Рецепт Курка в гірчичному маринаді
Курка в гірчичному маринаді виходить дуже ніжна, м'яка, неймовірно ароматна і потопає в пікантному соусі. Одним словом, неповторна!
опис приготування:
Курка в гірчичному маринаді хороша тим, що підходить для того, щоб запікати її в духовці, смажити на мангалі або грилі. Курка виходить чудово смачною, і якщо ви думаєте, що вона виходить безбожно гострої, то ви помиляєтеся. Гірчиця при термічній обробці втрачає свою гостроту, зате залишається легка пікантність і приємний аромат.
- Курячі стегна— 2 штуки
- Оливкова олія— 5-6 чайних ложок
- гірчичний— 3 Ст. ложки
- оцет— 2 чайних ложки
- обкладинка— 2 чайних ложки
- сіль, перець— — За смаком
- Лавровий лист— 3-4 штук
- мед— 2 Ст. ложки
У чашечку налити 5-6 чайних ложечок оливкової олії (або іншого).
Потім додати три столові ложки гірчиці,дві столові ложки меду. Все перемішати.
гарненько перемішати, додавши дві ложечки оцту.
Потім додати дві ложечки кориці, посолити, поперчити і добре перемішати.
Потім шматочки курки опускаємо в маринад і гарненько обмазуємо її в маринаді. Додаємо парочку лаврових листів і відправляємо в холодильник. Бажано на всю ніч! Так курка краще просочиться маринадом.
На наступний день перекладаємо курку в форму для випікання відправляємо в розігріту до 180 градусів духовку на 30 хвилин. Смачного!
Подібні рецепти
Кращий рецепт запеченої курки в гірчичному маринаді
Спробуйте легку і соковиту курячу грудку з пікантним гірчичним соусом і хрусткою яскравою спаржею. Це чудова альтернатива звичайної смаженої курки з рисом. Страву можна і на свято подати! опис приготування: Я звикла смажити курку в соєвому соусі. Але цей рецепт привернув увагу, вирішила спроб...
Курка в гірчичному соусі
Гірчиця для соусу була вибрана не випадково. Вона робить м'ясо більш м'яким, воно буквально тане в роті! Курка по цьому рецепту виходить з хрусткою скоринкою і в той же час ніжною і соковитою всередині. опис приготування: Готується блюдо дуже просто, але воно неодмінно урізноманітнює ваш повся...
Курка в маринаді в духовці
Курка в маринаді, запечена в духовці — дієтичне, корисне і смачне блюдо. Готується просто і швидко, не вимагаючи великих витрат часу, засобів і сил. Загалом, мрія будь-якої господині. опис приготування: Маринад для курки вибирайте на свій смак. У мене найпростіший варіант. Замість сметани можн...
Курка в незвичайному маринаді
Як правило, курку готують в сметанному, вершковому, грибному або томатному соусах, але в цьому рецепті ви дізнаєтеся, як приготувати курку в незвичайному маринаді: з ківі, паприкою і сушеним часником! опис приготування: Завдяки унікальним волокнам ківі маринад, приготований з даного фрукта, ро...
Курка в маринаді з паніруванням
Рецепт приготування шматочків курки в маринаді з оливкового масла, часнику, орегано і лимонного соку з борошняної паніровці. опис приготування: Курка по-іспанськи з хрусткою скоринкою порадує несподіваних гостей. оливкового масла— 1 Чайна ложка оцту— 1/2 чайних ложки апельсинового або лимон...