Рецепт Курка «Kaččiatore»
Курка "; Каччіаторе" — це легке італійське гаряче блюдо, яке придумано простими людьми. Його їли мисливці після важкого трудового дня. І вам воно теж має припасти до смаку. Читайте рецепт!
опис приготування:
Приготувати це блюдо смачним не складе труднощів і результат вас точно порадує. Завдяки соусу буде дуже соковите м'ясо з приємним ароматом. На гарнір подавайте макарони або рис. Але для початку прочитайте про те, як приготувати курку "; Каччіаторе" з морквою, селерою і помідорами. Ситний рецепт для всієї родини!
- курячі стегна— 2 кілограма
- стебло селери— 2 штуки
- морква— 2 штуки
- Ріпчаста цибуля— 2 штуки
- помідор— 600 грам
- Курячий бульйон— 500 мілілітрів
- Оливкова олія— 2 Ст. ложки
- сіль— За смаком
2. Тим часом дрібно наріжте цибулю, селера і моркву. Потім видаліть з сковороди стегна і викладіть овочі. Обсмажте їх до м'якості, періодично помішуючи.
3. Поверніть курку в сковороду. Додайте дрібно нарізані помідори. Курку переверніть на іншу сторону.
4. Потім влийте бульйон. Доведіть його до кипіння і накрийте кришкою.
5. Гасіть блюдо під кришкою близько 40 хвилин до готовності. В кінці додайте сіль за смаком. Смачного!
Подібні рецепти
Рецепт піци «Курка з ананасами»
Взимку хочеться ягід, особливо я люблю солодку черешню. звичайно, свіжі ягоди складно чимось замінити, але консервована за цим рецептом черешня виглядає як свіжа і смак у неї — надзвичайний! опис приготування: Мій рецепт консервованої черешні розрахований на один літр води. Паличка кориці пови...
Картопля зі свинячими реберцями
Рецепт приготування картоплі зі свинячими реберцями сподобається всім любителям смачно і ситно поїсти, не докладаючи особливих зусиль. Тут же — вишукане святкове блюдо з найпростіших інгредієнтів! опис приготування: Такий простий рецепт картоплі зі свинячими реберцями дозволяє як би "; підлашт...
Компот з мандаринів і яблук
Хочете смачний напій? Тоді не поспішайте бігти за ним в магазин. Краще зробити його самостійно. Завдяки нескладної інструкції зможете зрозуміти, як приготувати компот з мандаринів і яблук. опис приготування: Цікавий за смаком і освіжаючий напій. Компот прекрасно втамує спрагу в спекотний літні...
Куряча гомілка в соєвому соусі
Готувати курячі гомілки дуже легко і просто, напевно, тому страви з них є найпопулярнішими у нас. Підбираємо для курки хороший маринад, наприклад, соєвий соус, і смачну вечерю забезпечений. опис приготування: Завдяки азіатської кухні у нас з'явилося дуже багато нових продуктів, які, на мій пог...
Карпаччо з яловичої вирізки
Карпаччо з яловичої вирізки можна назвати справді вишуканим блюдом. Тонкі скибочки ніжного м'яса зможуть прикрасити будь-який святковий стіл. Головне - правильно приготувати і подати страву. опис приготування: Якщо ви хочете знати, як приготувати карпаччо з яловичої вирізки, то прочитайте цей ...