Рецепт Крем-суп томатний

Рецепт Крем-суп томатний
Кількість порцій: 10 Час приготування: 30 хв.
Томатний крем-суп з сьогоднішнього дня серед моїх улюблених супів. Він дуже смачний, насичений і ароматний! Рецепт дуже простий і вимагає лише каструлю і блендер.

опис приготування:

Томатний крем-суп дуже смачний, поживний і дуже ароматний суп на кожен день. Додаткова перевага цього супу: швидкість і легкість в приготування. Слід також зазначити, що томатний суп з низьким вмістом калорій, а додавання часнику і базилік робить його смак незвичайним. А головний секрет, як приготувати томатний крем-суп -використання свіжих помідорів, які додатково підкреслюють його смак.

  • помідори— 6 штук
  • селера— 2 штуки
  • Цибуля— 1 штука
  • морква— 1 штука
  • часник— 2 зубчики
  • базилік— За смаком
  • курячий бульйон— 1500 мілілітрів(або вода)
  • Вершкове масло— 1 Ст. ложка
  • сіль— За смаком
  • перець— За смаком
  • цукор— За смаком
  • крем— За смаком
1 бланшируйте помідори. Для цього зробіть невеликий надріз на помідорі, опустіть його в окріп, а потім в холодну воду і зніміть шкірку.

2 Нагрійте в сковороді оливкове масло. Помідори наріжте товстими кубиками і обсмажте на сковороді близько 5 хвилин.

3 Моркву і селеру наріжте скибочками, цибуля — кубиками, а 1 зубчик часнику подрібніть. Покладіть всі овочі на другу сковороду з оливковою олією.

4 У каструлю викладіть смажені помідори, овочі залийте водою або бульйоном, приправити сіллю, поперчіть і додайте рубаний базилік.

5 готуйте, поки овочі не стануть м'якими. Потім блендером збийте суп до однорідної консистенції. Якщо суп буде занадто кислим, додайте 1 чайну ложку цукру.

6 Уже в тарілку можна додати ложку сметани, але це не обов'язково. Подавайте з грінками.
Смачного!

Подібні рецепти

Класичний крем-брюле

Брага з дріжджів і цукру

Незважаючи на прості інгредієнти — це дуже елегантний і благородний десерт. Можна приготувати за день до приходу гостей і зберігати в холодильнику, тільки перед подачею зробити карамельну корочку. опис приготування: чудове, чудове класичне крем-брюле! Подавати його потрібно виключно охолоджени...

Классический заварной крем

Классический заварной крем

Заварной крем подходит для пропитки тортов, наполнения капкейков и пирожных. А если добавить нарезанные свежие фрукты и посыпать сверху шоколадной стружкой, можно подавать как самостоятельный десерт. опис приготування: Правильно приготовленный заварной крем — это залог успеха при приготовлении...

Крем для безе

Крем для безе

Для приготування цього смачного крему для безе треба докласти зусиль, але слідуючи рецепту, у вас не повинно виникнути проблем. Ми будемо готувати не просто крем, а дуже смачний домашній десерт. опис приготування: Готувати крем для безе одне задоволення, адже готувати його просто. Для приготув...

Крем для бісквіта зі сметани

Крем для бісквіта зі сметани

Крем для бісквіта з сметани за цим рецептом — це неймовірно смачний і солодкий крем, який ми готуємо з вареного згущеного молока і сметани. Готується дуже просто за допомогою міксера. пробуємо? опис приготування: Готується крем неймовірно просто і швидко. Для приготування такого крему нам потр...

Кавовий крем для торта

Кавовий крем для торта

Багато хто любить випічку з кавовим смаком. Я вам покажу, як приготувати кавовий крем для торта. Найкраще він підходить для просочення пишних бісквітних коржів. Ароматний і ніжний крем вийде. опис приготування: відомо, що кава прекрасно поєднується з корицею. Тому, якщо ви вирішили зробити сві...