Рецепт Курка в гірчичному соусі

Рецепт Курка в гірчичному соусі
Кількість порцій: 6 Час приготування: 2 г. 0 хв.
Гірчиця для соусу була вибрана не випадково. Вона робить м'ясо більш м'яким, воно буквально тане в роті! Курка по цьому рецепту виходить з хрусткою скоринкою і в той же час ніжною і соковитою всередині.

опис приготування:

Готується блюдо дуже просто, але воно неодмінно урізноманітнює ваш повсякденний стіл. Приготувати курку в гірчичному соусі можна і не тільки в будні. Якщо шукайте просте, але смачне святкове блюдо, зверніть увагу на даний рецепт. М'ясо виходить м'яким, соковитим, не пересушенным. сподобається всім!

  • курка— 900 грам(будь-які частини)
  • гірчичний— 2 Ст. ложки
  • часник— 2-3 зубчиків
  • майонез— 50 грам
  • Соєвий соус— 1 Ст. ложка
  • коріандр мелений— 0,5 чайних ложки
  • паприка— 0,5 чайних ложки
  • каррі— 1 щіпка
  • сіль— За смаком
  • Перець чорний мелений— За смаком
Курка в гірчичному соусі - фото крок 1 Підготуйте всі інгредієнти.

Курка в гірчичному соусі - фото крок 2 З'єднайте для соусу гірчицю, майонез, соєвий соус і спеції.

Курка в гірчичному соусі - фото крок 3 курку промийте, обсушити паперовим рушником і наріжте порційними шматочками.

Курка в гірчичному соусі - фото крок 4 Додайте гірчичний соус, пропущений через прес часник, сіль і мелений перець за смаком.

Курка в гірчичному соусі - фото крок 5 Добре перемішайте і залиште курку маринуватися мінімум на 30 хвилин. Чим довше м'ясо маринується, тим м'якше і ніжніше воно буде. Можна залишити на ніч.

Курка в гірчичному соусі - фото крок 6 Форму для запікання застеліть фольгою, змастіть рослинною олією і викладіть мариновані шматочки курки. Запікайте в духовці при температурі 180 градусів близько 40 хвилин.

Курка в гірчичному соусі - фото крок 7 Курка в гірчичному соусі готова.

Курка в гірчичному соусі - фото крок 8 Подавати блюдо слід гарячим. Можна самостійно з соусами або з будь-яким гарніром. Смачного!

Подібні рецепти

Курка в гірчичному соусі зі спаржею

Сосиски в листковому тісті смажені

Спробуйте легку і соковиту курячу грудку з пікантним гірчичним соусом і хрусткою яскравою спаржею. Це чудова альтернатива звичайної смаженої курки з рисом. Страву можна і на свято подати! опис приготування: Я звикла смажити курку в соєвому соусі. Але цей рецепт привернув увагу, вирішила спроб...

Крильця курячі в медово-гірчичному соусі

Крильця курячі в медово-гірчичному соусі

Коли збирається компанія і проводить довгий час разом, хочеться чимось перекусити. На допомогу приходять легкі гарячі страви. дивіться, як приготувати крильця курячі в медово-гірчичному соусі. опис приготування: думаю, що багатьом стане в нагоді мій рецепт про те, як приготувати крильця в соус...

Крильця в медово-гірчичному соусі

Крильця в медово-гірчичному соусі

Цей маринад відмінно поєднується з будь-якими частинами курки, але з крильцями виходить особливо смачно. Спробуйте приготувати таку страву хоч разок, і воно відразу стане хітом у вашій родині. опис приготування: Чи збираєтеся приготувати смачну вечерю для своїх рідних, тоді у мене є для вас ду...

Куряча грудка в вершково-гірчичному соусі

Куряча грудка в вершково-гірчичному соусі

рецепт, як приготувати курячу грудку в вершково-гірчичному соусі, простий. Блюдо буде у вас на столі вже через півгодини. Подавати грудки можна з будь-якої кашею, з макаронами або овочевим салатом. опис приготування: Всі інгредієнти для соусу можна додавати на-віч. Краще використовуйте жирні в...

Куряче філе в медово-гірчичному соусі

Куряче філе в медово-гірчичному соусі

Куряче філе в медово-гірчичному соусі — класичне блюдо з курки, рецепт якого є канонічним у французькій кухні. відмінне блюдо: готується в два рахунки, а виходить дуже святковим. опис приготування: Куряче філе в медово-гірчичному соусі — це осінній рецепт. І за кольорами це блюдо нагадує осінь...