Рецепт Курка в грибному соусі
Курка в грибному соусі — дуже смачне і легке в приготуванні блюдо, яке практично неможливо зіпсувати. З'їдається дуже швидко і з апетитом.
опис приготування:
Смачне і ніжне м'ясо курки в грибному соусі поєднується з будь-яким гарніром. Соус буквально вилизується з тарілок, настільки він смачний. А рецепт приготування курки в грибному соусі досить простий. Продукти для цієї страви досить доступні і не дуже дорогі. Тому, закуповується всім необхідним і приступаємо.
- Куряче філе— 500-600 грам
- гриби— 300 грам
- Цибуля— 2 штуки
- молоко— 150 мілілітрів
- вершки— 200 мілілітрів
- борошно— 2 Ст. ложки
- сіль— 3/4 чайних ложки(за смаком)
- Перець чорний мелений— 2 щіпки
- куркума— 1-2 Щепоток
- Рослинна олія— 75 мілілітрів
лук очищаємо, дрібно нарізаємо і обсмажуємо до легкого золотистого кольору на рослинній олії.
Додаємо на сковорідку до цибулі нарізане філе. солимо, перчимо і додаємо куркуму. перемішуємо і тушкуємо під кришкою до того моменту, як шматочки м'яса побіліють.
Помити і дрібно нарізати гриби.
Відправляємо гриби в сковорідку з куркою і продовжуємо тушкувати під кришкою хвилин 7.
Потім додаємо борошно і ретельно перемішуємо.
вливаємо молоко, перемішуємо і тушкуємо хвилин 10. На цьому етапі нам доведеться весь час перемішувати вміст сковорідки, інакше воно може пригоріти. Додаємо вершки і тушкуємо 5-7 хвилин.
Подібні рецепти
Курка в вершково-грибному соусі
Куряча грудка в грибному соусі готується з двома видами вин. Десертним і напівсухим винами. Потрібно їх зовсім небагато. Ви можете приготувати курячу грудку в грибному соусі, використовуючи одне вино. опис приготування: Куряча грудка в грибному соусі послужить вам прекрасним обідом, як святков...
Курка, маринована в соєвому соусі
Якщо ви хочете приготувати що-небудь смачне, але при цьому досить просте, пропоную вам рецепт приготування курки, маринованої в соєвому соусі — відмінний варіант для обіду або пікніка. опис приготування: Рецепт приготування курки, маринованої в соєвому соусі досить простий, проте припускає вик...
Курка по-китайськи в солоденьке соусі
Класичне м'ясну страву китайської кухні обов'язково готується в солодкому соусі, ми додамо цитрусову нотку. Спробуйте приготувати і Ви! А я розповім як. опис приготування: Смачне і соковите блюдо з яскраво-солодким смаком. Таку курку в солодкому соусі подають з гарніром з відвареного рису, а п...
Курка з ананасами у вершковому соусі карі
Оригінальне поєднання продуктів — ананасів і вершків надають курці неповторний смак. А готувати цю страву одне задоволення. Адже це так швидко і легко! Творіть і не бійтеся експериментувати! кількість порцій: 2-3 Куряче філе— 500 грам помідори— 3-4 штук Консервовані ананаси (в шматочках) — 200...
Курка з грибами в вершково-часниковому соусі
Страву можна подавати з макаронами, з картоплею, а також є його з скибочкою хліба. Простий і смачна вечеря для всієї родини. Для вас рецепт, як приготувати курку з грибами в вершково-часниковим соусом. опис приготування: Ви можете використовувати курячі стегна без кісток і шкіри, а також куряч...