Рецепт Кета в клярі

Рецепт Кета в клярі
Кількість порцій: 5-6 Час приготування: 1 г. 30 хв.
Кета в клярі може бути чудовим блюдом як на обід, так і до вечері. Цей рецепт сподобається кожній господині, адже рибка в клярі виходить ніжною і дуже апетитною, а готується — дуже просто.

опис приготування:

Хочу поділитися з вами рецептом приготування кети в клярі. Зовсім недавно вирішила приготувати саме цю рибу, до цього ніколи її не готувала. Кета вийшла м'якою, соковитою, а кляр, який я приготувала з яйця, молока і борошна, надав рибку додатковий аромат і ніжний смак. Так що тепер кета в клярі — одне з тих чергових страв, яке завжди виручає, коли потрібно швидко приготувати повноцінне гаряче блюдо для обіду або вечері.

  • філе кети— 500 грам
  • сіль— будь-За смаком
  • перець— будь-За смаком
  • спеції— будь-За смаком
  • Рослинна олія— 100 грам(для смаження)
  • яйце— 3 штуки(для кляра)
  • молоко— 200 мілілітрів(для кляра)
  • борошно— 200 грам(для кляра)
Кета в клярі - фото крок 1 1. Я завжди починаю з рибки. Філе кети потрібно розрізати на кілька частин, щоб шматочки не були великими.

Кета в клярі - фото крок 2 2. Потім посипати сіллю, перцем і додати спеції. Вони можуть бути будь-якими на ваш смак. Все ретельно перемішати і залишити на 30 хвилин.

Кета в клярі - фото крок 3 3. Поки рибка маринується в спеціях, починаємо готувати кляр. збиваємо 3 яйця з сіллю.

Кета в клярі - фото крок 4 4. Після чого додаю молоко і добре перемішую.

Кета в клярі - фото крок 5 5. У майже готовий кляр залишилося всипати 200 грам борошна і знову все добре перемішати.

Кета в клярі - фото крок 6 6. Потім беремо шматочки кети і мачає їх в готовий кляр.

Кета в клярі - фото крок 7 7. шматочки, невеликими порціями, обсмажую у великій кількості розігрітого рослинного масла. Обсмажити потрібно до золотистої скоринки, приблизно 5 хвилин з кожного боку.

Подібні рецепти

Кета копчена

Бездріжджове тісто для пиріжків в духовці

Кета - це велика риба з червоним м'ясом, відрізняється приємним смаком. Основний секрет її приготування в копченому вигляді - це правильна засолювання. Детальніше - дивіться рецепт. опис приготування: Одним з важливих чинників успіху в копченні риби - це вибрати гарну, якісну тушку. Постарайте...

Кета малосольная

Кета малосольная

малосольна кета — прекрасна закуска на святковий стіл, начинка для бутербродів і просто смачна риба! Приготувати таку рибу дуже просто, вам знадобиться всього-то 15-20 хвилин часу. рекомендую! опис приготування: До вашої уваги — простий рецепт приготування кети малосольной. Беремо цілу рибу і ...

Кета на грилі

Кета на грилі

Якщо ви збираєтеся на природу, насамперед треба подбати про гарячих закусках. Зазвичай ми готуємо шашлик, але можна спробувати рецепт приготування кети на грилі. опис приготування: Щоб приготувати кета на грилі в домашніх умовах, потрібно: 1. приготувати маринад. 2. підготувати рибу. 3. Залиши...

Кета в духовці

Кета в духовці

Смачна і ситна кета в духовці готується протягом години. Я роблю її з помідорами, картоплею і сиром. опис приготування: Кета в духовці є повноцінним стравою. Так як в неї входить і головне — риба, і гарнір — овочі. Кета в духовці є головним блюдом на моїх святах. Гості завжди в захваті від ціє...

Кета в фользі в духовці

Кета в фользі в духовці

Катані, як і інші види риб сімейства лососевих, користується великою популярністю. Страви з неї вишукані, смачні і дуже корисні. розповім, як приготувати кету в фользі в духовці. опис приготування: Таку рибку ви можете подати на святковий стіл або приготувати на романтичну вечерю на двох. З ке...