Рецепт Класичний десерт «Крем-брюле»
З великою впевненістю можу сказати, що цей десерт - один з найбільш вдалих варіантів для свята або полудня. Рекомендую всім рецепт приготування класичного десерту «Крем-брюле».
опис приготування:
Якщо ви шукаєте ідеальний рецепт «Крем-брюле», ви його вже знайшли. Десерт цей не дуже складний, але, якщо не знати деяких хитрощів і особливостей, вам не вдасться приготувати його ідеальним. Після закінчення приготування обов'язково скористайтеся пальником, щоб надати характерну корочку.
- жирні вершки— 2 склянки
- цукор— 14 Ст. ложок
- стручок ванілі— 1 штука
- жовтки курячі— 4 штуки
- ванільний екстракт— 0,5 чайних ложки
- сіль— 1 щіпка
2. Стручок ванілі розрізати навпіл і видаліть насіння тупим боком ножа.
3. У сотейник налийте жирні вершки, додайте 4 булані ложки цукру, насіння ванілі, стручок, сіль. Варіть до закипання на середньому вогню. Відразу після закипання приберіть сотейник з вогню і залиште на 15 хвилин.
4. Мартенс відділи Желтков, використовуйте тільки останні.
5. Додайте до жовтків 6 столових ложок цукру і збийте вінчиком.
6. Перемішуйте жовтки і влийте в 2-3 підходу гарячі вершки, а потім додайте ванільний екстракт. Процідіть отриману суміш через сито.
7. Розподіліть приготовлену суміш по піалках, заповнивши їх на ¾.
8. Закип'ятіть чайник і залийте форму з піалках окропом на 2/3. Чи не влийте воду в піалки.
9. Запікайте в розігрітій до 165 градусів духовці 38-40 хвилин. десерт готовий, якщо, торкаючись пальцем по центру він трохи відступає.
10. Остудіть крем-брюле в холодній воді протягом 15 хвилин. Посипте кожну форму цукром.
11. За допомогою пальника підсмажте цукор, щоб вийшла гарна карамельна скоринка.
12. Подавайте готовий десерт відразу ж, смачного!
Подібні рецепти
Прісні пироги з капустою
Карпаччо — це італійська холодна закуска, яка полонила весь світ своєю простотою і вишуканим смаком. Хочу поділитися з вами, як приготувати карпаччо класичний, справжній, з самої Італії. опис приготування: Рецепт класичного карпаччо я дізналася від італійки, яка жила з нами по сусідству. Вона ...
Класичний бісквіт
Рецептів приготування бісквітів існує величезна кількість. Сьогодні я поділюся з вами класичним рецептом, за яким бісквіт завжди виходить ніжним, пишним, добре піднімається і не осідає. опис приготування: Класичний бісквіт готується всього з трьох інгредієнтів: яєць, цукру і борошна. Але дуже ...
Класичний чізкейк з шоколадом
Любіть сирні (чаклунка) десерти? Кращим рішенням буде спекти чізкейк. Є безліч варіантів його приготування, одним з таких рецептів я і поділюся. опис приготування: Чізкейк в домашніх умовах - це просто і смачно. Хочу сказати відразу, що одним шматочком Ви точно не відбудетеся! До речі, крекери...
Класичний Кир Рояль
Рецепт приготування відомого у всьому світі королівського французького коктейлю, володіє аристократичним видом і неповторним смаком. опис приготування: Не турбуйтеся, якщо у вас немає під рукою лікеру з чорної смородини та білого ігристого вина зі старих шато Франції. що, ми не французька знат...
Класичний парфе
класичний парфе — дуже смачний і незвичайний італійський десерт, ніжний смак якого змушує полюбити ці ласощі на все життя. До речі, приготування парфе просте і дозволяє фантазувати. опис приготування: Класичний парфе робиться дуже легко і просто, не забирає дуже багато часу. єдина складність —...