Рецепт Кета в духовці

Рецепт Кета в духовці
Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Смачна і ситна кета в духовці готується протягом години. Я роблю її з помідорами, картоплею і сиром.

опис приготування:

Кета в духовці є повноцінним стравою. Так як в неї входить і головне — риба, і гарнір — овочі. Кета в духовці є головним блюдом на моїх святах. Гості завжди в захваті від цієї страви. Раджу і вам. Рецепт кети в духовці зовсім простий. Страва не вимагає особливих турбот.

  • філе кети— 1 кілограм
  • Ріпчаста цибуля— 3 штуки
  • помідори— 2 штуки
  • Картопля— 4 штуки
  • сир— 150-200 грам
  • сушений базилік— 1 Чайна ложка
  • майонез— 2 Ст. ложки
  • сіль— За смаком
Кета в духовці - фото крок 1 Підготуйте всі інгредієнти. переконайтеся, що всього вистачає.

Кета в духовці - фото крок 2 Якщо кета була заморожена, її необхідно розморозити.

Кета в духовці - фото крок 3 Почистіть рибу від шкірки. Razrež'te на шматочки і приправте сіллю.

Кета в духовці - фото крок 4 помідори помийте. Ріпчасту цибулю і картоплю почистіть. наріжте скибочками.

Кета в духовці - фото крок 5 У деко або форму для випікання викладіть спочатку рибу.

Кета в духовці - фото крок 6 На великій тертці натріть сир. Трохи посипте на рибу. Зверху сиру викладіть кільця цибулі.

Кета в духовці - фото крок 7 Потім кладемо картопля.

Кета в духовці - фото крок 8 На картоплю ще трохи сиру (але не весь) і помідори. Змішайте сир з майонезом і сушеним базиліком. Змастіть отриманим соусом помідори. Поставте в духовку, розігріту на 200 градусів. Запікається кета в духовці близько 40 хвилин Приємного апетиту.

Подібні рецепти

Кета в фользі в духовці

Смажена кета

Катані, як і інші види риб сімейства лососевих, користується великою популярністю. Страви з неї вишукані, смачні і дуже корисні. розповім, як приготувати кету в фользі в духовці. опис приготування: Таку рибку ви можете подати на святковий стіл або приготувати на романтичну вечерю на двох. З ке...

Кета копчена

Кета копчена

Кета - це велика риба з червоним м'ясом, відрізняється приємним смаком. Основний секрет її приготування в копченому вигляді - це правильна засолювання. Детальніше - дивіться рецепт. опис приготування: Одним з важливих чинників успіху в копченні риби - це вибрати гарну, якісну тушку. Постарайте...

Кета малосольная

Кета малосольная

малосольна кета — прекрасна закуска на святковий стіл, начинка для бутербродів і просто смачна риба! Приготувати таку рибу дуже просто, вам знадобиться всього-то 15-20 хвилин часу. рекомендую! опис приготування: До вашої уваги — простий рецепт приготування кети малосольной. Беремо цілу рибу і ...

Кета на грилі

Кета на грилі

Якщо ви збираєтеся на природу, насамперед треба подбати про гарячих закусках. Зазвичай ми готуємо шашлик, але можна спробувати рецепт приготування кети на грилі. опис приготування: Щоб приготувати кета на грилі в домашніх умовах, потрібно: 1. приготувати маринад. 2. підготувати рибу. 3. Залиши...

Кета в клярі

Кета в клярі

Кета в клярі може бути чудовим блюдом як на обід, так і до вечері. Цей рецепт сподобається кожній господині, адже рибка в клярі виходить ніжною і дуже апетитною, а готується — дуже просто. опис приготування: Хочу поділитися з вами рецептом приготування кети в клярі. Зовсім недавно вирішила при...