Рецепт Курка по-Дижонская
Навіщо готувати звичайну курку, якщо можна використовувати один з відмінних рецептів французької кухні?! Сьогодні в нашому меню буде чудова курочка по-Дижонская.
опис приготування:
Як ви вже, напевно, здогадалися, цей рецепт приготування курки по-Дижонская названий так, тому що в якості одного з основних інгредієнтів тут виступає дижонская гірчиця. Свою назву ця гірчиця отримала в честь міста Діжон, який знаходиться у Франції в регіоні Бургундія. Я не стану стверджувати, що блюдо це було придумано в цьому чудовому місті, але, безсумнівно, воно має легкий французький окрас. Я взагалі люблю додавати до м'яса діжонську гірчицю, так як вона досить гостра і відмінно відтіняє смак будь-якого м'яса. І в цьому простому рецепті курки по-Дижонская вона відмінним чином поєднується з майонезом і сиром, надаючи курці дуже цікавий специфічний смак. думаю, що справжні гурмани гідно оцінять це блюдо, яке, до речі кажучи, вельми легко приготувати.
- Куряче філе— 7 штук
- Сир пармезан— 150 грам(100 г. — в соус, 50 г. — для посыпки )
- майонез— 5 Ст. ложок
- Дижонская гірчиця— 2,5 Ст. ложки
- Масло рослинне— За смаком
- Сухарі паніровочні— За смаком
- сіль— За смаком
- спеції— За смаком
У сковороді розігріваємо невелику кількість рослинної олії і обсмажуємо на ньому філе з обох сторін по 1,5-2 хвилини.
Перекладаємо обсмажене філе в окремий посуд, нам необхідно, щоб воно трохи охололо.
У миску викладаємо майонез і додаємо до нього діжонську гірчицю.
100 грам сиру трьом на дрібній тертці і додаємо до майонезу і гірчиці.
Тепер ретельно перемішуємо всі інгредієнти до однорідного стану.
Куряче філе викладаємо у форму для запікання.
На кожен шматочок курки кладемо приготований з сиру, майонезу і гірчиці соус.
Що залишився пармезан так само трьом на дрібній тертці і посипаємо їм куряче філе.
Потім обсипаємо все панірувальними сухарями і відправляємо нашу курочку в розігріту до 200 градусів духовку хвилин на 25-30.
А ось і готовий результат, який ми сміливо розкладаємо по тарілочках і подаємо до столу. Приємного вам апетиту!
Подібні рецепти
Кабачки в клярі з помідорами
Взимку хочеться ягід, особливо я люблю солодку черешню. звичайно, свіжі ягоди складно чимось замінити, але консервована за цим рецептом черешня виглядає як свіжа і смак у неї — надзвичайний! опис приготування: Мій рецепт консервованої черешні розрахований на один літр води. Паличка кориці пови...
Картопля зі свинячими реберцями
Рецепт приготування картоплі зі свинячими реберцями сподобається всім любителям смачно і ситно поїсти, не докладаючи особливих зусиль. Тут же — вишукане святкове блюдо з найпростіших інгредієнтів! опис приготування: Такий простий рецепт картоплі зі свинячими реберцями дозволяє як би "; підлашт...
Компот з мандаринів і яблук
Хочете смачний напій? Тоді не поспішайте бігти за ним в магазин. Краще зробити його самостійно. Завдяки нескладної інструкції зможете зрозуміти, як приготувати компот з мандаринів і яблук. опис приготування: Цікавий за смаком і освіжаючий напій. Компот прекрасно втамує спрагу в спекотний літні...
Куряча гомілка в соєвому соусі
Готувати курячі гомілки дуже легко і просто, напевно, тому страви з них є найпопулярнішими у нас. Підбираємо для курки хороший маринад, наприклад, соєвий соус, і смачну вечерю забезпечений. опис приготування: Завдяки азіатської кухні у нас з'явилося дуже багато нових продуктів, які, на мій пог...
Карпаччо з яловичої вирізки
Карпаччо з яловичої вирізки можна назвати справді вишуканим блюдом. Тонкі скибочки ніжного м'яса зможуть прикрасити будь-який святковий стіл. Головне - правильно приготувати і подати страву. опис приготування: Якщо ви хочете знати, як приготувати карпаччо з яловичої вирізки, то прочитайте цей ...