Рецепт Куряче філе в томатному соусі

Рецепт Куряче філе в томатному соусі
Кількість порцій: 4 Час приготування: 50 хв.
Рецепт приготування курячого філе в томатному соусі. У процесі приготування куряче філе стає ніжним ароматним і дуже смачним.

опис приготування:

Куряче філе обсмажуємо на сковороді в рослинному маслі. Для приготування томатного соусу використовують часник, базилік, помідори, борошно і біле вино. З будь-яким гарніром можна подавати це блюдо.

  • зелені оливки— 80 грам
  • білого вина— 250 мілілітрів
  • курячих філе— 4 штуки
  • помідори— 400 грам
  • Перець і сіль— За смаком
  • муки— 3 Ст. ложки
  • базилік, пучок— 1 штука
  • бульйону— 500 мілілітрів
  • часник— 3 зубчики
Куряче філе в томатному соусі - фото крок 1 1. У холодній проточній воді ретельно промиваємо філе курки, потім паперовими серветками або рушником обсушуємо його. файл Perce, солимо і паніруємо в борошні. На розігрітій сковороді на рослинному маслі філе з кожної сторони обсмажуємо, приблизно хвилин по п'ять, вогонь середній. Філе має втратити рожевий колір і стати матовим. Потім філе перекладаємо на тарілку.

Куряче філе в томатному соусі - фото крок 2 2. промиваємо помідори, обшпарюємо їх окропом, і акуратно знімаємо з них шкірку. насіння видаляємо, і кубиками нарізаємо.

Куряче філе в томатному соусі - фото крок 3 3. Зайвий жир з сотейника зливаємо, подрібнюємо часник і кладемо сюди. Приблизно секунд тридцять-сорок смажимо. Потім додаємо нарізаних помідорів до повного випаровування соку помідорів, roza_ker. Тепер додаємо вино, і майже всі випаровуємо.

Куряче філе в томатному соусі - фото крок 4 4. Сюди додаємо бульйон, на третину все уварюємо. Щоб надати густоту, додаємо борошно.

Куряче філе в томатному соусі - фото крок 5 5. Дрібно нарізаємо базилік і додаємо в соус, кладемо оливки. Все доведемо до кипіння. Солимо до смаку, грудки перекладываем в сотейник. Філе має повністю покритися соусом.

Куряче філе в томатному соусі - фото крок 6 6. Подати з будь-яким гарніром.

Подібні рецепти

Куряче філе в апельсиновому соусі

Куряче філе в молочному соусі

Може бути, звучить дивно, але куряче м'ясо чудово поєднується з фруктами. Я готую куряче філе в апельсиновому соусі дуже давно, це мій коронний рецепт. Раджу і вам. опис приготування: Апельсин просочується курячим соком, і теж трохи змінює свій смак. Курка виходить солодкої, м'якою і ніжною. П...

Куряче філе в ніжному вершковому соусі

Куряче філе в ніжному вершковому соусі

Вкрай простий рецепт приготування курячого філе чудовий. Виходить шалено смачна страва, яке прикрасить собою святковий стіл, дозволить побалувати своїх близьких смачною вечерею. кількість порцій: 4 Курячі грудки— 2 штуки Сир з блакитною цвіллю— 80 грам вершки— 150 мілілітрів мак— 1 Ст. ложка Ро...

Куряче філе в пікантному овочевому соусі

Куряче філе в пікантному овочевому соусі

Куряче філе в пікантному овочевому соусі — дуже просте блюдо, яке рятує в випадках, коли потрібно приготувати щось смачне і оригінальне дуже швидко. Нічого складного — але який результат! опис приготування: взагалі, курка — це ідеальна штука в тих випадках, коли потрібно приготувати обід або в...

Куряче філе в медово-гірчичному соусі

Куряче філе в медово-гірчичному соусі

Куряче філе в медово-гірчичному соусі — класичне блюдо з курки, рецепт якого є канонічним у французькій кухні. відмінне блюдо: готується в два рахунки, а виходить дуже святковим. опис приготування: Куряче філе в медово-гірчичному соусі — це осінній рецепт. І за кольорами це блюдо нагадує осінь...

Куряче філе в сметанно-гірчичному соусі

Куряче філе в сметанно-гірчичному соусі

Куряче філе - саме по собі дуже ніжне блюдо, підходяще для всіх членів сім: від малого і до великого. А натуральний сметанно-гірчичний соус без шкідливих добавок робить курочку просто божественної! опис приготування: У кожної господині бувають моменти, коли хочеться побалувати сім'ю смачним і ...