Рецепт Кукурудзяні оладки

Рецепт Кукурудзяні оладки
Кількість порцій: 6 Час приготування: 25 хв.
Рецепт приготування оладок з кукурудзяної муки з кукурудзяними зернами.

опис приготування:

Ніжні кукурудзяні оладки - легкий поживний сніданок.

  • вершкового масла— 2 Ст. ложки
  • кукурудзяних зерен— 3/4 склянки
  • солі— 1/8 чайних ложки
  • яйце— 1 штука
  • сметани— 1 Склянка
  • ванільного екстракту— 1/2 чайних ложки
  • цукру— 2 Ст. ложки
  • борошна— 3/4 склянки
  • кукурудзяної муки— 1/4 склянки
  • розпушувача— 1 Чайна ложка
  • соди— 1/2 чайних ложки
кукурудзяні оладки - фото крок 1 1. Розтопити вершкове масло у великій чавунній сковороді або в каструлі на середньому вогні. Додати в сковороду кукурудзу і обсмажити її протягом 4-5 хвилин, поки вона не стане злегка коричневого кольору. Посолити кукурудзу і остудити.

кукурудзяні оладки - фото крок 2 2. Злегка збити яйце у ​​великій мисці, потім додати сметану, paxtu, кукурудзу, ванільний екстракт і цукор.

кукурудзяні оладки - фото крок 3 3. У невеликій окремій мисці змішати борошно, кукурудзяне борошно, розпушувач, соду і 1/8 чайної ложки солі. Додати сухі інгредієнти в яєчну суміш і акуратно перемішати до однорідної консистенції.

кукурудзяні оладки - фото крок 4 4. Розігріти сковороду на середньому вогні, додати вершкове масло. обсмажити оладки, використовуючи 1/4 склянки тесту на одну. Розташовуйте оладки на відстані 5 см один від одного. Обсмажити оладки до золотисто-коричневого кольору з обох сторін, поки вони не стануть злегка хрусткими по краях. Повторити з рештою тестом. Оладки подавати відразу ж гарячими з додатковим солоним вершковим маслом і кленовим сиропом.

Подібні рецепти

Кукурудзяні оладки з чорницею і апельсиновим маслом

Легкий суп з желтохвост

Рецепт приготування оладок з кукурудзяної муки з чорницею і апельсиновим маслом. опис приготування: За цим рецептом у вас вийде 1 десяток оладок діаметром 12-15 см. цукру— 1/4 склянки розпушувача— 1 1/4 чайних ложки солі— 1 Чайна ложка соди— 1/2 чайних ложки молока— 1/4 склянки розтопленого ...

Кукурудзяні оладки з ожиновим сиропом

Кукурудзяні оладки з ожиновим сиропом

Кукурудзяне борошно надає тісту зернисту текстуру і перетворює звичайні оладки в маленькі жовті сонечка. Оладки найкраще подавати відразу ж після їх приготування. кількість порцій: 3-4 солі— 1/2 чайних ложки розпушувача— 3 Ст. ложки цукру— 4 Ст. ложки(плюс 1 чашка в сироп) великих яйця— 2 штуки...

Кукурудзяні маффіни з беконом

Кукурудзяні маффіни з беконом

Рецепт приготування мафінів з кукурудзяної муки з запеченим беконом. опис приготування: Ніжні кукурудзяні маффіни з шматочками бекону - відмінне блюдо для сніданку. борошна— 2 1/4  склянки цукру— 1/4 склянки розпушувача— 1 Чайна ложка солі— 1 щіпка вершкового масла— 3/4 склянки яйце— 1 штук...

Кукурудзяні маффіни

Кукурудзяні маффіни

Рецепт приготування кукурудзяних маффинов. опис приготування: Це швидкий рецепт випічки з простих інгредієнтів. За цим рецептом у вас вийде 12 маффинов. Вони смачні самі по собі, але трохи вершкового масла зробить їх ще смачніше. розпушувач— 1 1/2 чайних ложки сода— 1 Чайна ложка сіль— 1/2 ч...

Кукурудзяні міні-маффіни з чорницею і ванільним маслом

Кукурудзяні міні-маффіни з чорницею і ванільним маслом

Рецепт приготування міні-маффинов з кукурудзяної муки з ваніллю, сушеної чорницею і ванільним маслом. опис приготування: Ці міні-маффіни так швидко зникають зі столу, що ми рекомендуємо вам подвоїти рецепт, якщо у вас більше 3-4 людина. жовтої кукурудзяної муки— 1 Склянка солі— 1 Чайна ложка...