Рецепт Кета малосольная

Рецепт Кета малосольная
Кількість порцій: 10 Час приготування: 15 хв.
малосольна кета — прекрасна закуска на святковий стіл, начинка для бутербродів і просто смачна риба! Приготувати таку рибу дуже просто, вам знадобиться всього-то 15-20 хвилин часу. рекомендую!

опис приготування:

До вашої уваги — простий рецепт приготування кети малосольной. Беремо цілу рибу і відрізаємо голову і хвіст, серединку розрізаємо навпіл і натираємо сумішшю солі, перцю і цукру. Відправляємо в холодильник на 24 годину, далі рибу зберігаємо в морозилці (кожен шматочок окремо). хай щастить!

  • Катані— 1 штука(свіжозаморожена)
  • сіль— 3 Ст. ложки
  • перець— 1/2 Ст. ложки
  • цукор— 1 Ст. ложка
кета малосольная - фото крок 1 Цілу кету очищаємо від кісток і нутрощів, ретельно промиваємо і обрізаємо голову і хвіст. Середину риби розрізаємо навпіл по хребту.

кета малосольная - фото крок 2 з 1 кг риби йде 3 ст.л. солі, 1/2 ст.л. перцю і 1 ст.л. цукру. Перемішуємо інгредієнти і натираємо рибу.

кета малосольная - фото крок 3 Складаємо дві частини риби разом і загортаємо в поліетиленовий пакет. Пакет покладіть в тарілку і відправте в морозилку на 24 годину.

кета малосольная - фото крок 4 Риба зберігається в морозилці. За півгодини до нарізки дістаньте рибу, щоб вона трохи відійшла. Нарізаємо порційними шматочками. Смачного!

Подібні рецепти

Кета копчена

Смажена кета

Кета - це велика риба з червоним м'ясом, відрізняється приємним смаком. Основний секрет її приготування в копченому вигляді - це правильна засолювання. Детальніше - дивіться рецепт. опис приготування: Одним з важливих чинників успіху в копченні риби - це вибрати гарну, якісну тушку. Постарайте...

Кета на грилі

Кета на грилі

Якщо ви збираєтеся на природу, насамперед треба подбати про гарячих закусках. Зазвичай ми готуємо шашлик, але можна спробувати рецепт приготування кети на грилі. опис приготування: Щоб приготувати кета на грилі в домашніх умовах, потрібно: 1. приготувати маринад. 2. підготувати рибу. 3. Залиши...

Кета в духовці

Кета в духовці

Смачна і ситна кета в духовці готується протягом години. Я роблю її з помідорами, картоплею і сиром. опис приготування: Кета в духовці є повноцінним стравою. Так як в неї входить і головне — риба, і гарнір — овочі. Кета в духовці є головним блюдом на моїх святах. Гості завжди в захваті від ціє...

Кета в фользі в духовці

Кета в фользі в духовці

Катані, як і інші види риб сімейства лососевих, користується великою популярністю. Страви з неї вишукані, смачні і дуже корисні. розповім, як приготувати кету в фользі в духовці. опис приготування: Таку рибку ви можете подати на святковий стіл або приготувати на романтичну вечерю на двох. З ке...

Кета в клярі

Кета в клярі

Кета в клярі може бути чудовим блюдом як на обід, так і до вечері. Цей рецепт сподобається кожній господині, адже рибка в клярі виходить ніжною і дуже апетитною, а готується — дуже просто. опис приготування: Хочу поділитися з вами рецептом приготування кети в клярі. Зовсім недавно вирішила при...