Рецепт Курка з хрусткою скоринкою
Була недавно в ресторані і мені принесли найвкусейшую курочку з феноменально хрусткою скоринкою, що я не могла викинути її з голови. І я вирішила зробити її ще смачніше прямо вдома! Ну що, похрустіте?
опис приготування:
Курячі крильця за цим рецептом готуються швидко. І завдяки корейському соусу стають по-справжньому хрусткими. Інгредієнтів знадобиться досить багато, але не лякайтеся. Ця страва дійсно варто того!
P.S. Якщо не всі крильця поміщаються в каструлю або сковороду, готуйте їх частинами.
- Курячі крильця— 1,5 кілограма
- крохмаль— 1 Склянка(Картопляний або кукурудзяний)
- Рослинна олія— 1 літр
- сіль— 1/2 чайних ложки
- Чорний мелений перець— 1/2 чайних ложки
- рубаний імбир— 1 Чайна ложка
- арахіс— 1/3 склянки
- часник— 4 зубчики
- Сушений перець чилі— 4 штуки(насіння видаліть)
- Соєвий соус— 1/4 склянки
- рисовий сироп— 1/2 склянки(можна замінити на кукурудзяний)
- оцет— 1 Ст. ложка
- гірчичний— 1 Ст. ложка
- Коричневий цукор— 1 Ст. ложка
- кунжут— 1 Ст. ложка
2. Покладіть курку в миску, додайте сіль, перець і 1 подрібнений зубчик часнику. добре перемішайте.
3. Тепер кожен шматочок потрібно обвалити в крохмалі.
4. Тепер наливаємо півкаструлі соняшникової олії і чекаємо поки розігріється. Засипаємо крильця і тримаємо їх 12 хвилин.
5. витягуємо крильця, а каструлю знімаємо з вогню. через 5 хвилин як крильця охололи трохи, Повторювати процедуру і обсмажуємо їх ще раз в маслі 12 хвилин. Це необхідно для досягнення тієї самої хрусткої скоринки.
6. Поки крильця обсмажуються вдруге, почнемо приготування соусу. наріжте 3 зубчики часнику.
7. Сушений перець чилі наріжте і позбудьтеся від насіння.
8. Коли курка обсмажилася, потримайте в гарячому маслі арахіс 30 секунд.
9. У сковороду додайте 2 ст.ложки рослинного масла, подрібнений часник і перець чилі. перемішайте. Додайте соєвий соус, рисовий сироп і гірчицю. Помішуйте протягом декількох хвилин, поки соус не почне міхур. Після додайте коричневого цукру. соус готовий.
10. Тепер додайте в сковороду курячі реберця і обсмажуйте разом з соусом протягом 5-7 хвилин. Протягом цього часу додайте арахіс.
11. Перед подачею на стіл посипте кунжутом. І насолоджуйтеся неймовірним хрестом. Смачного
Подібні рецепти
Смажена курка з хрусткою скоринкою
На цей простий рецепт курки в духовці з скоринкою я натрапила випадково, але спробувавши, переконалася, — корочка дійсно виходить дуже апетитною, хрусткою, а сама курка — соковитою і ніжною. опис приготування: як вид, цей рецепт приготування курки в духовці з скоринкою дозволяє заощадити і час...
Курка з скоринкою на сковороді
Курка з скоринкою на сковороді — просте і в той же час вишукану страву. Курка готується дуже просто і швидко, а ось смачною її зробить особливий соус і спосіб приготування. пробуємо? опис приготування: Курка з скоринкою на сковороді готується легко. Але крім грубки, ми ще використовуємо духовк...
Курка з скоринкою в мультиварці
Скільки я не готувала курку в мультиварці, вона виходила у мене швидше тушкована, ніж смажена, смачно, звичайно, але хочеться адже, щоб була скоринка, і нарешті я знайшла дуже простий спосіб зробити це. опис приготування: Я думаю, практично всі люблять курку саме з такою ароматної хрусткою ско...
Консервированная черешня
Взимку хочеться ягід, особливо я люблю солодку черешню. звичайно, свіжі ягоди складно чимось замінити, але консервована за цим рецептом черешня виглядає як свіжа і смак у неї — надзвичайний! опис приготування: Мій рецепт консервованої черешні розрахований на один літр води. Паличка кориці пови...
Картопля зі свинячими реберцями
Рецепт приготування картоплі зі свинячими реберцями сподобається всім любителям смачно і ситно поїсти, не докладаючи особливих зусиль. Тут же — вишукане святкове блюдо з найпростіших інгредієнтів! опис приготування: Такий простий рецепт картоплі зі свинячими реберцями дозволяє як би "; підлашт...