Рецепт Куряча грудка «Кордон Блю»

Рецепт Куряча грудка «Кордон Блю»
Кількість порцій: 4 Час приготування: 30 хв.
Кордон Блю — це простий і надзвичайно смачний рецепт приготування курячої грудки, фаршированої шинкою і сиром. Порадуйте себе і улюблених!

опис приготування:

Рецепт приготування "; Кордон Блю" набагато простіше, ніж може здатися на перший погляд і готувати його здатний швидше, ніж ви можете собі уявити. Так що якщо ви шукаєте просте і швидке блюдо з витонченим смаком - цей рецепт підійде вам ідеально!

  • Курячі грудки— 4 штуки
  • шинка— 4 скибочки
  • борошно— 50-70 грам(+ 2-3 ст. L. з бульйон)
  • гірчичний— 1 Ст. ложка
  • часник сушений— 2 Ст. ложки
  • бульйон курячий— 1,5 L
  • Лимонний сік— 2 Ст. ложки
  • сир плавлений— 4 скибочки
  • петрушка— 1 пучок
  • Оливкова олія— 2-3 Ст. ложок
  • сіль, перець— За смаком
  • паприка мелена— 1 Ст. ложка
  • яйце— 1 штука
1 Підготуйте всі інгредієнти. Грудки щедро приправте сіллю, паприкою і перцем.

2 М'ясо обваляйте в борошні, потім в яйці. Обсмажте грудки на сковороді в оливковій олії до золотистої скоринки.

3 Курячий бульйон розігрійте в каструлі, додайте до нього гірчицю, лимонний сік і часник. Приправте сіллю і перцем за смаком. Насипте трохи борошна, щоб бульйон довести до в'язкого стану. Додайте м'ясо в бульйон і тушкуйте його під кришкою протягом 5-7 хвилин.

4 Як тільки грудки стануть м'якими, посипте їх нарізаною шинкою і сиром. Прикрасьте свіжою петрушкою і подавайте з гарніром з пюре.

5 Смачного!

Подібні рецепти

Курица Кордон Блю

«Кордон блю» з курки

Мы будем готовить "карманчик" з курки — соковитий, мягкий и невероятно вкусный. Просто і швидко! опис приготування: Рецепт приготовления Кордон Блю намного проще, ніж може здатися на перший погляд і готувати його здатний швидше, ніж Ви можете собі уявити. Так что если вы ищете простое и быстро...

Копчена куряча грудка

Копчена куряча грудка

Копчене м'ясо люблять багато. І всі знають, що воно не дуже корисно. Але можна приготувати копчені грудки в домашніх умовах, без додавання шкідливих консервантів. М'ясо вийде ніжним і ароматним. кількість порцій: 6-8 Курячі грудки— 1 кілограм Соєвий соус— 50 грам імбир сушений— 1 Чайна ложка Ба...

Куряча грудка «ЛЕДІ-КАПРИЗ»

Куряча грудка «ЛЕДІ-КАПРИЗ»

Рецепт приготування курячої грудки «Леді-каприз». Смак цієї страви дуже вишуканий. Його можна подавати під шампанське. опис приготування: Куряче філе ділиться на дві частини, потім маринується в суміші апельсинового і соєвого соусу. Всередину курячої грудки кладемо курагу і запікаємо в духовці...

Куряча грудка на електрогрилі

Куряча грудка на електрогрилі

Якщо ви любите грудку, але вона часто виходить трохи сухої, то цей рецепт як раз для вас. сьогодні розповім, як приготувати курячу грудку на електрогрилі, щоб було соковито і дуже смачно. опис приготування: Цей спосіб приготування курячого м'яса стане справжнім порятунком, коли гості вирішили ...

Куряча грудка на грилі з перцем

Куряча грудка на грилі з перцем

смачна, соковита, ароматна курка, начинена різними сортами сиру, цибулею, перцем халапеньо. Посмажте її на грилі - і прекрасне блюдо для всіх випадків життя готове! опис приготування: Хто сказав, що корисна їжа не може бути смачною? це міф, який легко розвінчати, приготувавши курячу грудку у ц...