Рецепт Котлети на пару в пароварці
Що може бути простіше і смачніше котлет? А котлети на пару? Вони ще й корисні. Рецепт приготування котлет на пару в пароварці дуже корисний для дітей, а тому і стане в нагоді їх мамам.
опис приготування:
Подавайте котлети з курячого фаршу гарячими. думаю, що з гарніром труднощів не буде. доречно все: каша, картопля в будь-якому вигляді, макарони, овочі, зелень і соуси.
Смачного!
- Курячі грудки— 700 грам
- крем— 1 Ст. ложка
- молоко— 100 мілілітрів
- яйце— 1 штука
- Сухарі з білого хліба— 100 грам
- цибуля ріпчаста— 1 штука
- часник— 1 зубчик
- сіль— За смаком
- перець— За смаком
Хлeб - не обов'язковий інгрeдіент в котлeтах, але з ним вони виходять ніжніше. Можна використовувати сухарі або свeжій хліб, на результатe це не відіб'ється. і його, і інше предварітeльно замочуємо в молокe. З сухарями прощe, отжімаeм і додаємо в фарш. Якщо використовуєте хліб, то його після молочної ванни потрібно пропустити чeрез м'ясорубку вместe з м'ясом.
Цибулину очіщаeм від лушпиння і натираємо. Можна сдeлать і по-іншому - дрібно його нарізати, якщо ви нe проти шматочків цибулі в фаршe. Готово? Перекладіть його в миску до м'яса.
Зубчик часнику очищаємо і теж натираємо на тертці або тиснемо в пресі, додаємо в миску. От і все, підготовку інгредієнтів закінчили. Можна робити котлети.
Отже, в мисці у нас м'ясний фарш, віджаті сухарі, тертий лук і часник. Додаємо до них столову ложку сметани, яйце, сіль і спеції. Куряче філе саме по собі сухувато, тому ми і додаємо сметану, щоб котлети вийшли соковиті і ніжні. Щоб котлети не отримують я люблю додавати до них тертий кабачок, тоді вони виходять ще соковитіше.
Всі інгредієнти потрібно ретельно перемішати
Тепер приступаємо до завершальної частини нашого рецепта, а саме з м'ясної маси формуємо котлетки і вкладаємо їх в пароварку. Щоб м'ясо не прилипало до рук, змочіть їх в холодній воді. Пароварку закриваємо кришкою і готуємо котлети хвилин 25-30. Після чого їх можна буде подавати на стіл.
Подібні рецепти
Брокколі зі свининою
Рецепт приготування картопляників в пароварці. опис приготування: Картопляники можна подавати як самостійне блюдо, так і з м'ясом. Можна готувати картопляники з різноманітними начинками (капустою, грибами і т.д.). приготування: Очистити картоплю, викласти в каструлю, залити холодною водою, щоб...
Кета в пароварці
За допомогою пароварки можна приготувати найсмачнішу і корисну їжу! Наприклад, вареную рыбу, а саме — вихід! соковита, красива риба дуже добре поєднується з будь-яким гарніром. Спробуйте! опис приготування: Перед вами — простий рецепт приготування кети в пароварці. Риба нарізається шматочками ...
Кижуч на пару в мультиварці
Якщо у вас є мультиварка, значить ви легко зможете приготувати рибу на пару. це корисне, смачна страва і готується дуже легко. Просто візьміть і спробуйте його прямо сьогодні! опис приготування: Будь-яка риба, приготована на пару, вважається дієтичним і корисним стравою. А вже кижуч, представн...
Червона риба на пару
Любіть червону рибу? За допомогою вашої мультиварки можна приготувати чудову рибу на пару. Блюдо готується дуже швидко і чудово поєднується з різними гарнірами. рекомендую! опис приготування: Приготуємо червону рибу на пару в домашніх умовах. Спершу ретельно промийте та висушіть рибу, потім за...
Курка у фользі на пару
Рецепт приготування курячих стегенець з грибами, болгарським перцем, ріпчастою цибулею, імбиром і часником. опис приготування: Дієтичну курочку з грибами і овочами добре подавати з картопляним пюре. приготування: Нарізати вершкове масло шматочками. Дрібно нарізати гриби і ріпчасту цибулю. Нарі...