Рецепт Червона риба, запечена в фользі

Рецепт Червона риба, запечена в фользі
Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 30 хв.
Червона риба, запечена в фользі — ідеальне в плані співвідношення простоти і швидкості приготування та смаколики результату блюдо. всього півгодини — і святковий обід або вечерю у вас в тарілці.

опис приготування:

Для мене найсмачнішою є риба — це червона риба, запечена в фользі. власне, блюдо просто унікальне, і абсолютно кожен повинен знати як приготувати червону рибу, тому що:

а) блюдо готується до божевілля просто — не складніше, ніж яєчня, але при цьому

б) блюдо виходить вишуканим і делікатесним — можна порадувати як себе, так і своїх улюблених людей;

в) блюдо готується всього півгодини — не треба млосно чекати, поки приготується (як у випадку з м'ясом, наприклад).

переконаний?:) тоді готуємо!


  • Філе червоної риби (шматки)  — 4 штуки
  • лимон— 1 штука
  • Лавровий лист— 4 штуки
  • сіль, перець— — За смаком
  • цибулина— 1 штука
Червона риба, запечена в фользі - фото крок 1 Підготуємо всі інгредієнти. У меня был лосось, нарезанный на порционные филе-кусочки (4 штуки). Если у вас просто большой филейный кусок рыбыразрежьте на порционные.

Червона риба, запечена в фользі - фото крок 2 Форму для запікання застилає фольгою, на дно выкладываем кольцами нарезанный лук.

Червона риба, запечена в фользі - фото крок 3 Додаємо лавровий лист і перець горошком.

Червона риба, запечена в фользі - фото крок 4 Лимон разрезаем на 8 тонких ломтиков и тоже кладем в форму.

Червона риба, запечена в фользі - фото крок 5 Каждый кусок лосося натираем солью и перцем, после чего выкладываем в форму.

Червона риба, запечена в фользі - фото крок 6 Поливаем рыбу соком оставшегося лимона (если не осталосьвозьмите новый, лимонный сок обязателен).

Червона риба, запечена в фользі - фото крок 7 Накрываем рыбу фольгой.

Червона риба, запечена в фользі - фото крок 8 Духовку розігріваємо до 210 градусів. Ставим в нее форму с рыбой на 20 хвилин.

Червона риба, запечена в фользі - фото крок 9 Готовую рыбу достаем из духовки и подаем с гарниром и любимым соусом. Смачного!

Подібні рецепти

Червона риба, запечена в духовці

Червона риба у фользі з лимоном

До червоній рибі відносяться всі види з сімейств осетрових і лососевих. Оптимальним способом їх приготування вважається запікання в духовці. Так зберігається максимальна кількість вітамінів. опис приготування: В арсеналі кожної господині повинен бути рецепт, як приготувати червону рибу, запече...

Червона риба з овочами в духовці

Червона риба з овочами в духовці

Шукайте варіант смачного, ситного і корисного гарячого блюда? Тоді зверніть увагу на цей цікавий і нескладний спосіб, як приготувати червону рибу з овочами в духовці на обід або вечерю. опис приготування: Ця страва особливо припаде до смаку тим, хто любить готувати без зайвого клопоту. Тут і р...

Червона риба в вершковому соусі в духовці

Червона риба в вершковому соусі в духовці

До обіду вирішила купити рибку. Червону рибу люблю більше решті, а сама пристойна якраз продається на ринку. Ось і розповім, як приготувати червону рибу у вершковому соусі в духовці. Пригадується! опис приготування: Червона риба хороша в будь-якому вигляді, хоч свіжа в ролах і суші, хоч варена...

Червона риба на грилі

Червона риба на грилі

Приготувати дивно соковиту, ароматну і дуже смачну рибку досить просто. Пропоную на замітку любителям різноманітності відмінний варіант, як зробити червону рибу на грилі. опис приготування: Якщо до стейкам на вогні все давно вже звикли, то червона риба на грилі в домашніх умовах на дерев'яних ...

Червона риба на пару

Червона риба на пару

Любіть червону рибу? За допомогою вашої мультиварки можна приготувати чудову рибу на пару. Блюдо готується дуже швидко і чудово поєднується з різними гарнірами. рекомендую! опис приготування: Приготуємо червону рибу на пару в домашніх умовах. Спершу ретельно промийте та висушіть рибу, потім за...