Рецепт Кукурудзяні оладки з чорницею і апельсиновим маслом
Рецепт приготування оладок з кукурудзяної муки з чорницею і апельсиновим маслом.
опис приготування:
За цим рецептом у вас вийде 1 десяток оладок діаметром 12-15 см.
- цукру— 1/4 склянки
- розпушувача— 1 1/4 чайних ложки
- солі— 1 Чайна ложка
- соди— 1/2 чайних ложки
- молока— 1/4 склянки
- розтопленого вершкового масла— 45 грам(3 столові ложки) плюс масло для сковороди)
- яйце— 1 штука(велике )
- кленовий сироп— За смаком(для поливання)
- м'якого вершкового масла— 120 грам(соус)
- свіжого апельсинового соку— 1 Ст. ложка(соус)
- klenovogo сироп— 1 Ст. ложка(соус)
- апельсинової цедри— 1 Чайна ложка(дрібно тертої) соус)
- солі— 1/4 чайних ложки(соус)
2. В іншій мисці збити сколотини, молоко, розтоплене вершкове масло і яйце.
3. Додати яєчну суміш в сухі інгредієнти і перемішати.
4. Розігріти духовку до 93 градусів. Розігріти велику сковороду на середньому вогні. Розмішати чорницю з рештою 2 столовими ложками цукру.
5. Змастити сковороду топленим вершковим маслом. Вилити тісто на сковороду, по 1/3 склянки за раз. Посипати чорницею з цукром, приблизно 2 столові ложки на кожну оладку. Смажити оладки від 3 до 4 хвилин. Перевернути і готувати до золотистого кольору, близько 2 хвилин. Повторити те ж саме з рештою тестом і чорницею, додаючи вершкове масло на сковороду. Готові оладки викладайте в розігріту духовку, щоб тримати їх теплими.
6. Щоб приготувати апельсинове масло, змішати всі інгредієнти в маленькій мисці і перемішати гумовим шпателем. Соус може зберігатися в холодильнику в герметичному контейнері до 1 тижні.
7. Подавати оладки з кленовим сиропом і апельсиновим маслом.
Подібні рецепти
Гуляш для дитини
Рецепт приготування міні-маффинов з кукурудзяної муки з ваніллю, сушеної чорницею і ванільним маслом. опис приготування: Ці міні-маффіни так швидко зникають зі столу, що ми рекомендуємо вам подвоїти рецепт, якщо у вас більше 3-4 людина. жовтої кукурудзяної муки— 1 Склянка солі— 1 Чайна ложка...
Кукурудзяні оладки
Рецепт приготування оладок з кукурудзяної муки з кукурудзяними зернами. опис приготування: Ніжні кукурудзяні оладки - легкий поживний сніданок. вершкового масла— 2 Ст. ложки кукурудзяних зерен— 3/4 склянки солі— 1/8 чайних ложки яйце— 1 штука сметани— 1 Склянка ванільного екстракту— 1/2 чайн...
Кукурудзяні оладки з ожиновим сиропом
Кукурудзяне борошно надає тісту зернисту текстуру і перетворює звичайні оладки в маленькі жовті сонечка. Оладки найкраще подавати відразу ж після їх приготування. кількість порцій: 3-4 солі— 1/2 чайних ложки розпушувача— 3 Ст. ложки цукру— 4 Ст. ложки(плюс 1 чашка в сироп) великих яйця— 2 штуки...
Кукурудзяні млинці на заквасці
У цьому рецепті розповім, як приготувати кукурудзяні млинці на заквасці - дуже смачні, повітряні і ніжні. Подавати такі млинці можна зі сметаною, ягідним або шоколадним сиропом або варенням. опис приготування: Млинці можна приготувати не тільки з пшеничного борошна, але і з кукурудзяної. Більш...
Кукурудзяні маффіни з беконом
Рецепт приготування мафінів з кукурудзяної муки з запеченим беконом. опис приготування: Ніжні кукурудзяні маффіни з шматочками бекону - відмінне блюдо для сніданку. борошна— 2 1/4 склянки цукру— 1/4 склянки розпушувача— 1 Чайна ложка солі— 1 щіпка вершкового масла— 3/4 склянки яйце— 1 штук...