Рецепт Курка, запечена з гарбузом
Поєднання смаку солодкуватого м'яса курки з печеними фруктами і овочами просто чудово! Блюдо дуже легке і ароматне, тому якщо ви збираєтеся порадувати гостей, то воно вам підійде!
опис приготування:
святкова курка, фарширована яблуками і чорносливом, на гарбузово-цибулевої подушці уб'є вас наповал. виходить ароматна, ніжна, дуже м'яка (кістки лекго відокремлюються), нежирная курочка, яка "; утяжелит" святкове застілля. секретами, як приготувати курку, запечену з гарбузом, я поділюся.
- курка— 1500 грам
- гарбуз— 500 грам
- цибуля ріпчаста— 1 штука
- часник— 2 зубчики
- яблуко— 2 штуки
- соєвий соус— 1 Ст. ложка
- крем— 1 Ст. ложка
- чорнослив— 80 грам
- суміш спецій— 1 щіпка
- сіль— За смаком
- прованські трави— 1 щіпка
змішайте сметану, соєвий соус, часник, спеції.
курку помийте, витріть паперовим рушником. Посоліть і добре змастіть сумішшю сметани і соєвого соусу. Залиште маринуватися на 30 хвилин.
гарбуз помийте, почистіть і наріжте кубиками.
Форму для запікання застеліть фольгою. На дно покладіть шматочок пекарської папери. Зверху викладіть нарізаний гарбуз і цибулю. Трохи збризніть маслом і посипте прованськими травами.
яблука помийте, почистіть і наріжте кубиками. додайте чорнослив.
Нафаршіруйте курку яблуками з чорносливом.
Розріз скріпіть дерев'яною шпажкою.
Покладіть курку в форму для запікання грудкою вниз.
Добре загорніть фольгою і відправте в розігріту духовку до 200 градусів на 60 хвилин.
розгорніть фольгу, відкрийте курку.
Переверніть курку грудкою вгору. І запікайте ще до рум'яної скоринки.
Ніжки та крильця можете обматать фольгою, щоб вони не підгоріли
Дістаньте дерев'яну зубочистку.
Ароматна курка на соковитою овочевий подушці готова!
Подібні рецепти
Макаронні вироби, запечена з гарбузом і брокколі
Рецепт приготування курки, запеченої з гарбузом і грибами. У приготуванні такої страви немає абсолютно нічого складного. опис приготування: В даному рецепті можна використовувати як покупні печериці, так і лісові гриби. Готувати досить просто, а виходить дуже смачно. курячі стегенця— 1,3 кіл...
Курка, тушкована з гарбузом
Хочу запропонувати спосіб, як приготувати курку, тушковану з гарбузом і прованськими травами. Ці інгредієнти додадуть курочку страві оригінального, більш виражений і яскравий смак, ніж зазвичай. опис приготування: Блюдо виходить соковитим і дуже смачним завдяки оригінальній підливі з пряним га...
Курка з гарбузом в горщику
Курка з гарбузом в горщику виходить дуже смачною, соковитою, вершкової, ароматної. На подив готується неймовірно просто і швидко, що безсумнівно порадує господиню. опис приготування: Курка з гарбузом в горщику — все настільки елементарно в цьому рецепті, що приготувати його зможе кожен, навіть...
Курка, запечена з капустою
Чудове смачна страва з капусти і курки яке готується в рукаві. Гарнір і м'ясо разом — ідеальний варіант для обіду або вечері в будній день! Рецепт із серії швидко і просто! опис приготування: Блюдо насправді дуже універсальне, вибираючи різну приправу для м'яса або овочів, додаючи болгарський ...
Курка, запечена з овочами в духовці
курка, запечена з овочами в духовці, у мене виходить трохи пікантною, так як робиться з часником і гострим перчиком. Втім, якщо гостре не їсте — не додавайте. Рецепт можна видозмінювати. опис приготування: курка, запечена в духовці з овочами, — краще рішення для будь-якого обіду або вечері, як...