Рецепт Курка з горошком і соусом з естрагону
Рецепт приготування курки з зеленим горошком, петрушкою і соусом з естрагону і каперсів.
опис приготування:
покласти курку, часник, лавровий лист, горошини перцю і кілька гілочок петрушки в каструлю. Заповнити майже доверху холодною водою, довести до кипіння. варити від 18 до 20 хвилин, викласти в миску. дати охолонути. Відкласти в сторону часник і 1/2 чашки рідини з каструлі.
змішати естрагон, хліб, каперсами, часник і петрушку і в кухонному комбайні до отримання однорідної маси, близько 15 секунд. Поки комбайн працює, додати масло і 1/2 склянки зарезервованої рідини. Приправити сіллю і перцем.
У невеликій каструлі довести воду до кипіння, додати горошок. Варити до яскраво-зеленого кольору, близько 2 хвилин. Злити воду.
викласти 2 столові ложки соусу на кожну з 4 тарілок. Розрізати кожну курячу грудку на 5-6 частин. Розділити між тарілками, викласти горошок зверху. Прикрасити естрагоном і подавати з соусом..
- курячої грудки— 4 штуки(половини )
- зеленого горошку— 650 грам
- часнику— 4 зубчики
- лавровий лист— 1 штука
- чорного перцю— 6 штук(горошин)
- солі— 1/2 чайних ложки
- мелений перець— — За смаком
- хліба— 3 скибочки(білого. без кірки, разломанного на крупные куски )
- каперсів— 2 1/2 Ст. ложки
- оливкового масла— 2 Ст. ложки
змішати естрагон, хліб, каперсами, часник і петрушку і в кухонному комбайні до отримання однорідної маси, близько 15 секунд. Поки комбайн працює, додати масло і 1/2 склянки зарезервованої рідини. Приправити сіллю і перцем.
У невеликій каструлі довести воду до кипіння, додати горошок. Варити до яскраво-зеленого кольору, близько 2 хвилин. Злити воду.
викласти 2 столові ложки соусу на кожну з 4 тарілок. Розрізати кожну курячу грудку на 5-6 частин. Розділити між тарілками, викласти горошок зверху. Прикрасити естрагоном і подавати з соусом..
Подібні рецепти
Вінегрет рецепт класичний з горошком
Експрес-блюдо, курка з картоплею і зеленим горошком, виручить вас, коли потрібно швидко приготувати вечерю для всієї родини, або стане відмінним пригощанням для компанії друзів. дивіться, як приготувати. опис приготування: Використовуючи всього кілька інгредієнтів, ви можете приготувати смачне...
Каррі з яловичого фаршу з горошком
Каррі з яловичого фаршу з горошком — просте домашнє блюдо, яке добре підійде для нехитрого сімейного обіду або вечері. Ситне і поживне друга страва з вельми доступних інгредієнтів. опис приготування: Каррі з яловичого фаршу з горошком — страва, винайдене мною в той горезвісний момент, коли пот...
Каррі з рисом, горошком і грибами
Каррі - страва індійської кухні. Густа пряна підлива, в якій гасять овочі, бобові або м'ясо. Каррі з рисом, горошком і грибами - це скоріше вдалий експеримент, який потрапив в мою кулінарну книгу. опис приготування: Каррі - дуже універсальне блюдо, його можна приготувати з чого завгодно. Але в...
Креветки з брокколі і горошком
Рецепт приготування смажених креветок з брокколі, зеленим горошком, цибулею і лимонною цедрою. опис приготування: У великій сковороді з кришкою розтопити 2 столові ложки олії на середньому вогні. Додати білу частину цибулі, лимонну цедру, брокколі, 1/2 склянки води, приправити сіллю і перцем, ...
Курка по-азійському з соусом і рисом
Рецепт приготування смажених курячих стегенець з соусом з цукру, імбиру, часнику, курячого бульйону і соєвого соусу з зеленою цибулею, вареним рисом та тушкованою брокколі. опис приготування: Ніжна курка з яскравим солодко-пряним соусом зробить звичайна вечеря незабутнім. кунжутного масла— 1...