Рецепт Курка по-тайськи з арахісовим маслом

Рецепт Курка по-тайськи з арахісовим маслом
Кількість порцій: 3 Час приготування: 20 хв.
Рецепт приготування курки по-тайськи в маринаді з соєвого соусу, меду, соку лайма, подрібненого часнику, порошку каррі і арахісового масла.

опис приготування:

тайський маринад, описуваний в даному рецепті, також прекрасно підходить для маринування сиру тофу або овочів, тому курку в цьому рецепті ви можете замінити на тофу, а арахісове масло - кунжутним маслом або будь-яким іншим горіховим маслом.

  • курки— 450 грам
  • меду— 2 Ст. ложки
  • соку лайма— 1 Ст. ложка
  • часнику— 1 Чайна ложка
  • арахісового масла— 1 Ст. ложка
  • порошку каррі— 1/2 чайних ложки
  • насіння кунжуту— — За смаком
Курка по-тайськи з арахісовим маслом - фото крок 1 1. Нарізати курку на кубики середнього розміру. подрібнити часник. Змішати соєвий соус, мідь, сік лайма, подрібнений часник, арахісове масло і порошок каррі в великій мисці.

Курка по-тайськи з арахісовим маслом - фото крок 2 2. Викласти в миску з маринадом шматочки курки, накрити кришкою і маринувати протягом 2-3 годин.

Курка по-тайськи з арахісовим маслом - фото крок 3 3. Нагріти сковороду на середньому вогні. Витягти курку з маринаду і викласти шматочки на сковороду. Обсмажувати курку в соусі на сильному вогні протягом 7-8 хвилин, поки м'ясо не буде готове. Зменшити вогонь до середнього рівня і додати попередньо відварені овочі, якщо хочете. Посипати насінням кунжуту і відразу подавати.
Якщо ви хочете зробити соус більш густим, змішайте 1 чайну ложку кукурудзяного крохмалю з 1 столовою ложкою води. Коли курка готується, зменшити вогонь до середнього рівня і додати кукурудзяну суміш.

Подібні рецепти

Курка з арахісовим соусом

Банановий лікер

Рецепт приготування курки на грилі з арахісовим соусом, чатні з манго і кінзою. Якщо ви використовуєте дерев'яні шампури, замочіть їх на 30 хвилин у воді перед використанням. опис приготування: приготувати соус. У блендері змішати арахісове масло, чатні, сік лайма, 1 столову ложку соєвого соу...

Курка зі спаржею та кокосово-арахісовим соусом

Курка зі спаржею та кокосово-арахісовим соусом

Рецепт приготування смажених курячих грудок з цибулею, спаржею і соусом з арахісового масла, кокосового молока, каррі, соком лайма, соєвого соусу, кайенского перцю і кориці. опис приготування: Це смачне блюдо може скрасити холодні зимові дні. Соус в рецепті містить набагато менше калорій, ніж ...

Курка з лимонним маслом і беконом

Курка з лимонним маслом і беконом

Рецепт приготування ситного страви з курячих грудок з грибами, беконом, спагетті і соусом із шампанського, лимонного соку і вершків. опис приготування: Це дуже смачне і просте в приготуванні італійська страва. шампанського— 1/4 склянки лимонного соку— 5 Ст. ложок часнику— 2 зубчики вершків— ...

Кукурудзяні міні-маффіни з чорницею і ванільним маслом

Кукурудзяні міні-маффіни з чорницею і ванільним маслом

Рецепт приготування міні-маффинов з кукурудзяної муки з ваніллю, сушеної чорницею і ванільним маслом. опис приготування: Ці міні-маффіни так швидко зникають зі столу, що ми рекомендуємо вам подвоїти рецепт, якщо у вас більше 3-4 людина. жовтої кукурудзяної муки— 1 Склянка солі— 1 Чайна ложка...

Кукурудзяні оладки з чорницею і апельсиновим маслом

Кукурудзяні оладки з чорницею і апельсиновим маслом

Рецепт приготування оладок з кукурудзяної муки з чорницею і апельсиновим маслом. опис приготування: За цим рецептом у вас вийде 1 десяток оладок діаметром 12-15 см. цукру— 1/4 склянки розпушувача— 1 1/4 чайних ложки солі— 1 Чайна ложка соди— 1/2 чайних ложки молока— 1/4 склянки розтопленого ...