Рецепт Курка з горошком і соусом з естрагону

Рецепт Курка з горошком і соусом з естрагону
Кількість порцій: 4 Час приготування: 35 хв.
Рецепт приготування курки з зеленим горошком, петрушкою і соусом з естрагону і каперсів.

опис приготування:

покласти курку, часник, лавровий лист, горошини перцю і кілька гілочок петрушки в каструлю. Заповнити майже доверху холодною водою, довести до кипіння. варити від 18 до 20 хвилин, викласти в миску. дати охолонути. Відкласти в сторону часник і 1/2 чашки рідини з каструлі.

змішати естрагон, хліб, каперсами, часник і петрушку і в кухонному комбайні до отримання однорідної маси, близько 15 секунд. Поки комбайн працює, додати масло і 1/2 склянки зарезервованої рідини. Приправити сіллю і перцем.

У невеликій каструлі довести воду до кипіння, додати горошок. Варити до яскраво-зеленого кольору, близько 2 хвилин. Злити воду.

викласти 2 столові ложки соусу на кожну з 4 тарілок. Розрізати кожну курячу грудку на 5-6 частин. Розділити між тарілками, викласти горошок зверху. Прикрасити естрагоном і подавати з соусом..


  • курячої грудки— 4 штуки(половини )
  • зеленого горошку— 650 грам
  • часнику— 4 зубчики
  • лавровий лист— 1 штука
  • чорного перцю— 6 штук(горошин)
  • солі— 1/2 чайних ложки
  • мелений перець— — За смаком
  • хліба— 3 скибочки(білого. без кірки, разломанного на крупные куски )
  • каперсів— 2 1/2 Ст. ложки
  • оливкового масла— 2 Ст. ложки
покласти курку, часник, лавровий лист, горошини перцю і кілька гілочок петрушки в каструлю. Заповнити майже доверху холодною водою, довести до кипіння. варити від 18 до 20 хвилин, викласти в миску. дати охолонути. Відкласти в сторону часник і 1/2 чашки рідини з каструлі.

змішати естрагон, хліб, каперсами, часник і петрушку і в кухонному комбайні до отримання однорідної маси, близько 15 секунд. Поки комбайн працює, додати масло і 1/2 склянки зарезервованої рідини. Приправити сіллю і перцем.

У невеликій каструлі довести воду до кипіння, додати горошок. Варити до яскраво-зеленого кольору, близько 2 хвилин. Злити воду.

викласти 2 столові ложки соусу на кожну з 4 тарілок. Розрізати кожну курячу грудку на 5-6 частин. Розділити між тарілками, викласти горошок зверху. Прикрасити естрагоном і подавати з соусом..


Подібні рецепти

Курка з картоплею і зеленим горошком

Вінегрет рецепт класичний з горошком

Експрес-блюдо, курка з картоплею і зеленим горошком, виручить вас, коли потрібно швидко приготувати вечерю для всієї родини, або стане відмінним пригощанням для компанії друзів. дивіться, як приготувати. опис приготування: Використовуючи всього кілька інгредієнтів, ви можете приготувати смачне...

Каррі з яловичого фаршу з горошком

Каррі з яловичого фаршу з горошком

Каррі з яловичого фаршу з горошком — просте домашнє блюдо, яке добре підійде для нехитрого сімейного обіду або вечері. Ситне і поживне друга страва з вельми доступних інгредієнтів. опис приготування: Каррі з яловичого фаршу з горошком — страва, винайдене мною в той горезвісний момент, коли пот...

Каррі з рисом, горошком і грибами

Каррі з рисом, горошком і грибами

Каррі - страва індійської кухні. Густа пряна підлива, в якій гасять овочі, бобові або м'ясо. Каррі з рисом, горошком і грибами - це скоріше вдалий експеримент, який потрапив в мою кулінарну книгу. опис приготування: Каррі - дуже універсальне блюдо, його можна приготувати з чого завгодно. Але в...

Креветки з брокколі і горошком

Креветки з брокколі і горошком

Рецепт приготування смажених креветок з брокколі, зеленим горошком, цибулею і лимонною цедрою. опис приготування: У великій сковороді з кришкою розтопити 2 столові ложки олії на середньому вогні. Додати білу частину цибулі, лимонну цедру, брокколі, 1/2 склянки води, приправити сіллю і перцем, ...

Курка по-азійському з соусом і рисом

Курка по-азійському з соусом і рисом

Рецепт приготування смажених курячих стегенець з соусом з цукру, імбиру, часнику, курячого бульйону і соєвого соусу з зеленою цибулею, вареним рисом та тушкованою брокколі. опис приготування: Ніжна курка з яскравим солодко-пряним соусом зробить звичайна вечеря незабутнім. кунжутного масла— 1...