Рецепт Котлети з курячих ніжок
Приготувати котлети з курячих ніжок дуже просто. Котлети по цим рецептом виходять дуже смачні і не поступляться будь-яким іншим. ніжні, соковиті, вони припадуть до смаку і дорослим, і дітям.
опис приготування:
Інгредієнти для котлет можуть бути найрізноманітніші: м'ясо, риба, овочі. Запевнюю вас, що з курячих стегенець виходять надзвичайно смачні котлети. Можна приготувати для повсякденного меню або до будь-якого святкового столу. За бажанням курячі ніжки можна замінити на готове куряче філе, але тоді неодмінно додайте до фаршу для соковитості невеликий шматочок сала.
- Курячі стегна— 2 штуки
- Цибуля— 1 штука
- Картопля— 1 штука
- молоко— 80 мілілітрів
- хліб білий— 50 грам
- часник— 2 зубчики
- Рослинна олія— 50 мілілітрів
- сіль— За смаком
- Перець чорний мелений— За смаком
У хліба зріжте кірки, м'якоть розкришити руками і замочіть в молоці.
стегенця промийте, обсушити, зніміть шкіру і відокремте м'ясо від кісток. Перекладіть куряче м'ясо в чашу блендера. У мене домашня птиця, вже з достатньою кількістю жирку, якщо у вас м'ясо пісне, то просто додайте до нього 30-50 грам свіжого сала.
Додайте сюди ж нарізану на частини очищену цибулину, замочений в молоці хліб і зубчики часнику.
Подрібніть все блендером до однорідної маси.
Перекладіть готовий фарш в глибоку миску і додайте тертий на дрібній тертці сиру картоплю. Посоліть все і поперчіть за смаком. Можна додати улюблені спеції.
Добре все перемішайте і сформуйте котлети. Обваляйте котлети в борошні або сухарях.
Смажте котлети на середньому вогні на рослинній олії, при цьому накривши посуд кришкою. Котлети повинні підрум'янитися з двох сторін.
Подавайте готові котлети з курячих ніжок з будь-яким гарніром або самостійно. Смачного!
Подібні рецепти
Гусь фарширований яблуками і чорносливом
У курячих сердечках міститься велика кількість вітамінів, мікро- і макроелементів. Оскільки сердечка - це дуже корисний субпродукт, давайте готувати котлети з них! опис приготування: Котлети виходять соковитими, ніжними і надзвичайно смачними. За смаком їх не всім вдається відрізнити від тради...
Котлети з курячих шлунків
Існує безліч різноманітних рецептів приготування котлет. На сей раз, я розповім вам, як приготувати котлети з курячих шлунків. Виходить дуже смачно! опис приготування: Котлети з курячих шлунків на смак майже не відрізняються від звичайних котлет, однак по харчовому складу і цінності для органі...
Кучмачі з курячих потрухів
Уміло приготовані тельбухи — смачне блюдо, особливо з меню грузинської кухні. Дивимося простий рецепт кучмачі з курячих потрухів і насолоджуємося стравою під келих червоного вина! опис приготування: здається, що у грузин буквально все виходить шалено смачним! Насправді, головне — готувати з лю...
Консервированная черешня
Взимку хочеться ягід, особливо я люблю солодку черешню. звичайно, свіжі ягоди складно чимось замінити, але консервована за цим рецептом черешня виглядає як свіжа і смак у неї — надзвичайний! опис приготування: Мій рецепт консервованої черешні розрахований на один літр води. Паличка кориці пови...
Картопля зі свинячими реберцями
Рецепт приготування картоплі зі свинячими реберцями сподобається всім любителям смачно і ситно поїсти, не докладаючи особливих зусиль. Тут же — вишукане святкове блюдо з найпростіших інгредієнтів! опис приготування: Такий простий рецепт картоплі зі свинячими реберцями дозволяє як би "; підлашт...