Рецепт Крем-брюле

Рецепт Крем-брюле
Кількість порцій: 4-6 Час приготування: 2 г. 0 хв.
Напевно серед вас є ті, хто упадає французького десерту "; Крем-брюле ";. Я хочу показати, як приготувати "; Крем-брюле" з секретним інгредієнтом, який багатьом здасться несподіваним. Але це дуже смачно!

опис приготування:

Це не зовсім звичний варіант відомого десерту. Завдяки входить до його складу гарбузовому пюре і набору ароматних спецій крем набуває смакові нотки пряного гарбузового пирога. Перед цим десертом не встоїть ніхто! Це просто блаженство під цукровою карамеллю

  • вершки жирні— 500 мілілітрів(мінімум 30% жирності)
  • яєчні жовтки— 6 штук
  • гарбузове пюре— 150 грам
  • цукор коричневий— 150 грам
  • ванільний екстракт— 1 Чайна ложка
  • Цукор тростинний білий— 2-3 Ст. ложок
  • спеції— 1 Чайна ложка(суміш кориці, мускатного горіха, імбиру (за смаком))
  • вода— 1 літр
Крем-брюле - фото крок 1 Розігрійте духовку до 160 градусів, закип'ятіть літр води. У каструльці змішайте вершки і ванільний екстракт, нагрійте вершки приблизно до 70 градусів. Немає аргументів кипіння!

Крем-брюле - фото крок 2 Окремо змішайте гарбузове пюре (змолоти блендером відварена або запечена гарбуз), спеції, коричневий цукор, яєчні жовтки, добре перемішайте.

Крем-брюле - фото крок 3 Тепер до гарбузової маси додайте вершки і перемішайте все до однорідності.

Крем-брюле - фото крок 4 Підготуйте Порціна формочки, розлийте в них масу. Візьміть велику форму для випічки, поставте в неї все формочки з масою. Налийте у велику форму гарячої води, щоб вона покривала приблизно 2/3 висоти маленьких формочок. Надішліть цю конструкцію в духовку на півгодини.

Крем-брюле - фото крок 5 Акуратно дістаньте маленькі формочки і поставте їх на плоску поверхню остигати. через 30 хвилин крем можна поставити в холодильник на годинку. Коли крем охолоне, зверху в кожну формочку насипте тонкий рівномірний шар цукрового піску.

Крем-брюле - фото крок 6 За допомогою пальника обпечуся цукор, щоб десерт покрився карамельної скоринкою. Поки карамель тепла, подавайте десерт до столу.

Подібні рецепти

Кавовий крем для торта

Хліб на йогурті

Багато хто любить випічку з кавовим смаком. Я вам покажу, як приготувати кавовий крем для торта. Найкраще він підходить для просочення пишних бісквітних коржів. Ароматний і ніжний крем вийде. опис приготування: відомо, що кава прекрасно поєднується з корицею. Тому, якщо ви вирішили зробити сві...

Кавовий торт з бананом і вершковим крем-чізом

Кавовий торт з бананом і вершковим крем-чізом

Дуже смачний, ніжний і досить простий у приготуванні кавовий тортик з бананами і вершковим крем-чізом. Порадуйте свою сім'ю! опис приготування: Готовий торт можна прикрасити будь-якими цукерками та іншими солодощами за вашим бажанням. Всім смачного! Докладний покроковий рецепт приготування ці...

Крем для безе

Крем для безе

Для приготування цього смачного крему для безе треба докласти зусиль, але слідуючи рецепту, у вас не повинно виникнути проблем. Ми будемо готувати не просто крем, а дуже смачний домашній десерт. опис приготування: Готувати крем для безе одне задоволення, адже готувати його просто. Для приготув...

Крем для бісквіта зі сметани

Крем для бісквіта зі сметани

Крем для бісквіта з сметани за цим рецептом — це неймовірно смачний і солодкий крем, який ми готуємо з вареного згущеного молока і сметани. Готується дуже просто за допомогою міксера. пробуємо? опис приготування: Готується крем неймовірно просто і швидко. Для приготування такого крему нам потр...

Крем для млинцевого торта

Крем для млинцевого торта

Крем для млинцевого торта ми будемо готувати з вершків, яєчних жовтків, шоколад і Цукор. Дуже смачний крем розрахований на торт з 16-18 млинців. готуємо? опис приготування: Готувати крем для млинцевого торта досить просто. Найважливіше точно слідувати рецептом. Успіх приготування даного крему ...