Рецепт Магазинів (фаршировані виноградні листи)

Рецепт Магазинів (фаршировані виноградні листи)
Кількість порцій: 8 Час приготування: 1 г. 15 хв.
Рецепт приготування фаршированого виноградного листя. Спробуйте - не пошкодуєте.

опис приготування:

Нагріти масло в середній каструлі на середньому вогні. Гасити цибулю до м'якості. Додайте рис і гарячої води, щоб покрити його. Накрити кришкою і кип'ятити на повільному вогні, поки рис буде наполовину готовий, близько 10 хвилин.

Зняти з вогню і перемішати з томатною пастою, смородиною, кедровими горіхами, корицею, м'ятою, кропом, запашним перцем і кмином. Нехай суміш охолоне.

Підготувати велику каструлю.

Промити листя винограду в теплій воді, злити воду і відрізати стебла. покласти приблизно 1 чайну ложку суміші охолодженого рису в центрі листа. складіть боку, а потім скрутіть у форми сигари. Покладіть в підготовлені банки. Повторіть з іншими інгредієнтами.

Налийте гарячу воду. Накрити кришкою і варити на слабкому вогні 30- 45 хвилин, поки рис не буде повністю готовий.

Короткий опис: рецепт приготування фаршированого виноградного листя. Спробуйте - не пошкодуєте.


  • ложка оливкової олії— 1 Ст. ложка
  • цибулини, подрібнені— 2 штуки
  • склянки сирого білого рису— 11/2 склянки
  • томатної пасти— 2 Ст. ложки
  • сушеної смородини— 2 Ст. ложки
  • ложки кедрових горіхів— 2 Ст. ложки
  • ложка меленої кориці— 1 Ст. ложка
  • ложка сушеної м'яти— 1 Ст. ложка
  • ложка сухого кропу— 1 Ст. ложка
  • ложка меленого запашного перцю— 1 Чайна ложка
  • ложка меленого кмину— 1 Чайна ложка
  • банку виноградного листя— 1 штука(вимитих і висушених )
Нагріти масло в середній каструлі на середньому вогні. Гасити цибулю до м'якості. Додайте рис і гарячої води, щоб покрити його. Накрити кришкою і кип'ятити на повільному вогні, поки рис буде наполовину готовий, близько 10 хвилин.

Зняти з вогню і перемішати з томатною пастою, смородиною, кедровими горіхами, корицею, м'ятою, кропом, запашним перцем і кмином. Нехай суміш охолоне.

Підготувати велику каструлю.

Промити листя винограду в теплій воді, злити воду і відрізати стебла. покласти приблизно 1 чайну ложку суміші охолодженого рису в центрі листа. складіть боку, а потім скрутіть у форми сигари. Покладіть в підготовлені банки. Повторіть з іншими інгредієнтами.

Налийте гарячу воду. Накрити кришкою і варити на слабкому вогні 30- 45 хвилин, поки рис не буде повністю готовий.

Короткий опис: рецепт приготування фаршированого виноградного листя. Спробуйте - не пошкодуєте.


Подібні рецепти

Крабові палички, фаршировані сиром

Фаршировані помідори по-італійськи

улюблена багатьма, така проста і така апетитна закуска — все це про рецепт приготування крабових паличок, фаршированих сиром. Хочете урізноманітнити святковий стіл? Зробіть їх обов'язково. опис приготування: Це дуже простий варіант закуски, так що він прекрасно підійде для частування раптово н...

Крабові палички фаршировані в клярі

Крабові палички фаршировані в клярі

Крабові палички фаршировані в клярі я пробувала в Курську. Спочатку довго дивувалася винахідливості нашого народу, але спробувавши зрозуміла, що блюдо мені подобається. Ось вам рецепт. опис приготування: Крабові палички фаршировані в клярі можна робити з будь-якою начинкою. Я була свідком і де...

Крабові палички фаршировані

Крабові палички фаршировані

Фаршировані крабові палички — це легкий і швидкий варіант закуски, яка відмінно прикрасить будь-який святковий стіл. Беріть на замітку! опис приготування: Готувати фаршировані крабові палички досить просто. Використовувати можна різноманітну начинку і отримати оригінальні рулетики, які дуже ці...

Котлети, фаршировані грибами

Котлети, фаршировані грибами

котлети, фаршировані грибами — досить просте в приготуванні, але шалено смачна страва, добре підходить для смачного буденного обіду або вечері. Найсмачніше і цікавіше, ніж звичайні котлети. опис приготування: котлети, фаршировані грибами, набагато смачніше звичайних котлет, приготованих традиц...

Крабові палички, фаршировані грибами

Крабові палички, фаршировані грибами

Ділюся з вами простим рецептом крабових паличок, фаршированих грибами, — блюдо нове і цікаве, при цьому вельми і вельми бюджетне! Так що обов'язково його приготуйте свої домочадцям! опис приготування: Хочу з вами поділитися простим рецептом крабових паличок, фаршированих грибами — закуска ориг...