Рецепт Ковбаса з болгарським перцем і цибулею

Рецепт Ковбаса з болгарським перцем і цибулею
Кількість порцій: 4 Час приготування: 40 хв.
Рецепт приготування смаженої італійської ковбаси з болгарським перцем, часником, червоною цибулею, помідорами, орегано і червоним вином.

опис приготування:

Цю страву можна подавати на гарнір з макаронами або полентой.

  • італійські ковбаси— 4 штуки
  • оливкового масла— 2 Ст. ложки
  • болгарський перець— 3 штуки(різного кольору)
  • часнику— 4 зубчики
  • Червона цибуля— 1 штука
  • банку (450 г) нарізаних помідорів— 1 штука
  • сухого орегано— 1 Чайна ложка
  • червоного перцю пластівцями— 1/2 чайних ложки
  • сіль— — За смаком
Ковбаса з болгарським перцем і цибулею - фото крок 1 1. Нарізати болгарський перець на тонкі смужки. Натерти часник на крупній тертці. нарізати цибулю.

Ковбаса з болгарським перцем і цибулею - фото крок 2 2. Розрізати італійську ковбасу на 4 частини. У великій каструлі, закритою кришкою, нагріти оливкове масло на середньому вогні. Додати ковбасу і обсмажити до коричневого кольору на повільному вогні. Якщо вони шиплять і потріскують сильно, зменшіть вогонь. Смажити кілька хвилин, перевертаючи іноді, до рівномірного коричневого кольору з усіх боків. Дістати ковбасу з сковороди і відставити убік.

Ковбаса з болгарським перцем і цибулею - фото крок 3 3. Збільшити вогонь і додати цибулю і перець. Смажити до готовності, час від часу помішуючи. Додати часник і посипати сіль і перцем, смажити ще 1 хвилину.

Ковбаса з болгарським перцем і цибулею - фото крок 4 4. Додати червоне вино і перемішати дерев'яною ложкою. варити, поки вино не зменшиться наполовину.

Ковбаса з болгарським перцем і цибулею - фото крок 5 5. Додати помідори, орегано, червоний перець і добре перемішати.

Ковбаса з болгарським перцем і цибулею - фото крок 6 6. Викласти ковбасу на сковорідку. Довести до кипіння на повільному вогні, потім зменшити вогонь до слабкого. Накрити кришкою і тушкувати до тих пір, поки перець не стане м'яким, приблизно 20 хвилин. Подавати блюдо зі свіжим хлібом, виклавши зверху поленти або перемішавши з макаронами. Блюдо може зберігатися в холодильнику протягом кількох днів.

Подібні рецепти

Кукурудзяні кульки з цибулею і болгарським перцем

Класичний шашлик з баранини

Рецепт приготування кульок з кукурудзяної муки з болгарським перцем, халапеньйо і зеленою цибулею. опис приготування: Hushpuppies - блюдо південноамериканської кухні, що представляє собою кульки з кукурудзяної муки, обсмажені у фритюрі або запечені в духовці. Подаються як гарнір з морепродукта...

Кетчуп з болгарським перцем

Кетчуп з болгарським перцем

Кетчуп з болгарським перцем — смачно і корисно, підійде як діткам, так і дорослим, заготівля відмінна і для всіх випадків життя. Беріть на замітку рецепт! опис приготування: Для кетчупу вибираємо смачні і соковиті томати, з кисло-солодким присмаком, також важливо використовувати саме болгарськ...

Крабовий салат з брокколі і болгарським перцем

Крабовий салат з брокколі і болгарським перцем

ситний, оригінальний і яскравий салат з корисними брокколі і соковитим болгарським перцем прикрасить будь-який стіл і урізноманітнює ваше святкове меню! Рекомендую всім рецепт крабового салату з брокколі! опис приготування: Зазвичай готую салати з червоним перцем і крабовим м'ясом або замість ...

Куряче філе з пастою і болгарським перцем

Куряче філе з пастою і болгарським перцем

Рецепт приготування смаженої курячого філе з пастою, болгарським перцем, базиліком і вершковим соусом з курячого бульйону, вершків, масла і сиру Пармезан. опис приготування: Це свіже яскраве блюдо ідеально для літа. Солодкий свіжий смак болгарського перцю доповнює аромат курки і вершковий соус...

Крупа з болгарським перцем, горохом і шпинатом

Крупа з болгарським перцем, горохом і шпинатом

Рецепт приготування крупи булгур із смаженою болгарським перцем, баранячим горохом і шпинатом. опис приготування: Довести 2 склянки води до кипіння і додати булгур. Зняти з вогню і дати постояти близько 30 хвилин до пом'якшення. Злити воду через тонке сито, викласти булгур у велику миску. Тим...