Рецепт Куряча грудка в вершково-гірчичному соусі

Рецепт Куряча грудка в вершково-гірчичному соусі
Кількість порцій: 4 Час приготування: 25 хв.
рецепт, як приготувати курячу грудку в вершково-гірчичному соусі, простий. Блюдо буде у вас на столі вже через півгодини. Подавати грудки можна з будь-якої кашею, з макаронами або овочевим салатом.

опис приготування:

Всі інгредієнти для соусу можна додавати на-віч. Краще використовуйте жирні вершки, щоб соус вийшов густим і не розтікався по всій тарілці, а залишався на м'ясі. Блюдо дуже просте і ситне. Курячі грудки смажать на сковороді, а якщо вони дуже пишні, то на час приготування соусу відправте їх в духовку.

  • Курячі грудки— 4 штуки
  • сіль, мелений перець— За смаком
  • борошно— 14/ склянки
  • Вершкове масло— 1,5 Ст. ложки
  • Рослинна олія— 1,5 Ст. ложки
  • Біле вино— 1 Склянка
  • вершки— 1 Склянка
  • гірчичний— 1 Чайна ложка
  • каперсами— 3 Ст. ложки
  • петрушка— 3 штуки
Куряча грудка в вершково-гірчичному соусі - фото крок 1 1. Вимийте курячі грудки, витріть їх насухо і посипте з двох сторін сіллю і перцем. У миску насипте борошно, обваляйте м'ясо з двох сторін.

Куряча грудка в вершково-гірчичному соусі - фото крок 2 2. Обтрусіть залишки борошна і перекладіть грудку на тарілку, повторіть те ж саме з рештою.

Куряча грудка в вершково-гірчичному соусі - фото крок 3 3. Розтопіть в сковороді вершкове масло, додайте до нього рослинне, розігрійте гарненько і викладіть грудки.

Куряча грудка в вершково-гірчичному соусі - фото крок 4 4. Обсмажуйте м'ясо з двох сторін до золотистої скоринки, це займе близько 3 хвилин на одну сторону.

Куряча грудка в вершково-гірчичному соусі - фото крок 5 5. Перекладіть м'ясо на деко і відправте в розігріту до 180 градусів духовку на 5-7 хвилин, на час приготування соусу. Поверніть сковороду на вогонь і влийте вино, випарюйте його до зменшення в 2 рази, влийте вершки, потім додайте подрібнену петрушку, гірчицю і каперси, сіль і poperčite.

Куряча грудка в вершково-гірчичному соусі - фото крок 6 6. Дістаньте курку з духовки і викладіть її в утворений соус, полийте соусом і відразу подавайте до столу.

Куряча грудка в вершково-гірчичному соусі - фото крок 7 7. Прикрасьте щіпкою свіжої петрушки, смачного!

Подібні рецепти

Куряча грудка в часниковому соусі

Смажена куряча грудка в грибному соусі

Поділюся з вами простим рецептом курячої грудки в часниковому соусі. Це відмінний спосіб порадувати домочадців чимось новеньким — адже курку посипаємо смаженим беконом! оригінально, ароматно і ситно! опис приготування: Чим мені подобається цей простий рецепт курячої грудки в часниковому соусі?...

Куряча грудка в грибному соусі

Куряча грудка в грибному соусі

Куряча грудка в грибному соусі готується з двома видами вин. Десертним і напівсухим винами. Потрібно їх зовсім небагато. Ви можете приготувати курячу грудку в грибному соусі, використовуючи одне вино. опис приготування: Куряча грудка в грибному соусі послужить вам прекрасним обідом, як святков...

Куряча грудка в лимонно-шпинатному соусі

Куряча грудка в лимонно-шпинатному соусі

Чудово смачне весняне блюдо з курки в кислуватому лимонному соусі опис приготування: Беремо куряче м'ясо, промиваємо його і висушуємо на паперовому рушнику. нагріваємо сковороду, наливаємо масло і обсмажуємо курячі грудки по 4 хв з кожного боку. М'ясо перекладаємо в тарілки, а в сковороду дода...

Куряча грудка в вершковому соусі

Куряча грудка в вершковому соусі

Куряча грудка, приготована в бульйоні зі збитими вершками. опис приготування: 1. Розігріти духовку до 200 градусів. 2. Полити курячі грудки лимонним соком, приправити сіллю і перцем. 3. Нагріти масло в кассероль. Підсмажити курочку з обох сторін. 4. Помістити кассероль в розігріту духовку на 5...

Куряча грудка на електрогрилі

Куряча грудка на електрогрилі

Якщо ви любите грудку, але вона часто виходить трохи сухої, то цей рецепт як раз для вас. сьогодні розповім, як приготувати курячу грудку на електрогрилі, щоб було соковито і дуже смачно. опис приготування: Цей спосіб приготування курячого м'яса стане справжнім порятунком, коли гості вирішили ...