Рецепт Крабовий салат з брокколі і болгарським перцем
ситний, оригінальний і яскравий салат з корисними брокколі і соковитим болгарським перцем прикрасить будь-який стіл і урізноманітнює ваше святкове меню! Рекомендую всім рецепт крабового салату з брокколі!
опис приготування:
Зазвичай готую салати з червоним перцем і крабовим м'ясом або замість перцю беру брокколі. Але ось, щоб готувати і з перцем, і з брокколі, та ще й з крабовим м'ясом — спробувала вперше! якщо думаєте, що перець і брокколі переб'ють смак крабового м'яса — не хвилюйтесь, вони його оттенят, і разом все буде на смак дуже оригінально і незвично! До речі, щоб приготувати крабовий салат з брокколі і болгарським перцем, можете взяти для святкового варіанту крабове м'ясо, а для повсякденного варіанту підійдуть звичайні крабові палички.
1. Брокколі для початку відваріть. Брокколі може бути як замороженої, так і свіжої. Варіть краще в підсоленій воді, щоб потім не солити. Відварну брокколі розберіть на суцвіття, Якщо ви любите, щоб брокколі хрумтіла, тоді варіть недовго — хвилин 5-7.
2. помийте перці, поріжте їх кубиками.
3. Національний оператор мобільного поріжте на невеликі шматочки, якщо використовуєте крабові палички — поріжте їх кубиками.
4. Всі інгредієнти перемішайте.
5. Заправте або майонезом, або сметаною. Можете змішати навпіл майонез зі сметаною і заправити салат. Додайте спеції за смаком.
Готовий крабовий салат з брокколі і болгарським перцем подавати можете охолодженим, прикрасивши зеленню або розклавши відразу по піалах для салату. Смачного!
- перець червоний— 1 штука
- Зелений або жовтий перець— 1 штука
- Крабові палички або крабове м'ясо— 300 грам
- брокколі— 1 штука
- Майонез або сметана— За смаком
- спеції— За смаком
1. Брокколі для початку відваріть. Брокколі може бути як замороженої, так і свіжої. Варіть краще в підсоленій воді, щоб потім не солити. Відварну брокколі розберіть на суцвіття, Якщо ви любите, щоб брокколі хрумтіла, тоді варіть недовго — хвилин 5-7.
2. помийте перці, поріжте їх кубиками.
3. Національний оператор мобільного поріжте на невеликі шматочки, якщо використовуєте крабові палички — поріжте їх кубиками.
4. Всі інгредієнти перемішайте.
5. Заправте або майонезом, або сметаною. Можете змішати навпіл майонез зі сметаною і заправити салат. Додайте спеції за смаком.
Готовий крабовий салат з брокколі і болгарським перцем подавати можете охолодженим, прикрасивши зеленню або розклавши відразу по піалах для салату. Смачного!
Подібні рецепти
Крабовий салат з болгарським перцем
Кетчуп з болгарським перцем — смачно і корисно, підійде як діткам, так і дорослим, заготівля відмінна і для всіх випадків життя. Беріть на замітку рецепт! опис приготування: Для кетчупу вибираємо смачні і соковиті томати, з кисло-солодким присмаком, також важливо використовувати саме болгарськ...
Крупа з болгарським перцем, горохом і шпинатом
Рецепт приготування крупи булгур із смаженою болгарським перцем, баранячим горохом і шпинатом. опис приготування: Довести 2 склянки води до кипіння і додати булгур. Зняти з вогню і дати постояти близько 30 хвилин до пом'якшення. Злити воду через тонке сито, викласти булгур у велику миску. Тим...
Курка з перцем болгарським
Курку з перцем болгарським готую за 40 хвилин по дуже простому рецептом. Обсмажую окремо птицю і овочі, змішую і подаю. Ця страва не потребує додаткового гарнір і виходить дуже смачним! опис приготування: Для приготування курки з перцем болгарським за цим рецептом можна використовувати всю кур...
Кетчуп з болгарським перцем на зиму
Кетчуп домашнього приготування набагато смачніше і корисніше покупного. Склад інгредієнтів вас порадує і спосіб приготування простий. Такий кетчуп можна подати до м'яса або доповнити страви з круп. опис приготування: Даний рецепт економить масу часу, не потрібно чистити помідори і перець бланш...
Ковбаса з болгарським перцем і цибулею
Рецепт приготування смаженої італійської ковбаси з болгарським перцем, часником, червоною цибулею, помідорами, орегано і червоним вином. опис приготування: Цю страву можна подавати на гарнір з макаронами або полентой. італійські ковбаси— 4 штуки оливкового масла— 2 Ст. ложки болгарський пере...