпки(за смаком)
  • оливкова олія— 3 Ст. ложки
  • печериці— 450 грам
  • часник— 5 зубчиків
  • біле вино— 1/2 склянки
  • артишок— 400 грам
  • густі вершки— 1 Склянка
  • петрушка— 1 штука(за смаком)
  • макарони— 450 грам(відварити, промити під холодною водою)
Курка з грибами і артишоками - фото крок 1 промити, нарізати гриби, цибуля і часник.

Курка з грибами і артишоками - фото крок 2 У велику сковороду налити велику кількість оливкової олії. включити вогонь.

Курка з грибами і артишоками - фото крок 3 Покласти курячі ніжки в сковороду, посолити і поперчити.

Курка з грибами і артишоками - фото крок 4 Обсмажувати курку з усіх боків протягом декількох хвилин. Викласти курку в миску.

Курка з грибами і артишоками - фото крок 5 В ту ж сковороду покласти нарізані грибочки і часник.

Курка з грибами і артишоками - фото крок 6 Залити білим вином.

Курка з грибами і артишоками - фото крок 7 Додати до всього курячий бульйон.

Курка з грибами і артишоками - фото крок 8 Повернути ніжки в сковороду разом з артишоками.

Курка з грибами і артишоками - фото крок 9 Накрити кришкою і готувати 20-30 хвилин.

Курка з грибами і артишоками - фото крок 10 Після закінчення часу залити густі вершки.

Курка з грибами і артишоками - фото крок 11 Перешкодити і посипати зеленою цибулею.

Курка з грибами і артишоками - фото крок 12 Знову накрити кришкою і тушкувати протягом 10 хвилин, періодично помішуючи.

Курка з грибами і артишоками - фото крок 13 Викладаємо курку до відварною макаронів.

Курка з грибами і артишоками - фото крок 14 Рясно посипаємо тертим сиром.

Подібні рецепти

Картопляна запіканка з артишоками

Яєчня з артишоками і картоплею

Рецепт приготування запіканки з вареною картоплею, цибулею, маринованими артишоками і болгарським перцем. опис приготування: Для приготування цієї запіканки ви можете використовувати недоїдений варену картоплю. оливкового масла— 4 Ст. ложки цибулини— 1/2 штуки kartofelina— 1 штука(велика вар...

Курка з білими грибами

Курка з білими грибами

Ніжне куряче філе гаситься з білими грибами і вершками. Блюдо подається до столу з гарніром, наприклад, з картоплею, рисом або гречкою. Підійде на обід або вечерю. рекомендую спробувати! опис приготування: Перед вами простий рецепт приготування курки з білими грибами. Куряче м'ясо нарізаємо шм...

Курка з грибами шиітаке

Курка з грибами шиітаке

Рецепт приготування курячих грудок з грибами шиітаке. кількість порцій: 6-10 Курячі грудки— 4 штуки Соєвий соус— 6 Ст. ложок Устричний соус— 3 Ст. ложки Цибуля ріпчаста— 1 штука часник— 6 зубчиків чилі— 3 штуки(краще Серано) морква— 4 штуки(середня) Стручкова квасоля— 2 склянки(заморожена або с...

Курка з грибами в духовці

Курка з грибами в духовці

Цей рецепт курки дуже схожий на рецепт французького Кокота, тільки замість соусу бешамель я використовую вершки. Курочка, запечена з грибами під ніжною вершковою скоринкою, виходить неперевершеною. опис приготування: Перед вами рецепт, як приготувати курку з грибами в духовці, і він дуже прост...

Курка з грибами в вершково-часниковому соусі

Курка з грибами в вершково-часниковому соусі

Страву можна подавати з макаронами, з картоплею, а також є його з скибочкою хліба. Простий і смачна вечеря для всієї родини. Для вас рецепт, як приготувати курку з грибами в вершково-часниковим соусом. опис приготування: Ви можете використовувати курячі стегна без кісток і шкіри, а також куряч...