Рецепт Заголовок priprava

Рецепт Заголовок priprava
Кількість порцій: 12 Час приготування: 50 хв.
Рецепт приготування приправи з кукурудзи, капусти, болгарського перцю і цибулі. Приправа добре поєднується зі смаженою куркою та креветками.

опис приготування:

Заповнити середню каструлю водою і довести до кипіння. Додати кукурудзу, варити близько 4 хвилин. Викласти кукурудзу на блюдо і дати охолонути. Вилити з каструлі все, крім 3 чашок води. Використовуючи гострий ніж, витягти зерна з качанів. У вас повинно вийти близько 3 чашок зерен.

Додати в каструлю оцет, цукор, kurkumu, гірчичний порошок, гірчичні зерна, сіль і лавровий лист. Довести до кипіння на середньому вогні. Додати капусту, червоний перець, цибуля і кукурудзяні зерна, перемішати. Довести до кипіння, відразу ж зняти з вогню і дати постояти 5 хвилин.

Розділити рідина і овочі з різних мисках. дати охолонути, прибрати лавровий лист. Коли рідина охолоне, процідити через дрібне сито в миску з овочами.

Подавати приправу охолодженої або при кімнатній температурі. Зберігати в герметичному контейнері в холодильнику.


  • кукурудзи— 6 штук
  • цукру— 3 Ст. ложки
  • kurkumи— 1/2 чайних ложки
  • гірчичного порошку— 3/4 чайних ложки
  • горчичных зерен— 1 Ст. ложка
  • солі— 1 Ст. ложка
  • лавровий лист— 1 штука
  • червоні болгарські перці— 2 штуки(дрібно нарізаних)
  • Червона цибуля— 1 штука
Заповнити середню каструлю водою і довести до кипіння. Додати кукурудзу, варити близько 4 хвилин. Викласти кукурудзу на блюдо і дати охолонути. Вилити з каструлі все, крім 3 чашок води. Використовуючи гострий ніж, витягти зерна з качанів. У вас повинно вийти близько 3 чашок зерен.

Додати в каструлю оцет, цукор, kurkumu, гірчичний порошок, гірчичні зерна, сіль і лавровий лист. Довести до кипіння на середньому вогні. Додати капусту, червоний перець, цибуля і кукурудзяні зерна, перемішати. Довести до кипіння, відразу ж зняти з вогню і дати постояти 5 хвилин.

Розділити рідина і овочі з різних мисках. дати охолонути, прибрати лавровий лист. Коли рідина охолоне, процідити через дрібне сито в миску з овочами.

Подавати приправу охолодженої або при кімнатній температурі. Зберігати в герметичному контейнері в холодильнику.


Подібні рецепти

Заголовок дужка

Пісочне печиво з сиром

Рецепт приготування кукурудзяної каші. опис приготування: Кукурудзяна каша дуже смачна і корисна, вона багата вітамінами і знижує бродіння в кишечнику. приготування: замочити родзинки. Промити кукурудзяну крупу, викласти в каструльку, залити гарячою водою, посолити, приправити сіллю, масло і р...

Заголовок bayildi

Заголовок bayildi

Рецепт приготування запіканки з кукурудзи. кількість порцій: 6 кукурузные початки— 8 штук вершкове масло— 3 Ст. ложки сіль— 1/2 чайних ложки мелений чорний перець— 1 Чайна ложка(за смаком) Зняти кукурудзу з качанів (за допомогою ножа). влити вершки. посолити. поперчити. ...

Консервированная черешня

Консервированная черешня

Взимку хочеться ягід, особливо я люблю солодку черешню. звичайно, свіжі ягоди складно чимось замінити, але консервована за цим рецептом черешня виглядає як свіжа і смак у неї — надзвичайний! опис приготування: Мій рецепт консервованої черешні розрахований на один літр води. Паличка кориці пови...

Картопля зі свинячими реберцями

Картопля зі свинячими реберцями

Рецепт приготування картоплі зі свинячими реберцями сподобається всім любителям смачно і ситно поїсти, не докладаючи особливих зусиль. Тут же — вишукане святкове блюдо з найпростіших інгредієнтів! опис приготування: Такий простий рецепт картоплі зі свинячими реберцями дозволяє як би "; підлашт...

Компот з мандаринів і яблук

Компот з мандаринів і яблук

Хочете смачний напій? Тоді не поспішайте бігти за ним в магазин. Краще зробити його самостійно. Завдяки нескладної інструкції зможете зрозуміти, як приготувати компот з мандаринів і яблук. опис приготування: Цікавий за смаком і освіжаючий напій. Компот прекрасно втамує спрагу в спекотний літні...