Рецепт Круасани з шоколадом з листкового тіста

Рецепт Круасани з шоколадом з листкового тіста
Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 30 хв.
Рецепт приготування круасанів з шоколадом.

опис приготування:

булочки круасани готуються дуже швидко і всього з двох простих інгредієнтів - листкового тіста і шоколадних чіпсів. Це відмінний десерт на сніданок.

  • пакет (2 список) замороженого листкового тіста— 1 штука
  • шоколадні чіпси— 240 грам(24 столові ложки)
Круасани з шоколадом з листкового тіста - фото крок 1 1. Вийняти листи тесту з упаковки і покласти на листи, застелене пергаментним папером. Дати постояти при кімнатній температурі протягом, принаймні, 30 хвилин.

Круасани з шоколадом з листкового тіста - фото крок 2 2. Як тільки тісто розморозиться, розгорнути листи і нарізати уздовж гострим ножем або різаком для печива на смужки. Потім розрізати кожен аркуш навпіл в протилежному напрямку, щоб вийшли прямокутники.

Круасани з шоколадом з листкового тіста - фото крок 3 3. викласти 30 г (2 столові ложки) шоколадних чіпсів в центрі кожного прямокутника.

Круасани з шоколадом з листкового тіста - фото крок 4 4. Зігнути праву сторону тесту, щоб вона наполовину закривала шоколад, і змастити водою або збитим яйцем, щоб зволожити.

Круасани з шоколадом з листкового тіста - фото крок 5 5. Потім зігнути ліву сторону, поєднуючи її з правого, і акуратно притиснути, защіпнув боку разом з кожного кінця. Круасани можна приготувати заздалегідь, накрити кришкою і поставити в холодильник на ніч.

Круасани з шоколадом з листкового тіста - фото крок 6 6. Духовку розігріти до 220 градусів. випікати круасани 20 хвилин до золотистого кольору.

Круасани з шоколадом з листкового тіста - фото крок 7 7. Дати охолонути протягом 5 хвилин, потім посипати цукровою пудрою і подавати теплими.

Подібні рецепти

Класичні круасани

Пряники «Московська»

Багато господинь мріють знайти рецепт, як приготувати класичні круасани. Адже ця випічка ідеально підходить для сніданку, нею можна пригостити гостей і здивувати їх своїми кулінарними здібностями. опис приготування: На перший погляд може здатися, що круасани - досить складне блюдо. Адже тісто ...

Круасани

Круасани

Французькі круасани з тіста замішаного на кефірі. Чудова випічка під чашечку гарячої кави. опис приготування: французькі круасани — смачна випічка з різноманітною начинкою у вигляді півмісяця. Начинка для круасанів може бути найрізноманітніша, булочки можна заправити сиром, ковбасними виробами...

Кільця з заварного тіста

Кільця з заварного тіста

Рецепт приготування кілець з заварного тіста. кількість порцій: 10 води— 125 мілілітрів(Для тіста) вершкового масла— 50 грам(Для тіста) солі, цукру— 1 щіпка(Для тіста) борошна— 75 грам(Для тіста) жовтка— 3 штуки(Для тіста) вершків— 500 мілілітрів(для крему) жовтків— 6 штук(для крему) цукрової п...

«кіски» з родзинками з дріжджового тіста

«кіски» з родзинками з дріжджового тіста

ваблять, ароматні косички з родзинками з дріжджового тіста порадують будь-яку сім'ю в вихідний день. Часу йде багато, але основні моменти досить прості і швидкі. Ви отримаєте справжнє задоволення! опис приготування: Спочатку необхідно приготувати опару, потім на її основі - дріжджове тісто. Да...

Кекс з гарбуза з шоколадом

Кекс з гарбуза з шоколадом

В черговий раз переконуюся, що гарбуз - це універсальний овоч. З неї виходить смачний суп, гарнір, салати і навіть десерт. Тому підтвердження рецепт, як приготувати кекс з гарбуза з шоколадом. опис приготування: Рецепт гарний тим, що для приготування не потрібно попередньо відварювати гарбуз, ...