Рецепт Курка в маринаді з паніруванням
Рецепт приготування шматочків курки в маринаді з оливкового масла, часнику, орегано і лимонного соку з борошняної паніровці.
опис приготування:
Курка по-іспанськи з хрусткою скоринкою порадує несподіваних гостей.
- оливкового масла— 1 Чайна ложка
- оцту— 1/2 чайних ложки
- апельсинового або лимонного соку— 2 чайних ложки
- орегано— 1 Чайна ложка
- солі— 1 3/4 чайних ложки
- перець— 2 штуки
- часнику— 4 зубчики
- курка:курки— 1,2 кілограма
- борошна— 2 склянки
- упаковка іспанської приправи з коріандром і ачіоте— 1 штука
- чорного перцю— 1/4 чайних ложки
2. Видалити з курки надлишки шкіри, але не знімайте всю шкіру. Використовуючи великий ніж, нарізати м'ясо курки на шматочки. Помістити шматочки курки в скляний посуд і залити приготовленим маринадом м'ясо, пальцями рівномірно втираючи його в курку. Накрити кришкою і поставити в холодильник на 4 години або на ніч.
3. У великій каструлі нагріти достатню кількість масла, щоб воно покривало курку.
Поки масло гріється, змішати борошно, чорний перець і іспанську приправу в великому пластиковому пакеті, струсити, щоб все інгредієнти добре перемішалися. В партію, місце курей в мішок борошна і трясти, поки також з покриттям. Обваляти шматочки курки в паніровці, струсити надлишки.
4. Обсмажити шматочки курки протягом 3 хвилин. Вийняти з масла і викласти тарілку з паперовими рушниками. зменшити вогонь, викласти всю курку назад у каструлю, накрити кришкою і смажити протягом 10 хвилин.
5. Вийняти курку з масла і викласти на тарілку. Збільшити вогонь до середнього і обсмажити курку до темно-золотистого кольору. Вийняти курку з масла і обсушити на паперовому рушнику.
6. Викласти на тарілки і подавати.
Подібні рецепти
Вузлики з беконом і сиром
Курка в гірчичному маринаді виходить дуже ніжна, м'яка, неймовірно ароматна і потопає в пікантному соусі. Одним словом, неповторна! опис приготування: Курка в гірчичному маринаді хороша тим, що підходить для того, щоб запікати її в духовці, смажити на мангалі або грилі. Курка виходить чудово с...
Курка в маринаді в духовці
Курка в маринаді, запечена в духовці — дієтичне, корисне і смачне блюдо. Готується просто і швидко, не вимагаючи великих витрат часу, засобів і сил. Загалом, мрія будь-якої господині. опис приготування: Маринад для курки вибирайте на свій смак. У мене найпростіший варіант. Замість сметани можн...
Курка в незвичайному маринаді
Як правило, курку готують в сметанному, вершковому, грибному або томатному соусах, але в цьому рецепті ви дізнаєтеся, як приготувати курку в незвичайному маринаді: з ківі, паприкою і сушеним часником! опис приготування: Завдяки унікальним волокнам ківі маринад, приготований з даного фрукта, ро...
Крильця «барбекю» в маринаді з томатного соусу
Курячі крильця "; барбекю ";, приготовані в духовці, в маринаді з томатного соусу не залишать байдужими нікого, зі столу змітають миттєво. опис приготування: Хто ж не любить курячі крильця? Приготувати їх практично хвилинна справа. Дивіться покроковий рецепт і готуйте. Курячі крильця— 700-80...
Куряче м'ясо в апельсиновому маринаді
Куряче м'ясо часто маринують в кефірі, в спеціях, а сьогодні я хочу запропонувати ще один варіант, як приготувати куряче м'ясо в апельсиновому маринаді. Зробити його не складає труднощів, вийде смачно. опис приготування: Якщо ви часто готуєте куряче м'ясо, то напевно шукаєте цікаві та недорогі...