Рецепт Курка, запечена з грибами і гарбузом

Рецепт Курка, запечена з грибами і гарбузом
Кількість порцій: 8 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Рецепт приготування курки, запеченої з гарбузом і грибами. У приготуванні такої страви немає абсолютно нічого складного.

опис приготування:

В даному рецепті можна використовувати як покупні печериці, так і лісові гриби. Готувати досить просто, а виходить дуже смачно.

  • курячі стегенця— 1,3 кілограма
  • м'якоть гарбуза— 500 грам
  • гриби— 400 грам
  • Цибуля— 1 штука
  • вершки— 300 мілілітрів
  • лимон— 0,5 штуки
  • Вершкове масло— 1,5 Ст. ложки
  • сіль, перець— 1 За смаком
  • Олія соняшникова— 40 мілілітрів
курка, запечена з грибами і гарбузом - фото крок 1 1. Соком лимона скроплюємо курку і з обох сторін на розігрітій сковороді в соняшниковій олії обсмажуємо (до появи золотистої скоринки). Потім приготуємо форму для запікання і перекладаємо туди м'ясо.

курка, запечена з грибами і гарбузом - фото крок 2 2. Очищаємо гарбуз і нарізаємо її шматочками.

курка, запечена з грибами і гарбузом - фото крок 3 3. Так само очистимо цибулю і дрібно його наріжемо.

курка, запечена з грибами і гарбузом - фото крок 4 4. Гриби так само нарізаємо шматочками.

курка, запечена з грибами і гарбузом - фото крок 5 5. Приблизно хвилин п'ять на розігрітій сковороді у вершковому маслі обсмажити цибулю. Тепер додамо сюди гриби і гарбуз. Приблизно ще хвилин п'ять тушкуємо все разом. Тепер додамо сюди вершки і ще хвилин десять-дванадцять тушкуємо на середньому вогні. Перчимо і солимо в самому кінці. Соусом з грибів і гарбуза заливаємо курку. Форму закриємо фольгою, і відправимо в розігріту духову шафу (хвилин на тридцять п'ять- сорок, температура сто вісімдесят градусів).

курка, запечена з грибами і гарбузом - фото крок 6 6. Блюдо готово, можна подавати.

Подібні рецепти

Курка, запечена з гарбузом

Курка з ананасами і картоплею в духовці

Поєднання смаку солодкуватого м'яса курки з печеними фруктами і овочами просто чудово! Блюдо дуже легке і ароматне, тому якщо ви збираєтеся порадувати гостей, то воно вам підійде! опис приготування: святкова курка, фарширована яблуками і чорносливом, на гарбузово-цибулевої подушці уб'є вас нап...

Курка, тушкована з гарбузом

Курка, тушкована з гарбузом

Хочу запропонувати спосіб, як приготувати курку, тушковану з гарбузом і прованськими травами. Ці інгредієнти додадуть курочку страві оригінального, більш виражений і яскравий смак, ніж зазвичай. опис приготування: Блюдо виходить соковитим і дуже смачним завдяки оригінальній підливі з пряним га...

Курка з гарбузом в горщику

Курка з гарбузом в горщику

Курка з гарбузом в горщику виходить дуже смачною, соковитою, вершкової, ароматної. На подив готується неймовірно просто і швидко, що безсумнівно порадує господиню. опис приготування: Курка з гарбузом в горщику — все настільки елементарно в цьому рецепті, що приготувати його зможе кожен, навіть...

Курка, запечена з капустою

Курка, запечена з капустою

Чудове смачна страва з капусти і курки яке готується в рукаві. Гарнір і м'ясо разом — ідеальний варіант для обіду або вечері в будній день! Рецепт із серії швидко і просто! опис приготування: Блюдо насправді дуже універсальне, вибираючи різну приправу для м'яса або овочів, додаючи болгарський ...

Курка, запечена з овочами в духовці

Курка, запечена з овочами в духовці

курка, запечена з овочами в духовці, у мене виходить трохи пікантною, так як робиться з часником і гострим перчиком. Втім, якщо гостре не їсте — не додавайте. Рецепт можна видозмінювати. опис приготування: курка, запечена в духовці з овочами, — краще рішення для будь-якого обіду або вечері, як...