Рецепт Куряча грудка на електрогрилі

Рецепт Куряча грудка на електрогрилі
Кількість порцій: 1 Час приготування: 40 хв.
Якщо ви любите грудку, але вона часто виходить трохи сухої, то цей рецепт як раз для вас. сьогодні розповім, як приготувати курячу грудку на електрогрилі, щоб було соковито і дуже смачно.

опис приготування:

Цей спосіб приготування курячого м'яса стане справжнім порятунком, коли гості вирішили нагрянути до вас раптово, а часу для того, щоб накрити на стіл, залишається обмаль. соковиті, рум'яні і апетитні курячі грудки прекрасно поєднуються з будь-яким гарніром. Тому ви легко зможете нагодувати ситним обідом всіх членів сім'ї і гостей.


  • Куряче філе— 90 грам
  • мед— 1 Чайна ложка
  • Оливкова олія— 2 чайних ложки
  • Вершкове масло— 1 Чайна ложка
  • вершки 10%  — 100 грам
  • Борошно пшеничне— 1 Чайна ложка
  • часник сушений— 0,5 чайних ложки
Куряча грудка на електрогрилі - фото крок 1 Филе куриной грудки разрезаем вдоль на две одинаковые части, заправляємо оливковою олією, медом. В качестве специй достаточно будет соли и черного молотого перца.

Куряча грудка на електрогрилі - фото крок 2 Разогреваем электрический гриль, обжариваем грудку в течение 3-4 хвилин. Больше держать мясо не нужно, так как оно может получиться слишком засушенным.
Поки готується грудка, начинаем колдовать над соусом. На сковороді розтоплюємо вершкове масло.

Куряча грудка на електрогрилі - фото крок 3 додаємо борошно, тщательно мешаем его для растворения комочков. заливаємо вершками, додаємо сіль, перець, приправи, которые сочетаются с мясом птицы (чебрець, розмарин, koriandr). Подогреваем соус, пока он не загустеет до желаемой консистенции.

Куряча грудка на електрогрилі - фото крок 4 Выкладываем кусочки грудки на тарелки, поливаем их соусом, посыпаем свежей зеленью и подаем гостям. Смачного, друзі!

Подібні рецепти

Копчена куряча грудка

Картопля-фрі по-французьки

Копчене м'ясо люблять багато. І всі знають, що воно не дуже корисно. Але можна приготувати копчені грудки в домашніх умовах, без додавання шкідливих консервантів. М'ясо вийде ніжним і ароматним. кількість порцій: 6-8 Курячі грудки— 1 кілограм Соєвий соус— 50 грам імбир сушений— 1 Чайна ложка Ба...

Куряча грудка «Кордон Блю»

Куряча грудка «Кордон Блю»

Кордон Блю — це простий і надзвичайно смачний рецепт приготування курячої грудки, фаршированої шинкою і сиром. Порадуйте себе і улюблених! опис приготування: Рецепт приготування "; Кордон Блю" набагато простіше, ніж може здатися на перший погляд і готувати його здатний швидше, ніж ви можете со...

Куряча грудка «ЛЕДІ-КАПРИЗ»

Куряча грудка «ЛЕДІ-КАПРИЗ»

Рецепт приготування курячої грудки «Леді-каприз». Смак цієї страви дуже вишуканий. Його можна подавати під шампанське. опис приготування: Куряче філе ділиться на дві частини, потім маринується в суміші апельсинового і соєвого соусу. Всередину курячої грудки кладемо курагу і запікаємо в духовці...

Куряча грудка з бальзамічним оцтом

Куряча грудка з бальзамічним оцтом

Кожен шматочок м'яса подарує вам буйство смаку бальзамічного оцту, а також солодкість меду. Завжди можете додати сушену зелень. розповім, як приготувати курячу грудку з бальзамічним оцтом. опис приготування: Замість курячої грудки можете використовувати курячі стегна без кісток і шкіри. З'їсти...

Куряча грудка на грилі з перцем

Куряча грудка на грилі з перцем

смачна, соковита, ароматна курка, начинена різними сортами сиру, цибулею, перцем халапеньо. Посмажте її на грилі - і прекрасне блюдо для всіх випадків життя готове! опис приготування: Хто сказав, що корисна їжа не може бути смачною? це міф, який легко розвінчати, приготувавши курячу грудку у ц...