Рецепт Крем з вершкового масла
Любителі солодкого знають, що такий крем використовується в багатьох кондитерських виробах — як для просочення коржів, так і для прикраси тортів і тістечок. Крем з вершкового масла — неймовірно ніжний.
опис приготування:
Будь-яка хороша господиня просто зобов'язана знати, як зробити крем з вершкового масла, адже саме його використовують для приготування наших найулюбленіших і популярних тортів і тістечок. Є кілька його варіантів, але я пропоную вам найпростіший і легкий, тут варто дотримуватися тільки кілька правил. По перше, масло має бути хорошої якості, інакше ваш крем вийде неоднорідним або зовсім не вийде. А також не забуваємо про те, що всі інгредієнти повинні бути кімнатної температури, дотримуючись цих нехитрих правил, ви приготуєте чудовий ніжний і повітряний крем. Так що якщо ви вирішили зробити для себе і своїх рідних смачне частування, то з цим класичним рецептом крему з вершкового масла у вас точно все вийде.
- Вершкове масло— 600-750 грам(кімнатної температури)
- цукор— 400 грам
- білки яєчні— 8 штук(від великих яєць)
- цукор ванільний— 15 грам
- кислота лимонна— 5 грам
Тепер необхідно поставити миску з білками на водяну баню і, постійно помішуючи, нагрівати білки до повного розчинення гранул цукру. Тут головне не перестаратися і не перегріти масу, інакше білки просто згорнутися.
Поки білкова маса остигаємо до кімнатної температури, ми нарізаємо розм'якшене вершкове масло на невеликі шматочки.
Потім перекладаємо білки з цукром в міксерну чашу і збиваємо їх в густу піну (3-5 хвилин). Якщо збивати білки ви будете ручним міксером, то на освіту густої піни доведеться витратити хвилин 10-15. У процесі збивання додаємо лимонну кислоту, а коли білки стане густим, починаємо викладати до них по одному шматочку вершкове масло, не припиняючи збивати масу.
Масло потрібно додавати до тих пір, поки крем не стане густим і перламутровим. Тому ви перші 2 пачки можете сміливо викладати (по шматочках), а ось коли справа дійде до 3, то не поспішайте, можливо вам, як і мені, знадобиться не все масло.
Готового крему виходить досить багато, ви можете додати в нього харчові барвники або використовувати так. Крем добре тримає форму і практично не тане, а якщо ви використовуєте не весь крем, то решту можете заморозити до наступного разу.
Подібні рецепти
Крем з згущеного молока і вершкового масла
Існує так багато різних рецептів крему, що навіть і не знаєш, який з них вибрати. Я пропоную вам дуже простий і смачний варіант крему, смак у нього — як у пломбірна морозива. поїхали! опис приготування: Я б не сказала, що я велика ласун, але іноді все ж готую для себе і своїх рідних різні десе...
Крем для торта без масла
Крем для торта без масла — це дуже ніжний, смачний і білосніжний крем, який ідеально підійде для бісквітного торта. Такий крем чудово поєднується зі свіжими фруктами і виглядає дуже ошатно. опис приготування: Приготувати крем для торта без масла не складе ніяких труднощів! На приготування ціло...
Цукерки з арахісового масла
Цукерки з арахісового масла — одне з найулюбленіших ласощів моїх дітей, які ми готуємо в домашніх умовах. Якщо порівнювати арахісові цукерки з покупними, порівняння буде не на користь останніх. опис приготування: Удома можна готувати не тільки супи та гарячі страви, але і смачні цукерки — наба...
Класичний десерт «Крем-брюле»
З великою впевненістю можу сказати, що цей десерт - один з найбільш вдалих варіантів для свята або полудня. Рекомендую всім рецепт приготування класичного десерту «Крем-брюле». опис приготування: Якщо ви шукаєте ідеальний рецепт «Крем-брюле», ви його вже знайшли. Десерт цей не дуже складний, а...
Классический заварной крем
Заварной крем подходит для пропитки тортов, наполнения капкейков и пирожных. А если добавить нарезанные свежие фрукты и посыпать сверху шоколадной стружкой, можно подавать как самостоятельный десерт. опис приготування: Правильно приготовленный заварной крем — это залог успеха при приготовлении...