Рецепт Куряча грудка з бальзамічним оцтом

Рецепт Куряча грудка з бальзамічним оцтом
Кількість порцій: 4 Час приготування: 50 хв.
Кожен шматочок м'яса подарує вам буйство смаку бальзамічного оцту, а також солодкість меду. Завжди можете додати сушену зелень. розповім, як приготувати курячу грудку з бальзамічним оцтом.

опис приготування:

Замість курячої грудки можете використовувати курячі стегна без кісток і шкіри. З'їсти такі грудки варто відразу після обсмажування, адже після охолодження, вони вже не будуть такими соковитими. Для більшого аромату можна додати до них сушений базилік, чебрець, розмарин.

  • Курячі грудки— 600 грам
  • Бальзамічний оцет— 1/4 склянки
  • часник— 1 зубчик
  • Рослинна олія— 2 Ст. ложки
  • сіль, перець— За смаком
  • Вершкове масло— 1 Ст. ложка
  • мед— 3 Ст. ложки
Куряча грудка з бальзамічним оцтом - фото крок 1 1. Вимийте куряче м'ясо, наріжте його невеликими скибочками.

Куряча грудка з бальзамічним оцтом - фото крок 2 2. Змішайте бальзамічний оцет (залиште 2 столові ложки), подрібнений часник, сіль і перець. Викладіть м'ясо в пакет або в миску, додайте до нього маринад і перемішайте. Надішліть в холодильник на 30 хвилин.

Куряча грудка з бальзамічним оцтом - фото крок 3 3. Розігрійте сковороду з рослинним маслом, викладіть м'ясо і обсмажте його з кожного боку до рум'яної скоринки.

Куряча грудка з бальзамічним оцтом - фото крок 4 4. Перекладіть все м'ясо в тарілку, а сковороду поверніть на вогонь.

Куряча грудка з бальзамічним оцтом - фото крок 5 5. Додайте в сковороду залишився бальзамічний оцет і масло.

Куряча грудка з бальзамічним оцтом - фото крок 6 6. Як тільки розчинилося масло, додайте мед і варіть суміш близько 5 хвилин, щоб утворився густий соус.

Куряча грудка з бальзамічним оцтом - фото крок 7 7. Поверніть в соус курку і перемішайте, прогрійте пару хвилин.

Куряча грудка з бальзамічним оцтом - фото крок 8 8. Викладіть м'ясо в тарілку і подавайте до столу.

Подібні рецепти

Копчена куряча грудка

Прості солодощі

Копчене м'ясо люблять багато. І всі знають, що воно не дуже корисно. Але можна приготувати копчені грудки в домашніх умовах, без додавання шкідливих консервантів. М'ясо вийде ніжним і ароматним. кількість порцій: 6-8 Курячі грудки— 1 кілограм Соєвий соус— 50 грам імбир сушений— 1 Чайна ложка Ба...

Куряча грудка «Кордон Блю»

Куряча грудка «Кордон Блю»

Кордон Блю — це простий і надзвичайно смачний рецепт приготування курячої грудки, фаршированої шинкою і сиром. Порадуйте себе і улюблених! опис приготування: Рецепт приготування "; Кордон Блю" набагато простіше, ніж може здатися на перший погляд і готувати його здатний швидше, ніж ви можете со...

Куряча грудка «ЛЕДІ-КАПРИЗ»

Куряча грудка «ЛЕДІ-КАПРИЗ»

Рецепт приготування курячої грудки «Леді-каприз». Смак цієї страви дуже вишуканий. Його можна подавати під шампанське. опис приготування: Куряче філе ділиться на дві частини, потім маринується в суміші апельсинового і соєвого соусу. Всередину курячої грудки кладемо курагу і запікаємо в духовці...

Куряча грудка на електрогрилі

Куряча грудка на електрогрилі

Якщо ви любите грудку, але вона часто виходить трохи сухої, то цей рецепт як раз для вас. сьогодні розповім, як приготувати курячу грудку на електрогрилі, щоб було соковито і дуже смачно. опис приготування: Цей спосіб приготування курячого м'яса стане справжнім порятунком, коли гості вирішили ...

Куряча грудка на грилі з перцем

Куряча грудка на грилі з перцем

смачна, соковита, ароматна курка, начинена різними сортами сиру, цибулею, перцем халапеньо. Посмажте її на грилі - і прекрасне блюдо для всіх випадків життя готове! опис приготування: Хто сказав, що корисна їжа не може бути смачною? це міф, який легко розвінчати, приготувавши курячу грудку у ц...