Рецепт Ковбаса з болгарським перцем і цибулею
Рецепт приготування смаженої італійської ковбаси з болгарським перцем, часником, червоною цибулею, помідорами, орегано і червоним вином.
опис приготування:
Цю страву можна подавати на гарнір з макаронами або полентой.
- італійські ковбаси— 4 штуки
- оливкового масла— 2 Ст. ложки
- болгарський перець— 3 штуки(різного кольору)
- часнику— 4 зубчики
- Червона цибуля— 1 штука
- банку (450 г) нарізаних помідорів— 1 штука
- сухого орегано— 1 Чайна ложка
- червоного перцю пластівцями— 1/2 чайних ложки
- сіль— — За смаком
2. Розрізати італійську ковбасу на 4 частини. У великій каструлі, закритою кришкою, нагріти оливкове масло на середньому вогні. Додати ковбасу і обсмажити до коричневого кольору на повільному вогні. Якщо вони шиплять і потріскують сильно, зменшіть вогонь. Смажити кілька хвилин, перевертаючи іноді, до рівномірного коричневого кольору з усіх боків. Дістати ковбасу з сковороди і відставити убік.
3. Збільшити вогонь і додати цибулю і перець. Смажити до готовності, час від часу помішуючи. Додати часник і посипати сіль і перцем, смажити ще 1 хвилину.
4. Додати червоне вино і перемішати дерев'яною ложкою. варити, поки вино не зменшиться наполовину.
5. Додати помідори, орегано, червоний перець і добре перемішати.
6. Викласти ковбасу на сковорідку. Довести до кипіння на повільному вогні, потім зменшити вогонь до слабкого. Накрити кришкою і тушкувати до тих пір, поки перець не стане м'яким, приблизно 20 хвилин. Подавати блюдо зі свіжим хлібом, виклавши зверху поленти або перемішавши з макаронами. Блюдо може зберігатися в холодильнику протягом кількох днів.
Подібні рецепти
Класичний шашлик з баранини
Рецепт приготування кульок з кукурудзяної муки з болгарським перцем, халапеньйо і зеленою цибулею. опис приготування: Hushpuppies - блюдо південноамериканської кухні, що представляє собою кульки з кукурудзяної муки, обсмажені у фритюрі або запечені в духовці. Подаються як гарнір з морепродукта...
Кетчуп з болгарським перцем
Кетчуп з болгарським перцем — смачно і корисно, підійде як діткам, так і дорослим, заготівля відмінна і для всіх випадків життя. Беріть на замітку рецепт! опис приготування: Для кетчупу вибираємо смачні і соковиті томати, з кисло-солодким присмаком, також важливо використовувати саме болгарськ...
Крабовий салат з брокколі і болгарським перцем
ситний, оригінальний і яскравий салат з корисними брокколі і соковитим болгарським перцем прикрасить будь-який стіл і урізноманітнює ваше святкове меню! Рекомендую всім рецепт крабового салату з брокколі! опис приготування: Зазвичай готую салати з червоним перцем і крабовим м'ясом або замість ...
Куряче філе з пастою і болгарським перцем
Рецепт приготування смаженої курячого філе з пастою, болгарським перцем, базиліком і вершковим соусом з курячого бульйону, вершків, масла і сиру Пармезан. опис приготування: Це свіже яскраве блюдо ідеально для літа. Солодкий свіжий смак болгарського перцю доповнює аромат курки і вершковий соус...
Крупа з болгарським перцем, горохом і шпинатом
Рецепт приготування крупи булгур із смаженою болгарським перцем, баранячим горохом і шпинатом. опис приготування: Довести 2 склянки води до кипіння і додати булгур. Зняти з вогню і дати постояти близько 30 хвилин до пом'якшення. Злити воду через тонке сито, викласти булгур у велику миску. Тим...