Рецепт Кукурудзяні оладки з чорницею і апельсиновим маслом

Рецепт Кукурудзяні оладки з чорницею і апельсиновим маслом
Кількість порцій: 4 Час приготування: 30 хв.
Рецепт приготування оладок з кукурудзяної муки з чорницею і апельсиновим маслом.

опис приготування:

За цим рецептом у вас вийде 1 десяток оладок діаметром 12-15 см.

  • цукру— 1/4 склянки
  • розпушувача— 1 1/4 чайних ложки
  • солі— 1 Чайна ложка
  • соди— 1/2 чайних ложки
  • молока— 1/4 склянки
  • розтопленого вершкового масла— 45 грам(3 столові ложки) плюс масло для сковороди)
  • яйце— 1 штука(велике )
  • кленовий сироп— За смаком(для поливання)
  • м'якого вершкового масла— 120 грам(соус)
  • свіжого апельсинового соку— 1 Ст. ложка(соус)
  • klenovogo сироп— 1 Ст. ложка(соус)
  • апельсинової цедри— 1 Чайна ложка(дрібно тертої) соус)
  • солі— 1/4 чайних ложки(соус)
Кукурудзяні оладки з чорницею і апельсиновим маслом - фото крок 1 1. У великій мисці змішати борошно, кукурудзяне борошно, 2 столові ложки цукру, розпушувач, сіль і соду.

Кукурудзяні оладки з чорницею і апельсиновим маслом - фото крок 2 2. В іншій мисці збити сколотини, молоко, розтоплене вершкове масло і яйце.

Кукурудзяні оладки з чорницею і апельсиновим маслом - фото крок 3 3. Додати яєчну суміш в сухі інгредієнти і перемішати.

Кукурудзяні оладки з чорницею і апельсиновим маслом - фото крок 4 4. Розігріти духовку до 93 градусів. Розігріти велику сковороду на середньому вогні. Розмішати чорницю з рештою 2 столовими ложками цукру.

Кукурудзяні оладки з чорницею і апельсиновим маслом - фото крок 5 5. Змастити сковороду топленим вершковим маслом. Вилити тісто на сковороду, по 1/3 склянки за раз. Посипати чорницею з цукром, приблизно 2 столові ложки на кожну оладку. Смажити оладки від 3 до 4 хвилин. Перевернути і готувати до золотистого кольору, близько 2 хвилин. Повторити те ж саме з рештою тестом і чорницею, додаючи вершкове масло на сковороду. Готові оладки викладайте в розігріту духовку, щоб тримати їх теплими.

Кукурудзяні оладки з чорницею і апельсиновим маслом - фото крок 6 6. Щоб приготувати апельсинове масло, змішати всі інгредієнти в маленькій мисці і перемішати гумовим шпателем. Соус може зберігатися в холодильнику в герметичному контейнері до 1 тижні.

Кукурудзяні оладки з чорницею і апельсиновим маслом - фото крок 7 7. Подавати оладки з кленовим сиропом і апельсиновим маслом.

Подібні рецепти

Кукурудзяні міні-маффіни з чорницею і ванільним маслом

Гуляш для дитини

Рецепт приготування міні-маффинов з кукурудзяної муки з ваніллю, сушеної чорницею і ванільним маслом. опис приготування: Ці міні-маффіни так швидко зникають зі столу, що ми рекомендуємо вам подвоїти рецепт, якщо у вас більше 3-4 людина. жовтої кукурудзяної муки— 1 Склянка солі— 1 Чайна ложка...

Кукурудзяні оладки

Кукурудзяні оладки

Рецепт приготування оладок з кукурудзяної муки з кукурудзяними зернами. опис приготування: Ніжні кукурудзяні оладки - легкий поживний сніданок. вершкового масла— 2 Ст. ложки кукурудзяних зерен— 3/4 склянки солі— 1/8 чайних ложки яйце— 1 штука сметани— 1 Склянка ванільного екстракту— 1/2 чайн...

Кукурудзяні оладки з ожиновим сиропом

Кукурудзяні оладки з ожиновим сиропом

Кукурудзяне борошно надає тісту зернисту текстуру і перетворює звичайні оладки в маленькі жовті сонечка. Оладки найкраще подавати відразу ж після їх приготування. кількість порцій: 3-4 солі— 1/2 чайних ложки розпушувача— 3 Ст. ложки цукру— 4 Ст. ложки(плюс 1 чашка в сироп) великих яйця— 2 штуки...

Кукурудзяні млинці на заквасці

Кукурудзяні млинці на заквасці

У цьому рецепті розповім, як приготувати кукурудзяні млинці на заквасці - дуже смачні, повітряні і ніжні. Подавати такі млинці можна зі сметаною, ягідним або шоколадним сиропом або варенням. опис приготування: Млинці можна приготувати не тільки з пшеничного борошна, але і з кукурудзяної. Більш...

Кукурудзяні маффіни з беконом

Кукурудзяні маффіни з беконом

Рецепт приготування мафінів з кукурудзяної муки з запеченим беконом. опис приготування: Ніжні кукурудзяні маффіни з шматочками бекону - відмінне блюдо для сніданку. борошна— 2 1/4  склянки цукру— 1/4 склянки розпушувача— 1 Чайна ложка солі— 1 щіпка вершкового масла— 3/4 склянки яйце— 1 штук...