Рецепт Картопляна запіканка з артишоками
Рецепт приготування запіканки з вареною картоплею, цибулею, маринованими артишоками і болгарським перцем.
опис приготування:
Для приготування цієї запіканки ви можете використовувати недоїдений варену картоплю.
- оливкового масла— 4 Ст. ложки
- цибулини— 1/2 штуки
- kartofelina— 1 штука(велика варена )
- артишоки— 3 штуки(маринованих)
- червоного болгарського перцю— 1/4 склянки( смаженого )
- яйця— 4 штуки
- курячого бульйону— 2 Ст. ложки
- сіль— — За смаком
2. нагріти 2 столові ложки оливкової олії в середній сковороді на середньому вогні. Додати цибулю і смажити, від 3 до 5 хвилин. Додати картоплю і смажити, акуратно помішуючи, протягом 5 хвилин. Додати артишоки і солодкий перець і смажити, помішуючи, ще 2-3 хвилини. Викласти овочеву суміш у миску і дати охолонути повністю.
3. змішати яйця, курячий бульйон і кілька пучок солі в середній мисці. Додати картопляну суміш і перемішати. Дати постояти близько 10 хвилин. нагріти 5 чайних ложок оливкової олії у великій сковороді на сильному вогні. Влити овочеву суміш в сковороду і розрівняти лопаткою. Зменшити вогонь до низького. готувати, струшуючи сковороду, від 6 до 8 хвилин.
4. Акуратно перевернути корж на тарілку. Якщо сковорода виглядає сухий, додайте трохи оливкового масла. Акуратно викласти запіканку назад в сковороду і смажити на іншій стороні. Зменшити вогонь до дуже низького і готувати, поки зубочистка, вставлена в центр, не буде виходити чистою, від 3 до 4 хвилин. Знову перевернути запіканку і готувати на першій стороні ще 1 хвилину.
5. Викласти запіканку на тарілку і промокнути паперовим рушником, щоб позбутися від надлишків олії. Дати охолонути трохи, потім розрізати запіканку на скибочки і подавати теплою або кімнатної температури.
Подібні рецепти
Тушкована пекінська капуста
Фенхель не традиційний інгредієнт для нашої кухні. Але його бульби можуть надати стравам незвичайний смак і аромат. Обов'язково спробуйте приготувати запіканку з фенхелем - вам точно сподобається. опис приготування: Для приготування запіканки спочатку крупно поріжте і обсмажте цибулю і фенхель...
Картопляна запіканка з грибами і часником
Перед вами рецепт простий і смачною запіканки, ідеально підходить для "; пісних днів" або просто, як гарнір. Подайте сметану або томатний соус до цієї страви, салат і вечеря готова! опис приготування: Отже, Зараз я розповім вам, як приготувати картопляну запіканку з грибами і часником. Щоб з...
Картопляна запіканка з індичкою
Пропоную рецепт ніжною і корисною запіканки з індичкою. Це смачне і ситне блюдо можна подати з овочевим салатом на обід або вечерю. Дуже просто і дуже смачно! опис приготування: У готовому вигляді запіканка схожа на пиріг — підставу з картопляної маси, начинка з філе індички. Для соковитості д...
Картопляна запіканка з кабачком
Запіканку я вважаю одним з найбільш універсальних видів гарячих страв. Чому так? Все тому що її можна зробити практично з будь-яких продуктів, змінюючи соуси, додаючи фарш, сир, рибу і т. d. опис приготування: Відкривши днем холодильник, я зрозуміла, що зроблю один з найлегших і простих варі...
Картопляна запіканка з печінкою
Цей рецепт є найзручнішим варіантом приготування картопляної запіканки з печінкою. Все просто і в той же час дуже оригінально і смачно, так що варто спробувати це дивовижне блюдо. опис приготування: Запіканка з даного рецептом готується зовсім недовго, так що ви зможете за короткий період часу...