Рецепт Курка Парміджано

Рецепт Курка Парміджано
Час приготування: 1 г. 0 хв.
Рецепт приготування італійської страви з курячого філе з томатним соусом, сиром і спагетті як гарнір.

кількість порцій: 6
  • куряча грудка— 4-6 штук(без шкіри)
  • сіль— 1 Чайна ложка(за смаком)
  • чорний перець— 1 Чайна ложка(за смаком)
  • вершкове масло— 2 Ст. ложки
  • цибуля— 1 штука
  • часник— 4 зубчики
  • вино— 3/4 склянки(біле або червоне)
  • консервовані помідори— 400 грам
  • цукор— 2 Ст. ложки
  • петрушка— 1 щіпка
  • локшина лінгвіні— 450 грам(гарнір)
курка Парміджано - фото крок 1 Помістити куряче м'ясо в пакет і відбити молоточком.

курка Парміджано - фото крок 2 Висипати борошно в тарілку. Додати трохи солі.

курка Парміджано - фото крок 3 поперчити.

курка Парміджано - фото крок 4 Обваляти куряче філе в борошняної суміші.

курка Парміджано - фото крок 5 Поставити сковороду на середній вогонь. Залити оливкова олія.

курка Парміджано - фото крок 6 Розтопити невеликий шматочок вершкового масла.

курка Парміджано - фото крок 7 Обсмажити куряче м'ясо до коричневої скоринки з обох сторін.

курка Парміджано - фото крок 8 Перекласти шматочки на тарілку.

курка Парміджано - фото крок 9 покришити цибулю.

курка Парміджано - фото крок 10 Дрібно нарізати часник.

курка Парміджано - фото крок 11 Обсмажити цибулю і часник.

курка Парміджано - фото крок 12 Через пару хвилин влити вино.

курка Парміджано - фото крок 13 Довести до кипіння, потім викласти консервовані томати.

курка Парміджано - фото крок 14 Варити на середньому вогні. Додати цукор.

курка Парміджано - фото крок 15 посолити.

курка Парміджано - фото крок 16 Натерти сир.

курка Парміджано - фото крок 17 По закінченню деякого часу додати петрушку в соус.

курка Парміджано - фото крок 18 Додати трохи сиру пармезан.

курка Парміджано - фото крок 19 Перемішати і викласти куряче м'ясо поверх соусу.

курка Парміджано - фото крок 20 Посипати залишками тертого сиру.

курка Парміджано - фото крок 21 Накрити кришкою і готувати протягом декількох хвилин.

курка Парміджано - фото крок 22 посипати петрушкою.

курка Парміджано - фото крок 23 відварити лінгвіні, посипати тертим сиром. Подавати як гарнір.

курка Парміджано - фото крок 24 Смачного!

Подібні рецепти

Консервированная черешня

Кокосово-лимонний кекс в мікрохвильовці

Взимку хочеться ягід, особливо я люблю солодку черешню. звичайно, свіжі ягоди складно чимось замінити, але консервована за цим рецептом черешня виглядає як свіжа і смак у неї — надзвичайний! опис приготування: Мій рецепт консервованої черешні розрахований на один літр води. Паличка кориці пови...

Картопля зі свинячими реберцями

Картопля зі свинячими реберцями

Рецепт приготування картоплі зі свинячими реберцями сподобається всім любителям смачно і ситно поїсти, не докладаючи особливих зусиль. Тут же — вишукане святкове блюдо з найпростіших інгредієнтів! опис приготування: Такий простий рецепт картоплі зі свинячими реберцями дозволяє як би "; підлашт...

Компот з мандаринів і яблук

Компот з мандаринів і яблук

Хочете смачний напій? Тоді не поспішайте бігти за ним в магазин. Краще зробити його самостійно. Завдяки нескладної інструкції зможете зрозуміти, як приготувати компот з мандаринів і яблук. опис приготування: Цікавий за смаком і освіжаючий напій. Компот прекрасно втамує спрагу в спекотний літні...

Куряча гомілка в соєвому соусі

Куряча гомілка в соєвому соусі

Готувати курячі гомілки дуже легко і просто, напевно, тому страви з них є найпопулярнішими у нас. Підбираємо для курки хороший маринад, наприклад, соєвий соус, і смачну вечерю забезпечений. опис приготування: Завдяки азіатської кухні у нас з'явилося дуже багато нових продуктів, які, на мій пог...

Карпаччо з яловичої вирізки

Карпаччо з яловичої вирізки

Карпаччо з яловичої вирізки можна назвати справді вишуканим блюдом. Тонкі скибочки ніжного м'яса зможуть прикрасити будь-який святковий стіл. Головне - правильно приготувати і подати страву. опис приготування: Якщо ви хочете знати, як приготувати карпаччо з яловичої вирізки, то прочитайте цей ...