Рецепт Курка з грибами і артишоками
Тушковані курячі ніжки з грибочками і артишоками. Як гарнір використовуємо макарони.
кількість порцій: 8
- курині ніжки— 8 штук
- сіль— 2 щіпки(за смаком)
- чорний перець— 2 щіпки(за смаком)
- оливкова олія— 3 Ст. ложки
- печериці— 450 грам
- часник— 5 зубчиків
- біле вино— 1/2 склянки
- артишок— 400 грам
- густі вершки— 1 Склянка
- петрушка— 1 штука(за смаком)
- макарони— 450 грам(відварити, промити під холодною водою)
У велику сковороду налити велику кількість оливкової олії. включити вогонь.
Покласти курячі ніжки в сковороду, посолити і поперчити.
Обсмажувати курку з усіх боків протягом декількох хвилин. Викласти курку в миску.
В ту ж сковороду покласти нарізані грибочки і часник.
Залити білим вином.
Додати до всього курячий бульйон.
Повернути ніжки в сковороду разом з артишоками.
Накрити кришкою і готувати 20-30 хвилин.
Після закінчення часу залити густі вершки.
Перешкодити і посипати зеленою цибулею.
Знову накрити кришкою і тушкувати протягом 10 хвилин, періодично помішуючи.
Викладаємо курку до відварною макаронів.
Рясно посипаємо тертим сиром.
Подібні рецепти
Яєчня з артишоками і картоплею
Рецепт приготування запіканки з вареною картоплею, цибулею, маринованими артишоками і болгарським перцем. опис приготування: Для приготування цієї запіканки ви можете використовувати недоїдений варену картоплю. оливкового масла— 4 Ст. ложки цибулини— 1/2 штуки kartofelina— 1 штука(велика вар...
Курка з білими грибами
Ніжне куряче філе гаситься з білими грибами і вершками. Блюдо подається до столу з гарніром, наприклад, з картоплею, рисом або гречкою. Підійде на обід або вечерю. рекомендую спробувати! опис приготування: Перед вами простий рецепт приготування курки з білими грибами. Куряче м'ясо нарізаємо шм...
Курка з грибами шиітаке
Рецепт приготування курячих грудок з грибами шиітаке. кількість порцій: 6-10 Курячі грудки— 4 штуки Соєвий соус— 6 Ст. ложок Устричний соус— 3 Ст. ложки Цибуля ріпчаста— 1 штука часник— 6 зубчиків чилі— 3 штуки(краще Серано) морква— 4 штуки(середня) Стручкова квасоля— 2 склянки(заморожена або с...
Курка з грибами в духовці
Цей рецепт курки дуже схожий на рецепт французького Кокота, тільки замість соусу бешамель я використовую вершки. Курочка, запечена з грибами під ніжною вершковою скоринкою, виходить неперевершеною. опис приготування: Перед вами рецепт, як приготувати курку з грибами в духовці, і він дуже прост...
Курка з грибами в вершково-часниковому соусі
Страву можна подавати з макаронами, з картоплею, а також є його з скибочкою хліба. Простий і смачна вечеря для всієї родини. Для вас рецепт, як приготувати курку з грибами в вершково-часниковим соусом. опис приготування: Ви можете використовувати курячі стегна без кісток і шкіри, а також куряч...