Рецепт Крем сирно-вершковий

Рецепт Крем сирно-вершковий
Кількість порцій: 1 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Хто з нас не любить випити чашечку кави з тортиком? І для цього зовсім не обов'язково йти в магазин, адже такі ласощі можна приготувати вдома. У мене якраз є для вас відмінний рецепт крему!

опис приготування:

Цей рецепт приготування крему сирно-вершкового підійде для тих, кому звичайний вершковий крем здається надто жирним і маслянистим. І особисто я використовую його найчастіше, особливо для бісквітного тіста або для тортиків з додаванням свіжих фруктів. Він виходить досить легкий і повітряний, тому такий крем відмінно підходить практично до всіх кондитерських виробів. взагалі, цей простий рецепт крему сирно-вершкового дуже зручний, до того ж на його приготування потрібно мінімум часу і сил. Єдине, що вам слід зробити, так це поставити вже готовий торт з ним або тістечка на час в холодильник, щоб крем схопився, адже в нього ми додамо желатин для густоти.

  • сир зернистий 5% і вище— 200-250 грам
  • вершки 33%  — 250-300 мілілітрів
  • цукор— 70-100 грам
  • вода— 50 мілілітрів
  • желатин— 10 грам
Крем сирно-вершковий - фото крок 1 Перш за все слід замочити желатин в холодній воді.

Крем сирно-вершковий - фото крок 2 Поки желатин розмокає, ми займемося іншими інгредієнтами. Для початку перетираємо сир через сито, щоб крем був повітряний і однорідний.

Крем сирно-вершковий - фото крок 3 У сирну масу додаємо половину від усього цукру (40-50 грам).

Крем сирно-вершковий - фото крок 4 Ретельно все перемішуємо.

Крем сирно-вершковий - фото крок 5 Десь через півгодини після замочування желатину його необхідно нагріти на водяній бані до повного розчинення гранул. Чи не кип'ятити!

Крем сирно-вершковий - фото крок 6 Коли желатин охолоне, перекладаємо його до сиру і перемішуємо все.

Крем сирно-вершковий - фото крок 7 В окремий посуд наливаємо вершки, додаємо цукор, що залишився і збиваємо все до густої піни.

Крем сирно-вершковий - фото крок 8 Невеликими порціями перекладаємо збиті вершки в сирну масу і ретельно все перемішуємо. Наш крем готовий і, якщо ви все правильно зробили, він вийде неймовірно смачним, повітряним і ніжним.

Подібні рецепти

Класичний крем-брюле

Пироги з яблуками з дріжджового тіста

Незважаючи на прості інгредієнти — це дуже елегантний і благородний десерт. Можна приготувати за день до приходу гостей і зберігати в холодильнику, тільки перед подачею зробити карамельну корочку. опис приготування: чудове, чудове класичне крем-брюле! Подавати його потрібно виключно охолоджени...

Классический заварной крем

Классический заварной крем

Заварной крем подходит для пропитки тортов, наполнения капкейков и пирожных. А если добавить нарезанные свежие фрукты и посыпать сверху шоколадной стружкой, можно подавать как самостоятельный десерт. опис приготування: Правильно приготовленный заварной крем — это залог успеха при приготовлении...

Крем для безе

Крем для безе

Для приготування цього смачного крему для безе треба докласти зусиль, але слідуючи рецепту, у вас не повинно виникнути проблем. Ми будемо готувати не просто крем, а дуже смачний домашній десерт. опис приготування: Готувати крем для безе одне задоволення, адже готувати його просто. Для приготув...

Крем для бісквіта зі сметани

Крем для бісквіта зі сметани

Крем для бісквіта з сметани за цим рецептом — це неймовірно смачний і солодкий крем, який ми готуємо з вареного згущеного молока і сметани. Готується дуже просто за допомогою міксера. пробуємо? опис приготування: Готується крем неймовірно просто і швидко. Для приготування такого крему нам потр...

Кавовий крем для торта

Кавовий крем для торта

Багато хто любить випічку з кавовим смаком. Я вам покажу, як приготувати кавовий крем для торта. Найкраще він підходить для просочення пишних бісквітних коржів. Ароматний і ніжний крем вийде. опис приготування: відомо, що кава прекрасно поєднується з корицею. Тому, якщо ви вирішили зробити сві...