Рецепт Червоний борщ без капусти
Червоний борщ без капусти популярний у багатьох господинь. У ньому досить інших інгредієнтів, які з успіхом замінюють капусту. Наприклад, пастернак додає борщу неповторний аромат, порей - солодкість.
опис приготування:
Спробуйте приготувати борщ за цим рецептом, він вам обов'язково сподобається. Курятину можна замінити на будь-яке інше м'ясо, але тільки з кісточкою. Саме вона додасть бульйону насиченість. Оцет можна не додавати, замінивши його томатною пастою. Щоб дізнатися, як приготувати червоний борщ без капусти, прочитайте цей рецепт.
- Курячі стегна— 2 штуки
- Буряк— 300 грам
- Картопля— 4 штуки
- морква— 1 штука
- Пастернак— 1 штука
- Лук-пориста— 1/2 штуки
- Luk-salotų— 2 штуки
- часник— 1 зубчик
- помідори— 2 штуки
- Оливкова олія— 4 Ст. ложки
- Вершкове масло— 20 грам
- мелена паприка— 1 Ст. ложка
- Перець чорний мелений— 1 Ст. ложка
- сіль— За смаком
- Винний оцет— 2 Ст. ложки
- крем, зелень— За смаком
Очистіть картопля від шкірки і вимийте його, наріжте коренеплід невеликими брусочками, потім покладіть картоплю в бульйон, який повинен вже знову закипіти.
Очистіть від шкірки і вимийте буряк, наріжте її тонкою соломкою. У сковороді розігрійте олію. Обсмажте на ньому буряк протягом п'яти хвилин.
Лук-шалот і пориста vиmoyte і чистий. Потім наріжте його якомога дрібніше. Морква і пастернак почистіть, промийте і наріжте соломкою. Пасеруйте овочі в суміші оливкової та вершкового масла.
Томати вимийте і зробіть на них надрізи гострому ножем так, щоб вийшов хрест. Обдайте помідори окропом і зніміть з них шкірку. Наріжте томати кубиками і додайте до інших овочів. Томіть ще п'ять хвилин.
Перекладіть підготовлений буряк і овочі в каструлю з бульйоном. додайте часник, спеції, сіль, винний оцет. Дайте борщу закипеть, вимкніть вогонь і накрийте кришкою. Борщ має настоятися.
Подібні рецепти
Борщ червоний з баранини
Це легендарне блюдо знають і люблять багато! Перед його приголомшливим смаком і неперевершеним ароматом мало хто встоїть. Пропоную вам свій варіант приготування класичного українського борщу! опис приготування: Перед вами класичний рецепт приготування червоного борщу. Український борщ завжди б...
Червоний оксамитовий пиріг
Рецепт приготування незвичайного пирога червоного кольору. опис приготування: Цей оригінальний пиріг не тільки красивий, але і незвичайно ніжний і смачний. Ваші гості оцінять його по достоїнству! цукру— 1 Склянка солі— 1 Чайна ложка яйця— 2 штуки сколотин— 1 Склянка ванільного екстракту— 1 ...
Червоний картопля з блакитним сиром, беконом і цибулею
Рецепт приготування картопляного гарніру в вершках з беконом, зеленою цибулею і гострим сиром з цвіллю. опис приготування: Помістити картоплю в каструлю. залити водою, посолити і довести до кипіння. варити близько 12 хвилин. Злити воду і дати трохи охолонути. Тим часом змішати блакитний сир, в...
Червоний м'ясної соус
Червоний м'ясної соус дістався нам в якості спадщини радянської кулінарії. Хто з нас не пам'ятає макарони або пюре з котлетою, политі цим соусом? Пропоную його класичний рецепт. опис приготування: Приготувати червоний м'ясний соус дуже просто, якщо слідувати покроковим рекомендаціям до рецепто...
Червоний цибулю на зиму
Червоний цибулю відрізняється від білого не тільки привабливим ніжно-бузковим цвітом, але і особливою гостротою. Дуже смачним вийде цей лук, маринований з часником і спеціями. обов'язково спробуйте! опис приготування: Маринований червоний лук обов'язково подавайте в якості закуски до святковог...