Рецепт Кета в клярі
Кета в клярі може бути чудовим блюдом як на обід, так і до вечері. Цей рецепт сподобається кожній господині, адже рибка в клярі виходить ніжною і дуже апетитною, а готується — дуже просто.
опис приготування:
Хочу поділитися з вами рецептом приготування кети в клярі. Зовсім недавно вирішила приготувати саме цю рибу, до цього ніколи її не готувала. Кета вийшла м'якою, соковитою, а кляр, який я приготувала з яйця, молока і борошна, надав рибку додатковий аромат і ніжний смак. Так що тепер кета в клярі — одне з тих чергових страв, яке завжди виручає, коли потрібно швидко приготувати повноцінне гаряче блюдо для обіду або вечері.
- філе кети— 500 грам
- сіль— будь-За смаком
- перець— будь-За смаком
- спеції— будь-За смаком
- Рослинна олія— 100 грам(для смаження)
- яйце— 3 штуки(для кляра)
- молоко— 200 мілілітрів(для кляра)
- борошно— 200 грам(для кляра)
2. Потім посипати сіллю, перцем і додати спеції. Вони можуть бути будь-якими на ваш смак. Все ретельно перемішати і залишити на 30 хвилин.
3. Поки рибка маринується в спеціях, починаємо готувати кляр. збиваємо 3 яйця з сіллю.
4. Після чого додаю молоко і добре перемішую.
5. У майже готовий кляр залишилося всипати 200 грам борошна і знову все добре перемішати.
6. Потім беремо шматочки кети і мачає їх в готовий кляр.
7. шматочки, невеликими порціями, обсмажую у великій кількості розігрітого рослинного масла. Обсмажити потрібно до золотистої скоринки, приблизно 5 хвилин з кожного боку.
Подібні рецепти
Бездріжджове тісто для пиріжків в духовці
Кета - це велика риба з червоним м'ясом, відрізняється приємним смаком. Основний секрет її приготування в копченому вигляді - це правильна засолювання. Детальніше - дивіться рецепт. опис приготування: Одним з важливих чинників успіху в копченні риби - це вибрати гарну, якісну тушку. Постарайте...
Кета малосольная
малосольна кета — прекрасна закуска на святковий стіл, начинка для бутербродів і просто смачна риба! Приготувати таку рибу дуже просто, вам знадобиться всього-то 15-20 хвилин часу. рекомендую! опис приготування: До вашої уваги — простий рецепт приготування кети малосольной. Беремо цілу рибу і ...
Кета на грилі
Якщо ви збираєтеся на природу, насамперед треба подбати про гарячих закусках. Зазвичай ми готуємо шашлик, але можна спробувати рецепт приготування кети на грилі. опис приготування: Щоб приготувати кета на грилі в домашніх умовах, потрібно: 1. приготувати маринад. 2. підготувати рибу. 3. Залиши...
Кета в духовці
Смачна і ситна кета в духовці готується протягом години. Я роблю її з помідорами, картоплею і сиром. опис приготування: Кета в духовці є повноцінним стравою. Так як в неї входить і головне — риба, і гарнір — овочі. Кета в духовці є головним блюдом на моїх святах. Гості завжди в захваті від ціє...
Кета в фользі в духовці
Катані, як і інші види риб сімейства лососевих, користується великою популярністю. Страви з неї вишукані, смачні і дуже корисні. розповім, як приготувати кету в фользі в духовці. опис приготування: Таку рибку ви можете подати на святковий стіл або приготувати на романтичну вечерю на двох. З ке...