Рецепт Червоний оксамитовий пиріг
Рецепт приготування незвичайного пирога червоного кольору.
опис приготування:
Цей оригінальний пиріг не тільки красивий, але і незвичайно ніжний і смачний. Ваші гості оцінять його по достоїнству!
- цукру— 1 Склянка
- солі— 1 Чайна ложка
- яйця— 2 штуки
- сколотин— 1 Склянка
- ванільного екстракту— 1 Чайна ложка
- соди— 1 Чайна ложка
- оцту— 1 Чайна ложка
- харчового барвника— 15-30 грам
- какао-порошку— 1 Чайна ложка
2. В окремій мисці змішати сколотини, яйця, ванільний екстракт і соду. Додати оцет і перемішати. Відкласти в сторону.
3. В окремій мисці змішати какао і червоний харчовий барвник. Відкласти в сторону.
4. У середній мисці електричним міксером збити рослинний жир і цукор. Додати суміш борошна і суміш сколотин, збити до однорідної маси.
5. Влити суміш какао і барвника і перемішати.
6. Викласти тісто в підготовлену форму для пирога. Використовуючи великий шпатель, вирівняти поверхню. Випікати протягом 20 хвилин. Прибрати пиріг з духовки, витягти з форми і дати охолонути протягом 20 хвилин.
7. Викласти пиріг на великий обробній дошці. При бажанні пиріг можна залити глазур'ю на ваш смак, тільки перед цим пиріг повинен повністю охолонути. Також пиріг можна прикрасити ягодами.
Подібні рецепти
Кімбап
Рецепт приготування коктейлю "; Червоний, білий, синий". опис приготування: Помістіть бананові шматки, полуницю, ягоди чорниці, молоко, ванільний екстракт, йогурт, і кубики льоду в блендер. Доведіть до однорідного стану. Можна злегка остудити. великого банана— 0,5 штуки(розрізані на шматки і...
Червоний борщ без капусти
Червоний борщ без капусти популярний у багатьох господинь. У ньому досить інших інгредієнтів, які з успіхом замінюють капусту. Наприклад, пастернак додає борщу неповторний аромат, порей - солодкість. опис приготування: Спробуйте приготувати борщ за цим рецептом, він вам обов'язково сподобаєтьс...
Червоний борщ
Це легендарне блюдо знають і люблять багато! Перед його приголомшливим смаком і неперевершеним ароматом мало хто встоїть. Пропоную вам свій варіант приготування класичного українського борщу! опис приготування: Перед вами класичний рецепт приготування червоного борщу. Український борщ завжди б...
Червоний м'ясної соус
Червоний м'ясної соус дістався нам в якості спадщини радянської кулінарії. Хто з нас не пам'ятає макарони або пюре з котлетою, политі цим соусом? Пропоную його класичний рецепт. опис приготування: Приготувати червоний м'ясний соус дуже просто, якщо слідувати покроковим рекомендаціям до рецепто...
Червоний картопля з блакитним сиром, беконом і цибулею
Рецепт приготування картопляного гарніру в вершках з беконом, зеленою цибулею і гострим сиром з цвіллю. опис приготування: Помістити картоплю в каструлю. залити водою, посолити і довести до кипіння. варити близько 12 хвилин. Злити воду і дати трохи охолонути. Тим часом змішати блакитний сир, в...