Рецепт Котлети, фаршировані грибами
котлети, фаршировані грибами — досить просте в приготуванні, але шалено смачна страва, добре підходить для смачного буденного обіду або вечері. Найсмачніше і цікавіше, ніж звичайні котлети.
опис приготування:
котлети, фаршировані грибами, набагато смачніше звичайних котлет, приготованих традиційним способом (без начинки). Принаймні, я так вважаю. Грибний фарш додає котлет соковитості і м'якості, робить їх смак більш різноманітним і цікавим. готуються котлети, фаршировані грибами, чи не геть складніше звичайних — що, потрібно продемонструвати певну спритність при формуванні котлет, але вже на третій-четвертій котлети ви зрозумієте, як правильно це робити, і котлети будуть виходити рівними і красивими.
Удачі в приготуванні!
- фарш яловичий— 700 грам
- печериці— 250 грам
- Цибуля— 2 штуки
- яйце— 1 штука
- Білий хліб підсушений— 1/4 штуки
- Рослинна олія— 100 мілілітрів
- сіль, перець— — За смаком
В сковороде на растительном масле обжариваем до мягкости мелко нарезанный лук.
Затем добавляем в сковороду мелко нарезанные шампиньоны, перемешиваем и обжариваем еще несколько минут, помішуючи, до готовности шампиньонов.
Кусочки подсушенного белого хлеба замачиваем в молоке.
Подрібнюємо другу цибулину. Если любите чувствовать в котлетах кусочки лука — дрібно наріжте цибулю, якщо не любите — измельчите в блендере или кухонном комбайне до однородной консистенции.
В большую миску кладем фарш, разбиваем туда яйцо.
Додаємо у фарш подрібнену цибулю, сіль і перець.
Руками хорошенько замешиваем фарш.
Замоченный хлеб отжимаем от молока и вмешиваем в фарш.
Месим до образования однородного нежного фарша.
Грибы с луком к тому времени уже давно приготовились и остыли. Их необходимо посолить и поперчить.
Тепер найскладніше — будем лепить котлеты. Делать это нужно мокрыми руками — щоб фарш не прилипав до рук. Берем примерно столовую ложку фарша, пальцами скатываем из него шарик.
Теперь необходимо приплюснуть наш шарик, чтобы образовалась овальная лепешка.
В центре лепешки делаем небольшое углубление.
Выкладываем в это углубление смесь обжаренных грибов и лука.
Укутываем начинку фаршем. Не хвилюйтесь, на этом этапе у вас не получится форма котлеты — швидше, вновь получится шарик, внутри которого будет грибная начинка.
Теперь достаточно приплюснуть мясной шарик и аккуратно придать ему форму котлеты.
Аналогичным методом формируем остальные котлеты. Затем перед обжаркой каждую котлеты нужно обвалять в муке.
У сковороді розігріваємо олію, кладем туда котлеты и обжариваем до образования золотистой корочки с одной стороны.
Потім перевертаємо і обсмажуємо до скоринки з іншого боку. Величину огня определяйте сами — он должен быть не слишком быстрым, иначе котлеты подгорят, но внутри останутся сырыми, но и не слишком медленным, иначе котлеты будут тушиться, а не смажитися. Тобто, вогонь повинен бути середнім, даже скорее средне-сильным.
Аналогичным образом поджариваем все остальные котлеты. якщо відчуваєте, что котлеты не прожарились до конца, можна зробити так — когда все котлеты будут готовы, просто сложить их обратно в сковороду и подержать под крышкой (при выключенном огне). Котлеты подойдут.
котлети, фаршировані грибами, готові. Смачного!
Подібні рецепти
Пісні гречаники
Ділюся з вами простим рецептом крабових паличок, фаршированих грибами, — блюдо нове і цікаве, при цьому вельми і вельми бюджетне! Так що обов'язково його приготуйте свої домочадцям! опис приготування: Хочу з вами поділитися простим рецептом крабових паличок, фаршированих грибами — закуска ориг...
Котлети з індички з картоплею та грибами
Рецепт приготування запечених котлет з індички з картоплею, білими грибами, беконом, петрушкою і пармезаном. опис приготування: розігріти духовку. На аркуші для випічки викласти картоплю і гриби в один шар. Посипати нарізаною беконом, шавлія, 1 чайною ложкою солі і 1/4 чайної ложки перцю. випі...
Крабові палички, фаршировані сиром
улюблена багатьма, така проста і така апетитна закуска — все це про рецепт приготування крабових паличок, фаршированих сиром. Хочете урізноманітнити святковий стіл? Зробіть їх обов'язково. опис приготування: Це дуже простий варіант закуски, так що він прекрасно підійде для частування раптово н...
Крабові палички фаршировані в клярі
Крабові палички фаршировані в клярі я пробувала в Курську. Спочатку довго дивувалася винахідливості нашого народу, але спробувавши зрозуміла, що блюдо мені подобається. Ось вам рецепт. опис приготування: Крабові палички фаршировані в клярі можна робити з будь-якою начинкою. Я була свідком і де...
Крабові палички фаршировані
Фаршировані крабові палички — це легкий і швидкий варіант закуски, яка відмінно прикрасить будь-який святковий стіл. Беріть на замітку! опис приготування: Готувати фаршировані крабові палички досить просто. Використовувати можна різноманітну начинку і отримати оригінальні рулетики, які дуже ці...