Рецепт Куряча грудка на електрогрилі
Якщо ви любите грудку, але вона часто виходить трохи сухої, то цей рецепт як раз для вас. сьогодні розповім, як приготувати курячу грудку на електрогрилі, щоб було соковито і дуже смачно.
опис приготування:
Цей спосіб приготування курячого м'яса стане справжнім порятунком, коли гості вирішили нагрянути до вас раптово, а часу для того, щоб накрити на стіл, залишається обмаль. соковиті, рум'яні і апетитні курячі грудки прекрасно поєднуються з будь-яким гарніром. Тому ви легко зможете нагодувати ситним обідом всіх членів сім'ї і гостей.
- Куряче філе— 90 грам
- мед— 1 Чайна ложка
- Оливкова олія— 2 чайних ложки
- Вершкове масло— 1 Чайна ложка
- вершки 10% — 100 грам
- Борошно пшеничне— 1 Чайна ложка
- часник сушений— 0,5 чайних ложки
Разогреваем электрический гриль, обжариваем грудку в течение 3-4 хвилин. Больше держать мясо не нужно, так как оно может получиться слишком засушенным.
Поки готується грудка, начинаем колдовать над соусом. На сковороді розтоплюємо вершкове масло.
додаємо борошно, тщательно мешаем его для растворения комочков. заливаємо вершками, додаємо сіль, перець, приправи, которые сочетаются с мясом птицы (чебрець, розмарин, koriandr). Подогреваем соус, пока он не загустеет до желаемой консистенции.
Выкладываем кусочки грудки на тарелки, поливаем их соусом, посыпаем свежей зеленью и подаем гостям. Смачного, друзі!
Подібні рецепти
Картопля-фрі по-французьки
Копчене м'ясо люблять багато. І всі знають, що воно не дуже корисно. Але можна приготувати копчені грудки в домашніх умовах, без додавання шкідливих консервантів. М'ясо вийде ніжним і ароматним. кількість порцій: 6-8 Курячі грудки— 1 кілограм Соєвий соус— 50 грам імбир сушений— 1 Чайна ложка Ба...
Куряча грудка «Кордон Блю»
Кордон Блю — це простий і надзвичайно смачний рецепт приготування курячої грудки, фаршированої шинкою і сиром. Порадуйте себе і улюблених! опис приготування: Рецепт приготування "; Кордон Блю" набагато простіше, ніж може здатися на перший погляд і готувати його здатний швидше, ніж ви можете со...
Куряча грудка «ЛЕДІ-КАПРИЗ»
Рецепт приготування курячої грудки «Леді-каприз». Смак цієї страви дуже вишуканий. Його можна подавати під шампанське. опис приготування: Куряче філе ділиться на дві частини, потім маринується в суміші апельсинового і соєвого соусу. Всередину курячої грудки кладемо курагу і запікаємо в духовці...
Куряча грудка з бальзамічним оцтом
Кожен шматочок м'яса подарує вам буйство смаку бальзамічного оцту, а також солодкість меду. Завжди можете додати сушену зелень. розповім, як приготувати курячу грудку з бальзамічним оцтом. опис приготування: Замість курячої грудки можете використовувати курячі стегна без кісток і шкіри. З'їсти...
Куряча грудка на грилі з перцем
смачна, соковита, ароматна курка, начинена різними сортами сиру, цибулею, перцем халапеньо. Посмажте її на грилі - і прекрасне блюдо для всіх випадків життя готове! опис приготування: Хто сказав, що корисна їжа не може бути смачною? це міф, який легко розвінчати, приготувавши курячу грудку у ц...