Рецепт Курка в гірчичному маринаді

Рецепт Курка в гірчичному маринаді
Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 12 г. 0 хв.
Курка в гірчичному маринаді виходить дуже ніжна, м'яка, неймовірно ароматна і потопає в пікантному соусі. Одним словом, неповторна!

опис приготування:

Курка в гірчичному маринаді хороша тим, що підходить для того, щоб запікати її в духовці, смажити на мангалі або грилі. Курка виходить чудово смачною, і якщо ви думаєте, що вона виходить безбожно гострої, то ви помиляєтеся. Гірчиця при термічній обробці втрачає свою гостроту, зате залишається легка пікантність і приємний аромат.

  • Курячі стегна— 2 штуки
  • Оливкова олія— 5-6 чайних ложок
  • гірчичний— 3 Ст. ложки
  • оцет— 2 чайних ложки
  • обкладинка— 2 чайних ложки
  • сіль, перець— — За смаком
  • Лавровий лист— 3-4 штук
  • мед— 2 Ст. ложки
Курка в гірчичному маринаді - фото крок 1 Для приготування страви знадобиться два стегенця. Їх потрібно буде гарненько промити під проточною водою і нарізати на більш дрібні шматочки.

Курка в гірчичному маринаді - фото крок 2 У чашечку налити 5-6 чайних ложечок оливкової олії (або іншого).

Курка в гірчичному маринаді - фото крок 3 Потім додати три столові ложки гірчиці,дві столові ложки меду. Все перемішати.

Курка в гірчичному маринаді - фото крок 4 гарненько перемішати, додавши дві ложечки оцту.

Курка в гірчичному маринаді - фото крок 5 Потім додати дві ложечки кориці, посолити, поперчити і добре перемішати.

Курка в гірчичному маринаді - фото крок 6 Потім шматочки курки опускаємо в маринад і гарненько обмазуємо її в маринаді. Додаємо парочку лаврових листів і відправляємо в холодильник. Бажано на всю ніч! Так курка краще просочиться маринадом.

Курка в гірчичному маринаді - фото крок 7 На наступний день перекладаємо курку в форму для випікання відправляємо в розігріту до 180 градусів духовку на 30 хвилин. Смачного!

Подібні рецепти

Курка в гірчичному соусі зі спаржею

Кращий рецепт запеченої курки в гірчичному маринаді

Спробуйте легку і соковиту курячу грудку з пікантним гірчичним соусом і хрусткою яскравою спаржею. Це чудова альтернатива звичайної смаженої курки з рисом. Страву можна і на свято подати! опис приготування: Я звикла смажити курку в соєвому соусі. Але цей рецепт привернув увагу, вирішила спроб...

Курка в гірчичному соусі

Курка в гірчичному соусі

Гірчиця для соусу була вибрана не випадково. Вона робить м'ясо більш м'яким, воно буквально тане в роті! Курка по цьому рецепту виходить з хрусткою скоринкою і в той же час ніжною і соковитою всередині. опис приготування: Готується блюдо дуже просто, але воно неодмінно урізноманітнює ваш повся...

Курка в маринаді в духовці

Курка в маринаді в духовці

Курка в маринаді, запечена в духовці — дієтичне, корисне і смачне блюдо. Готується просто і швидко, не вимагаючи великих витрат часу, засобів і сил. Загалом, мрія будь-якої господині. опис приготування: Маринад для курки вибирайте на свій смак. У мене найпростіший варіант. Замість сметани можн...

Курка в незвичайному маринаді

Курка в незвичайному маринаді

Як правило, курку готують в сметанному, вершковому, грибному або томатному соусах, але в цьому рецепті ви дізнаєтеся, як приготувати курку в незвичайному маринаді: з ківі, паприкою і сушеним часником! опис приготування: Завдяки унікальним волокнам ківі маринад, приготований з даного фрукта, ро...

Курка в маринаді з паніруванням

Курка в маринаді з паніруванням

Рецепт приготування шматочків курки в маринаді з оливкового масла, часнику, орегано і лимонного соку з борошняної паніровці. опис приготування: Курка по-іспанськи з хрусткою скоринкою порадує несподіваних гостей. оливкового масла— 1 Чайна ложка оцту— 1/2 чайних ложки апельсинового або лимон...