Рецепт Курка з японською локшиною

Рецепт Курка з японською локшиною
Кількість порцій: 4 Час приготування: 20 хв.
Рецепт приготування курячих котлет з японською локшиною, кінзою, петрушкою і імбиром.


опис приготування:

У кухонному комбайні дрібно подрібнити зелену цибулю, Kinzu, петрушку, часник та імбир з оцтом і 1 столовою ложкою олії. Викласти в миску.

У великій сковороді нагріти 1 столову ложку масла на середньому вогні. Приправити курку кайенским перцем, сіллю і меленим перцем. Обсмажити курку від 4 до 5 хвилин. Викласти на обробну дошку, дати охолонути 5 хвилин і тонко нарізати скибочками.

Відварити японську локшину відповідно до інструкції на упаковці. Злити воду, перемішати з сумішшю кінзи і петрушки. Прикрасити кінзою і подавати.

  • зелених цибулі— 4 штуки
  • свіжої петрушки— 1 Склянка
  • зубчик часнику— 1 штука
  • очищеного рубленого імбиру— 1 Чайна ложка
  • рисового оцту— 1/4 склянки
  • рослинної олії— 2 Ст. ложки
  • курячих котлет— 360 грам
  • кайенского перцю— 1/8 чайних ложки
  • сіль і мелений перець— — За смаком
  • гречаної японської локшини соба— 250 грам
У кухонному комбайні дрібно подрібнити зелену цибулю, Kinzu, петрушку, часник та імбир з оцтом і 1 столовою ложкою олії. Викласти в миску.

У великій сковороді нагріти 1 столову ложку масла на середньому вогні. Приправити курку кайенским перцем, сіллю і меленим перцем. Обсмажити курку від 4 до 5 хвилин. Викласти на обробну дошку, дати охолонути 5 хвилин і тонко нарізати скибочками.

Відварити японську локшину відповідно до інструкції на упаковці. Злити воду, перемішати з сумішшю кінзи і петрушки. Прикрасити кінзою і подавати.

Подібні рецепти

Курка з локшиною і соєвими бобами

Чізкейк низькокалорійний

Швидкий рецепт приготування японського блюда з курячих грудок, пекінської капусти, локшини і соєвих бобів. опис приготування: У великій каструлі з киплячою підсоленою водою відварити локшину, згідно з інструкцією на упаковці. Злити воду і промити під холодною водою, відкласти в сторону. Поки л...

Курка з паприкою та яєчної локшиною

Курка з паприкою та яєчної локшиною

Рецепт приготування угорської страви із смаженої курки з цибулею, паприка, помідорами, яєчної локшиною і йогуртом. опис приготування: Приправити курку сіллю і перцем. У великій сковороді нагріти масло на сильному вогні. Смажити курку до золотистого кольору і хрусткої скоринки, 6 хвилин. Переве...

Консервированная черешня

Консервированная черешня

Взимку хочеться ягід, особливо я люблю солодку черешню. звичайно, свіжі ягоди складно чимось замінити, але консервована за цим рецептом черешня виглядає як свіжа і смак у неї — надзвичайний! опис приготування: Мій рецепт консервованої черешні розрахований на один літр води. Паличка кориці пови...

Картопля зі свинячими реберцями

Картопля зі свинячими реберцями

Рецепт приготування картоплі зі свинячими реберцями сподобається всім любителям смачно і ситно поїсти, не докладаючи особливих зусиль. Тут же — вишукане святкове блюдо з найпростіших інгредієнтів! опис приготування: Такий простий рецепт картоплі зі свинячими реберцями дозволяє як би "; підлашт...

Компот з мандаринів і яблук

Компот з мандаринів і яблук

Хочете смачний напій? Тоді не поспішайте бігти за ним в магазин. Краще зробити його самостійно. Завдяки нескладної інструкції зможете зрозуміти, як приготувати компот з мандаринів і яблук. опис приготування: Цікавий за смаком і освіжаючий напій. Компот прекрасно втамує спрагу в спекотний літні...