Рецепт Курка «Kaččiatore»

Рецепт Курка «Kaččiatore»
Кількість порцій: 6-8 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Курка "; Каччіаторе" — це легке італійське гаряче блюдо, яке придумано простими людьми. Його їли мисливці після важкого трудового дня. І вам воно теж має припасти до смаку. Читайте рецепт!

опис приготування:

Приготувати це блюдо смачним не складе труднощів і результат вас точно порадує. Завдяки соусу буде дуже соковите м'ясо з приємним ароматом. На гарнір подавайте макарони або рис. Але для початку прочитайте про те, як приготувати курку "; Каччіаторе" з морквою, селерою і помідорами. Ситний рецепт для всієї родини!

  • курячі стегна— 2 кілограма
  • стебло селери— 2 штуки
  • морква— 2 штуки
  • Ріпчаста цибуля— 2 штуки
  • помідор— 600 грам
  • Курячий бульйон— 500 мілілітрів
  • Оливкова олія— 2 Ст. ложки
  • сіль— За смаком
Курка 1. Курку промийте та висушіть, потім обсмажте з обох боків до золотистого кольору в розігрітій олії.

Курка 2. Тим часом дрібно наріжте цибулю, селера і моркву. Потім видаліть з сковороди стегна і викладіть овочі. Обсмажте їх до м'якості, періодично помішуючи.

Курка 3. Поверніть курку в сковороду. Додайте дрібно нарізані помідори. Курку переверніть на іншу сторону.

Курка 4. Потім влийте бульйон. Доведіть його до кипіння і накрийте кришкою.

Курка 5. Гасіть блюдо під кришкою близько 40 хвилин до готовності. В кінці додайте сіль за смаком. Смачного!

Подібні рецепти

Консервированная черешня

Рецепт піци «Курка з ананасами»

Взимку хочеться ягід, особливо я люблю солодку черешню. звичайно, свіжі ягоди складно чимось замінити, але консервована за цим рецептом черешня виглядає як свіжа і смак у неї — надзвичайний! опис приготування: Мій рецепт консервованої черешні розрахований на один літр води. Паличка кориці пови...

Картопля зі свинячими реберцями

Картопля зі свинячими реберцями

Рецепт приготування картоплі зі свинячими реберцями сподобається всім любителям смачно і ситно поїсти, не докладаючи особливих зусиль. Тут же — вишукане святкове блюдо з найпростіших інгредієнтів! опис приготування: Такий простий рецепт картоплі зі свинячими реберцями дозволяє як би "; підлашт...

Компот з мандаринів і яблук

Компот з мандаринів і яблук

Хочете смачний напій? Тоді не поспішайте бігти за ним в магазин. Краще зробити його самостійно. Завдяки нескладної інструкції зможете зрозуміти, як приготувати компот з мандаринів і яблук. опис приготування: Цікавий за смаком і освіжаючий напій. Компот прекрасно втамує спрагу в спекотний літні...

Куряча гомілка в соєвому соусі

Куряча гомілка в соєвому соусі

Готувати курячі гомілки дуже легко і просто, напевно, тому страви з них є найпопулярнішими у нас. Підбираємо для курки хороший маринад, наприклад, соєвий соус, і смачну вечерю забезпечений. опис приготування: Завдяки азіатської кухні у нас з'явилося дуже багато нових продуктів, які, на мій пог...

Карпаччо з яловичої вирізки

Карпаччо з яловичої вирізки

Карпаччо з яловичої вирізки можна назвати справді вишуканим блюдом. Тонкі скибочки ніжного м'яса зможуть прикрасити будь-який святковий стіл. Головне - правильно приготувати і подати страву. опис приготування: Якщо ви хочете знати, як приготувати карпаччо з яловичої вирізки, то прочитайте цей ...