Рецепт Курка під томатним соусом

Рецепт Курка під томатним соусом
Кількість порцій: 3 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Страви з курки не тільки корисні, але і дуже смачні. Куряче м'ясо в міру жирне, його можна готувати під різними соусами. Класичним і найбільш підходящим я вважаю саме томатний соус.

опис приготування:

Багато хто любить м'ясо ... таке соковите, ароматне і шалено смачне! Щоб потішити домочадців тушкованим м'ясом і в той же час трохи заощадити, можна замінити яловичину або свинину куркою. Курка дешевша, але не має яскраво вираженого смаку і запаху. Щоб зробити куряче м'ясо смачним і ароматним, скористайтеся моїм варіантом рецепта, як приготувати курку в томатному соусі, і отримаєте відмінний результат. М'ясо виходить соковитим, ніжним, з приємним ароматом цибулі і моркви, просто незрівнянне! Подавайте курячі стегна в томатному соусі до каш або товченим картоплі. Використовувати можете всю курячу тушку, порізану на порційні шматочки, або окремі частини курки, куплені в магазині. Мені найбільше подобаються готувати за цим рецептом курячі стегна в мультиварці. Зробіть і ви для своїх рідних таку смачну курочку.

  • курячі стегенця— 3 штуки
  • Цибуля ріпчаста— 1 штука
  • морква— 1 штука
  • Томатний сік— 120 мілілітрів
  • сіль— 0,5 чайних ложки
  • Олія соняшникова— 2 Ст. ложки
Курка під томатним соусом - фото крок 1 Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Очистіть цибулю і моркву. Добре промийте овочі та куряче м'ясо.

Курка під томатним соусом - фото крок 2 Лук наріжте кубиками, а моркву натріть на крупній тертці.

Курка під томатним соусом - фото крок 3 У чашу мультиварки покладіть курячі стегна, попередньо обсушені паперовим рушником. Увімкніть режим «глибока обсмажування». смажте по 3-4 хвилини на кожній стороні до придбання рум'яного кольору. Потім додайте подрібнену цибулю і моркву. Підсмажте кілька хвилин.

Курка під томатним соусом - фото крок 4 Додати сіль, залийте томатним соком. Увімкніть режим «Гасіння» на 45 хвилин і готуйте до кінця роботи програми.

Курка під томатним соусом - фото крок 5 Курка під томатним соусом готова! Смачного!

Подібні рецепти

Курка-гриль з пастою і томатним соусом

Горбуші, запечена в духовці під томатним соусом

Рецепт приготування курячих грудок, обсмажених на грилі, з пастою, зеленню і соусом з курячого бульйону, часнику, томатного соусу і вершків. опис приготування: Курячі грудки, обсмажені в олії, з пастою на гарнір і томатним соусом - відмінне блюдо для вечері. курячих грудок без шкіри— 450 гра...

Курка з томатним салатом

Курка з томатним салатом

Дуже просте і смачне блюдо, що відмінно підходить для обіду або вечері. Підійде будь-яка частина курячої тушки і будь-який сорт томатів. хочете дізнатися, як приготувати курку з томатним салатом? розповідаю! опис приготування: Курочку можна запекти в духовці, обсмажити на сковороді або на грил...

Курка під абрикосово-гірчичним соусом

Курка під абрикосово-гірчичним соусом

І знову рецепт з корисною курячою грудкою! Майже дієтичний рецепт! Курочка запікається в духовці в пергаменті, а маринується в суміші абрикосового джему, гірчиці і оливкового масла. Це дуже смачно! опис приготування: звичайно, за цим рецептом цілком можна приготувати не тільки курячу грудку, а...

Курка під білим соусом

Курка під білим соусом

Рецепт приготування курки під білим соусом вам обов'язково сподобається! Хрусткі котлетки в сирній паніровці і ніжний вершковий соус — хіба це може бути не смачно? Готувати легко і швидко! опис приготування: Цей простий рецепт курки під білим соусом подобається всім без винятку! Соус дуже прос...

Курка під горіховим соусом

Курка під горіховим соусом

Ніжна і ароматна курка під горіховим соусом в домашніх умовах переверне ваше уявлення про кулінарію. Цю страву можна готувати на святковий стіл, а яку частину тушки вибрати — вирішувати вам. опис приготування: Завжди під час приготування м'яса кухар замислюється над тим, який вибрати для цієї ...