Рецепт Курка з горохом

Рецепт Курка з горохом
Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Ця страва — джерело протеїнів! При цьому, готується воно швидко і просто, а на смак — німий німий! Простий рецепт курки з горохом — до вашої уваги!

опис приготування:

звичайно, за цим рецептом можна приготувати курку і з сушеним горохом, але вийде зовсім інша страва — втім, ще більш ситне. Однак мені зелений горошок подобається все-таки більше — він ніжніше, свіже, пахне весною… Та й в магазинах його зараз можна знайти в будь-який час року, нехай і в замороженому вигляді.

Загалом, я розповім, як приготувати курку з горохом, а ви вирішуйте самі, як саме будете це робити. головне, щоб з душею — тоді все виходить смачно!..

  • курячі гомілки— 6 штук(можна приготувати і з будь-яких інших курячих напівфабрикатів)
  • Горох свіжий або заморожений— 350 грам
  • Масло рослинне— 6-7 Ст. ложок
  • часник— 2-3 зубчиків
  • сіль— За смаком
  • Перець чорний мелений— За смаком
  • інші спеції— За смаком
Курка з горохом - фото крок 1 Курячі гомілки заздалегідь (хоча б за півгодини) посолити і поперчити. Залишити при кімнатній температурі.

Курка з горохом - фото крок 2 У глибокій сковороді розігріти масло.

Курка з горохом - фото крок 3 Викласти курку і обсмажити з одного боку до золотисто-рум'яного кольору. Вогонь не повинен бути сильним, інакше почне пригорати!

Курка з горохом - фото крок 4 При використанні замороженого горошку його потрібно насипати в жароміцний посуд і обдати окропом.

Курка з горохом - фото крок 5 Перевернути на іншу сторону і теж обсмажити. Додати горох (попередньо відкинутий на друшляк, щоб зійшла вся зайва рідина), посолити, перемішати і закрити кришкою.

Курка з горохом - фото крок 6 подрібнити часник.

Курка з горохом - фото крок 7 Додати в сковороду часник і спеції, перемішати і вимкнути вогонь. Залишити блюдо під кришкою на 5-10 хвилин, після чого можна розкладати по тарілках і є!

Подібні рецепти

Крупа з болгарським перцем, горохом і шпинатом

Салат «глухар гніздо» з огірком

Рецепт приготування крупи булгур із смаженою болгарським перцем, баранячим горохом і шпинатом. опис приготування: Довести 2 склянки води до кипіння і додати булгур. Зняти з вогню і дати постояти близько 30 хвилин до пом'якшення. Злити воду через тонке сито, викласти булгур у велику миску. Тим...

Консервированная черешня

Консервированная черешня

Взимку хочеться ягід, особливо я люблю солодку черешню. звичайно, свіжі ягоди складно чимось замінити, але консервована за цим рецептом черешня виглядає як свіжа і смак у неї — надзвичайний! опис приготування: Мій рецепт консервованої черешні розрахований на один літр води. Паличка кориці пови...

Картопля зі свинячими реберцями

Картопля зі свинячими реберцями

Рецепт приготування картоплі зі свинячими реберцями сподобається всім любителям смачно і ситно поїсти, не докладаючи особливих зусиль. Тут же — вишукане святкове блюдо з найпростіших інгредієнтів! опис приготування: Такий простий рецепт картоплі зі свинячими реберцями дозволяє як би "; підлашт...

Компот з мандаринів і яблук

Компот з мандаринів і яблук

Хочете смачний напій? Тоді не поспішайте бігти за ним в магазин. Краще зробити його самостійно. Завдяки нескладної інструкції зможете зрозуміти, як приготувати компот з мандаринів і яблук. опис приготування: Цікавий за смаком і освіжаючий напій. Компот прекрасно втамує спрагу в спекотний літні...

Куряча гомілка в соєвому соусі

Куряча гомілка в соєвому соусі

Готувати курячі гомілки дуже легко і просто, напевно, тому страви з них є найпопулярнішими у нас. Підбираємо для курки хороший маринад, наприклад, соєвий соус, і смачну вечерю забезпечений. опис приготування: Завдяки азіатської кухні у нас з'явилося дуже багато нових продуктів, які, на мій пог...