Рецепт Курка з грибами в вершково-часниковому соусі
Страву можна подавати з макаронами, з картоплею, а також є його з скибочкою хліба. Простий і смачна вечеря для всієї родини. Для вас рецепт, як приготувати курку з грибами в вершково-часниковим соусом.
опис приготування:
Ви можете використовувати курячі стегна без кісток і шкіри, а також курячі гомілки або зовсім куряче філе. Страву можна подавати з гарніром з картоплі, каші, макаронів. Все готується в одній сковороді, тому відразу після приготування вам не потрібно витрачати багато часу на прибирання, а насолодитеся блюдом відразу.
- печериці— 230 грам
- часник— 4 зубчики
- Курячі стегна без кісток і шкіри— 4 штуки
- сіль, перець— За смаком
- Рослинна олія— 1 Ст. ложка
- бульйон— 0,5 склянки
- вершки— 1 Склянка
- пармезан— 50 грам
- петрушка свіжа— За смаком
2. Курячі стегна без кісток і шкіри посоліть і поперчіть з двох сторін.
3. Розігрійте сковороду з рослинним маслом і викладіть м'ясо, обсмажуйте його з кожного боку до золотистої скоринки. Перекладіть м'ясо в тарілку і накрийте його фольгою.
4. Поверніть сковороду на вогонь, додайте часник і обсмажуйте його 1 хвилину, потім викладіть гриби, обсмажте їх до випаровування рідини.
5. Додайте до грибів курячий бульйон і вершки, перемішайте. Після закипання зменшіть вогонь і варіть близько 5 хвилин.
6. Натріть на дрібній тертці сир і додайте його в сковороду, посоліть і поперчіть за смаком.
7. Поверніть в сковороду раніше обсмажене куряче м'ясо, полийте його приготовленим соусом і прогрійте протягом декількох хвилин.
8. Готову страву прикрасьте петрушкою або іншою зеленню і подавайте.
Подібні рецепти
Каро «триптих»
рецепт, як приготувати курячу грудку в вершково-гірчичному соусі, простий. Блюдо буде у вас на столі вже через півгодини. Подавати грудки можна з будь-якої кашею, з макаронами або овочевим салатом. опис приготування: Всі інгредієнти для соусу можна додавати на-віч. Краще використовуйте жирні в...
Курка з грибами у вершковому соусі
Страви з курки — найпоширеніші страви у сучасних господинь. По перше, дуже швидко і просто готуються. По-друге, завжди виходять смачними. А з вершковим соусом м'ясо стає соковитим. опис приготування: Ділюся найпростішим рецептом популярного святкової страви — курка з грибами в вершках. таке бл...
Курка з грибами в сметанному соусі
Курка чудово поєднується з печерицями, а якщо їх подати разом з ароматним сметанним соусом, то вийде справжнє ресторанне блюдо. Саме таке блюдо я і пропоную вам приготувати сьогодні. опис приготування: Якщо ви не знаєте, як приготувати курку з грибами в сметанному соусі, тут ви знайдете доклад...
Курка з грибами в соєвому соусі
Любіть азіатську кухню? Тоді зробіть одне з популярних м'ясних страв з курки з додаванням грибів. Розповім про те, як приготувати курку з грибами в соєвому соусі. Смачне і ситне блюдо. опис приготування: Таке блюдо можна подавати з гарніром з рису (найпопулярніший азіатський гарнір), а також в...
Курка в томатному соусі з грибами
Спробуйте здивувати своїх домочадців таким дивно смачним блюдом! впевнена, вони будуть без розуму від поєднання томатного соусу і курочки! розповім, як приготувати курку в томатному соусі з грибами! опис приготування: До вашої уваги - рецепт приготування курки в томатному соусі з грибами. Чому...