Рецепт Курка з лимонним маслом і беконом

Рецепт Курка з лимонним маслом і беконом
Кількість порцій: 4 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Рецепт приготування ситного страви з курячих грудок з грибами, беконом, спагетті і соусом із шампанського, лимонного соку і вершків.

опис приготування:

Це дуже смачне і просте в приготуванні італійська страва.

  • шампанського— 1/4 склянки
  • лимонного соку— 5 Ст. ложок
  • часнику— 2 зубчики
  • вершків— 5 Ст. ложок
  • спагетті— 450 грам
  • курячі грудки— 4 штуки
  • оливкового масла— 2 Ст. ложки
  • вершкового масла— 2 Ст. ложки
  • панірувальних сухарів— 1/4 склянки
  • бекону— 120 грам
  • грибів— 180 грам
Курка з лимонним маслом і беконом - фото крок 1 Додати лимонний сік і шампанське в каструлю, на середньому вогні довести до легкого кипіння. Як тільки рідина скоротиться на 1/3, зменшити вогонь і поступово додати вершки. Як тільки соус загусне, поступово додати вершкове масло і перемішати до однорідної консистенції. Приправити лимонний соус сіллю і перцем. Зняти соус з вогню і тримати в теплі.

Курка з лимонним маслом і беконом - фото крок 2 У великій каструлі довести злегка підсолену воду до кипіння. Додати макарони і варити відповідно до інструкції на упаковці. Злити воду, відкласти макарони в сторону.
Обваляти курячі грудки в сухарях і обсмажити до повної готовності.

Курка з лимонним маслом і беконом - фото крок 3 . У сковороду додати масло і приготувати бекон, часник і гриби до повної готовності, поки гриби не стануть м'якими. Нарізати курячі грудки на смуги, а потім додати їх в сковороду до приготованим бекону, грибам і часнику.

Курка з лимонним маслом і беконом - фото крок 4 Вилити половину лимонного соусу в сковороду з курячими грудками і перемішати. Приправити м'ясо за смаком, якщо необхідно. Подавати курячі грудки з рештою лимонним маслом.

Подібні рецепти

Курка по-тайськи з арахісовим маслом

Коньяк з вишневим соком

Рецепт приготування курки по-тайськи в маринаді з соєвого соусу, меду, соку лайма, подрібненого часнику, порошку каррі і арахісового масла. опис приготування: тайський маринад, описуваний в даному рецепті, також прекрасно підходить для маринування сиру тофу або овочів, тому курку в цьому рецеп...

Курка в вершковому соусі з беконом

Курка в вершковому соусі з беконом

Рецепт підгледіла в одній з передач "; Звана вечеря ";, трохи видозмінила - і вийшло дуже смачно і незвично. Вибачте, що ні багатослівна, але це варто просто спробувати, щоб відразу полюбити! опис приготування: У нас вийде прекрасне м'ясо, підходяще до будь-якого гарніру. м'ясо соковите, смачн...

Кукурудзяні міні-маффіни з чорницею і ванільним маслом

Кукурудзяні міні-маффіни з чорницею і ванільним маслом

Рецепт приготування міні-маффинов з кукурудзяної муки з ваніллю, сушеної чорницею і ванільним маслом. опис приготування: Ці міні-маффіни так швидко зникають зі столу, що ми рекомендуємо вам подвоїти рецепт, якщо у вас більше 3-4 людина. жовтої кукурудзяної муки— 1 Склянка солі— 1 Чайна ложка...

Кукурудзяні оладки з чорницею і апельсиновим маслом

Кукурудзяні оладки з чорницею і апельсиновим маслом

Рецепт приготування оладок з кукурудзяної муки з чорницею і апельсиновим маслом. опис приготування: За цим рецептом у вас вийде 1 десяток оладок діаметром 12-15 см. цукру— 1/4 склянки розпушувача— 1 1/4 чайних ложки солі— 1 Чайна ложка соди— 1/2 чайних ложки молока— 1/4 склянки розтопленого ...

Карбонара з беконом і вершками

Карбонара з беконом і вершками

Насолоджуйтеся смаком традиційної італійської їжі — пасти карбонара з беконом і вершками. Ситні і легкі в приготуванні спагетті з беконом і вершками не залишать нікого байдужими. опис приготування: Для приготування пасти карбонара з беконом і вершками так само можна використовувати спагетті аб...