Рецепт Кета в пароварці

Рецепт Кета в пароварці
Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 30 хв.
За допомогою пароварки можна приготувати найсмачнішу і корисну їжу! Наприклад, вареную рыбу, а саме — вихід! соковита, красива риба дуже добре поєднується з будь-яким гарніром. Спробуйте!

опис приготування:

Перед вами — простий рецепт приготування кети в пароварці. Риба нарізається шматочками і готується з цибулею і морквою в пароварці. До такої рибі прекрасно підходить картопля, макарони або гречка. Також не зайвим буде приготувати салат зі свіжих овочів. хай щастить!

  • Катані— 400 грам(філе)
  • морква— 1 штука
  • Цибуля ріпчаста— 1 штука
  • сік лимонний— За смаком
  • сіль— За смаком
  • спеції— За смаком
Кета в пароварці - фото крок 1 Філе риби нарізаємо середніми шматочками.

Кета в пароварці - фото крок 2 Додайте спеції за смаком.

Кета в пароварці - фото крок 3 Видавлюємо на рибу лимон.

Кета в пароварці - фото крок 4 Натираємо на дрібній тертці моркву. Цибулю ріжемо півкільцями. Кладемо рибу в пароварку, зверху — цибуля.

Кета в пароварці - фото крок 5 На цибулю кладемо морква. готуємо 20 хвилин в пароварці.

Кета в пароварці - фото крок 6 Смачного!

Подібні рецепти

Кета копчена

Смажена кета

Кета - це велика риба з червоним м'ясом, відрізняється приємним смаком. Основний секрет її приготування в копченому вигляді - це правильна засолювання. Детальніше - дивіться рецепт. опис приготування: Одним з важливих чинників успіху в копченні риби - це вибрати гарну, якісну тушку. Постарайте...

Кета малосольная

Кета малосольная

малосольна кета — прекрасна закуска на святковий стіл, начинка для бутербродів і просто смачна риба! Приготувати таку рибу дуже просто, вам знадобиться всього-то 15-20 хвилин часу. рекомендую! опис приготування: До вашої уваги — простий рецепт приготування кети малосольной. Беремо цілу рибу і ...

Кета на грилі

Кета на грилі

Якщо ви збираєтеся на природу, насамперед треба подбати про гарячих закусках. Зазвичай ми готуємо шашлик, але можна спробувати рецепт приготування кети на грилі. опис приготування: Щоб приготувати кета на грилі в домашніх умовах, потрібно: 1. приготувати маринад. 2. підготувати рибу. 3. Залиши...

Кета в духовці

Кета в духовці

Смачна і ситна кета в духовці готується протягом години. Я роблю її з помідорами, картоплею і сиром. опис приготування: Кета в духовці є повноцінним стравою. Так як в неї входить і головне — риба, і гарнір — овочі. Кета в духовці є головним блюдом на моїх святах. Гості завжди в захваті від ціє...

Кета в фользі в духовці

Кета в фользі в духовці

Катані, як і інші види риб сімейства лососевих, користується великою популярністю. Страви з неї вишукані, смачні і дуже корисні. розповім, як приготувати кету в фользі в духовці. опис приготування: Таку рибку ви можете подати на святковий стіл або приготувати на романтичну вечерю на двох. З ке...