Рецепт Курка по-Дижонская

Рецепт Курка по-Дижонская
Кількість порцій: 7 Час приготування: 1 г. 10 хв.
Навіщо готувати звичайну курку, якщо можна використовувати один з відмінних рецептів французької кухні?! Сьогодні в нашому меню буде чудова курочка по-Дижонская.

опис приготування:

Як ви вже, напевно, здогадалися, цей рецепт приготування курки по-Дижонская названий так, тому що в якості одного з основних інгредієнтів тут виступає дижонская гірчиця. Свою назву ця гірчиця отримала в честь міста Діжон, який знаходиться у Франції в регіоні Бургундія. Я не стану стверджувати, що блюдо це було придумано в цьому чудовому місті, але, безсумнівно, воно має легкий французький окрас. Я взагалі люблю додавати до м'яса діжонську гірчицю, так як вона досить гостра і відмінно відтіняє смак будь-якого м'яса. І в цьому простому рецепті курки по-Дижонская вона відмінним чином поєднується з майонезом і сиром, надаючи курці дуже цікавий специфічний смак. думаю, що справжні гурмани гідно оцінять це блюдо, яке, до речі кажучи, вельми легко приготувати.

  • Куряче філе— 7 штук
  • Сир пармезан— 150 грам(100 г. — в соус, 50 г. — для посыпки )
  • майонез— 5 Ст. ложок
  • Дижонская гірчиця— 2,5 Ст. ложки
  • Масло рослинне— За смаком
  • Сухарі паніровочні— За смаком
  • сіль— За смаком
  • спеції— За смаком
Курка по-Дижонская - фото крок 1 Перед приготування філе необхідно добре промити під холодною водою і дати йому обсохнути.

Курка по-Дижонская - фото крок 2 У сковороді розігріваємо невелику кількість рослинної олії і обсмажуємо на ньому філе з обох сторін по 1,5-2 хвилини.

Курка по-Дижонская - фото крок 3 Перекладаємо обсмажене філе в окремий посуд, нам необхідно, щоб воно трохи охололо.

Курка по-Дижонская - фото крок 4 У миску викладаємо майонез і додаємо до нього діжонську гірчицю.

Курка по-Дижонская - фото крок 5 100 грам сиру трьом на дрібній тертці і додаємо до майонезу і гірчиці.

Курка по-Дижонская - фото крок 6 Тепер ретельно перемішуємо всі інгредієнти до однорідного стану.

Курка по-Дижонская - фото крок 7 Куряче філе викладаємо у форму для запікання.

Курка по-Дижонская - фото крок 8 На кожен шматочок курки кладемо приготований з сиру, майонезу і гірчиці соус.

Курка по-Дижонская - фото крок 9 Що залишився пармезан так само трьом на дрібній тертці і посипаємо їм куряче філе.

Курка по-Дижонская - фото крок 10 Потім обсипаємо все панірувальними сухарями і відправляємо нашу курочку в розігріту до 200 градусів духовку хвилин на 25-30.

Курка по-Дижонская - фото крок 11 А ось і готовий результат, який ми сміливо розкладаємо по тарілочках і подаємо до столу. Приємного вам апетиту!

Подібні рецепти

Консервированная черешня

Кабачки в клярі з помідорами

Взимку хочеться ягід, особливо я люблю солодку черешню. звичайно, свіжі ягоди складно чимось замінити, але консервована за цим рецептом черешня виглядає як свіжа і смак у неї — надзвичайний! опис приготування: Мій рецепт консервованої черешні розрахований на один літр води. Паличка кориці пови...

Картопля зі свинячими реберцями

Картопля зі свинячими реберцями

Рецепт приготування картоплі зі свинячими реберцями сподобається всім любителям смачно і ситно поїсти, не докладаючи особливих зусиль. Тут же — вишукане святкове блюдо з найпростіших інгредієнтів! опис приготування: Такий простий рецепт картоплі зі свинячими реберцями дозволяє як би "; підлашт...

Компот з мандаринів і яблук

Компот з мандаринів і яблук

Хочете смачний напій? Тоді не поспішайте бігти за ним в магазин. Краще зробити його самостійно. Завдяки нескладної інструкції зможете зрозуміти, як приготувати компот з мандаринів і яблук. опис приготування: Цікавий за смаком і освіжаючий напій. Компот прекрасно втамує спрагу в спекотний літні...

Куряча гомілка в соєвому соусі

Куряча гомілка в соєвому соусі

Готувати курячі гомілки дуже легко і просто, напевно, тому страви з них є найпопулярнішими у нас. Підбираємо для курки хороший маринад, наприклад, соєвий соус, і смачну вечерю забезпечений. опис приготування: Завдяки азіатської кухні у нас з'явилося дуже багато нових продуктів, які, на мій пог...

Карпаччо з яловичої вирізки

Карпаччо з яловичої вирізки

Карпаччо з яловичої вирізки можна назвати справді вишуканим блюдом. Тонкі скибочки ніжного м'яса зможуть прикрасити будь-який святковий стіл. Головне - правильно приготувати і подати страву. опис приготування: Якщо ви хочете знати, як приготувати карпаччо з яловичої вирізки, то прочитайте цей ...