Рецепт Котлети, фаршировані грибами

Рецепт Котлети, фаршировані грибами
Кількість порцій: 4 Час приготування: 1 г. 0 хв.
котлети, фаршировані грибами — досить просте в приготуванні, але шалено смачна страва, добре підходить для смачного буденного обіду або вечері. Найсмачніше і цікавіше, ніж звичайні котлети.

опис приготування:

котлети, фаршировані грибами, набагато смачніше звичайних котлет, приготованих традиційним способом (без начинки). Принаймні, я так вважаю. Грибний фарш додає котлет соковитості і м'якості, робить їх смак більш різноманітним і цікавим. готуються котлети, фаршировані грибами, чи не геть складніше звичайних — що, потрібно продемонструвати певну спритність при формуванні котлет, але вже на третій-четвертій котлети ви зрозумієте, як правильно це робити, і котлети будуть виходити рівними і красивими.

Удачі в приготуванні!


  • фарш яловичий— 700 грам
  • печериці— 250 грам
  • Цибуля— 2 штуки
  • яйце— 1 штука
  • Білий хліб підсушений— 1/4 штуки
  • Рослинна олія— 100 мілілітрів
  • сіль, перець— — За смаком
котлети, фаршировані грибами - фото крок 1 підготувати інгредієнти.

котлети, фаршировані грибами - фото крок 2 В сковороде на растительном масле обжариваем до мягкости мелко нарезанный лук.

котлети, фаршировані грибами - фото крок 3 Затем добавляем в сковороду мелко нарезанные шампиньоны, перемешиваем и обжариваем еще несколько минут, помішуючи, до готовности шампиньонов.

котлети, фаршировані грибами - фото крок 4 Кусочки подсушенного белого хлеба замачиваем в молоке.

котлети, фаршировані грибами - фото крок 5 Подрібнюємо другу цибулину. Если любите чувствовать в котлетах кусочки лука — дрібно наріжте цибулю, якщо не любите — измельчите в блендере или кухонном комбайне до однородной консистенции.

котлети, фаршировані грибами - фото крок 6 В большую миску кладем фарш, разбиваем туда яйцо.

котлети, фаршировані грибами - фото крок 7 Додаємо у фарш подрібнену цибулю, сіль і перець.

котлети, фаршировані грибами - фото крок 8 Руками хорошенько замешиваем фарш.

котлети, фаршировані грибами - фото крок 9 Замоченный хлеб отжимаем от молока и вмешиваем в фарш.

котлети, фаршировані грибами - фото крок 10 Месим до образования однородного нежного фарша.

котлети, фаршировані грибами - фото крок 11 Грибы с луком к тому времени уже давно приготовились и остыли. Их необходимо посолить и поперчить.

котлети, фаршировані грибами - фото крок 12 Тепер найскладніше — будем лепить котлеты. Делать это нужно мокрыми руками — щоб фарш не прилипав до рук. Берем примерно столовую ложку фарша, пальцами скатываем из него шарик.

котлети, фаршировані грибами - фото крок 13 Теперь необходимо приплюснуть наш шарик, чтобы образовалась овальная лепешка.

котлети, фаршировані грибами - фото крок 14 В центре лепешки делаем небольшое углубление.

котлети, фаршировані грибами - фото крок 15 Выкладываем в это углубление смесь обжаренных грибов и лука.

котлети, фаршировані грибами - фото крок 16 Укутываем начинку фаршем. Не хвилюйтесь, на этом этапе у вас не получится форма котлеты — швидше, вновь получится шарик, внутри которого будет грибная начинка.

котлети, фаршировані грибами - фото крок 17 Теперь достаточно приплюснуть мясной шарик и аккуратно придать ему форму котлеты.

котлети, фаршировані грибами - фото крок 18 Аналогичным методом формируем остальные котлеты. Затем перед обжаркой каждую котлеты нужно обвалять в муке.

котлети, фаршировані грибами - фото крок 19 У сковороді розігріваємо олію, кладем туда котлеты и обжариваем до образования золотистой корочки с одной стороны.

котлети, фаршировані грибами - фото крок 20 Потім перевертаємо і обсмажуємо до скоринки з іншого боку. Величину огня определяйте самион должен быть не слишком быстрым, иначе котлеты подгорят, но внутри останутся сырыми, но и не слишком медленным, иначе котлеты будут тушиться, а не смажитися. Тобто, вогонь повинен бути середнім, даже скорее средне-сильным.

котлети, фаршировані грибами - фото крок 21 Аналогичным образом поджариваем все остальные котлеты. якщо відчуваєте, что котлеты не прожарились до конца, можна зробити так — когда все котлеты будут готовы, просто сложить их обратно в сковороду и подержать под крышкой (при выключенном огне). Котлеты подойдут.

котлети, фаршировані грибами - фото крок 22 котлети, фаршировані грибами, готові. Смачного!

Подібні рецепти

Крабові палички, фаршировані грибами

Пісні гречаники

Ділюся з вами простим рецептом крабових паличок, фаршированих грибами, — блюдо нове і цікаве, при цьому вельми і вельми бюджетне! Так що обов'язково його приготуйте свої домочадцям! опис приготування: Хочу з вами поділитися простим рецептом крабових паличок, фаршированих грибами — закуска ориг...

Котлети з індички з картоплею та грибами

Котлети з індички з картоплею та грибами

Рецепт приготування запечених котлет з індички з картоплею, білими грибами, беконом, петрушкою і пармезаном. опис приготування: розігріти духовку. На аркуші для випічки викласти картоплю і гриби в один шар. Посипати нарізаною беконом, шавлія, 1 чайною ложкою солі і 1/4 чайної ложки перцю. випі...

Крабові палички, фаршировані сиром

Крабові палички, фаршировані сиром

улюблена багатьма, така проста і така апетитна закуска — все це про рецепт приготування крабових паличок, фаршированих сиром. Хочете урізноманітнити святковий стіл? Зробіть їх обов'язково. опис приготування: Це дуже простий варіант закуски, так що він прекрасно підійде для частування раптово н...

Крабові палички фаршировані в клярі

Крабові палички фаршировані в клярі

Крабові палички фаршировані в клярі я пробувала в Курську. Спочатку довго дивувалася винахідливості нашого народу, але спробувавши зрозуміла, що блюдо мені подобається. Ось вам рецепт. опис приготування: Крабові палички фаршировані в клярі можна робити з будь-якою начинкою. Я була свідком і де...

Крабові палички фаршировані

Крабові палички фаршировані

Фаршировані крабові палички — це легкий і швидкий варіант закуски, яка відмінно прикрасить будь-який святковий стіл. Беріть на замітку! опис приготування: Готувати фаршировані крабові палички досить просто. Використовувати можна різноманітну начинку і отримати оригінальні рулетики, які дуже ці...