Рецепт Курка з скоринкою на сковороді
Курка з скоринкою на сковороді — просте і в той же час вишукану страву. Курка готується дуже просто і швидко, а ось смачною її зробить особливий соус і спосіб приготування. пробуємо?
опис приготування:
Курка з скоринкою на сковороді готується легко. Але крім грубки, ми ще використовуємо духовку, щоб курка вийшла не тільки з хрусткою скоринкою, але і соковита всередині. Найкраще така курка поєднується з молодою картоплею, відвареним, а потім обсмаженою і свіжими овочами. Можна до неї подавати хороші столові червоні вина, бажано французьких марок.
Успіхів і приємного апетиту!
- куряче стегно— 4 штуки
- сіль, перець, приправи— — За смаком
- Оливкова олія— 2-3 Ст. ложок(для смаження)
- Цибуля— 1 штука
- часник— 2 зубчики
- Гілочка свіжого чебрецю— 2 штуки
- гілочка розмарину— 1 штука
- Вершкове масло— 1 Ст. ложка
солимо, перчимо і заправляємо за смаком.
В глубокую сковороду наливаем оливковое масло и хорошенько разогреваем на достаточно сильном огне. Кладем бедра и жарим около 8 хвилин.
потім перевертаємо.
Хорошенько обжаренные грудки отправляем в духовку, розігріту до 200 градусів приблизно на 10-15 хвилин (зависит от мощности Вашей духовки). За это время должен будет выделиться сок.
Кусочки курицы выкладываем на тарелочку и прикрываем фольгой. В курином соку обжариваем мелко нарезанный лук.
обсмажуємо близько 2 минут и затем добавляем мелко рубленный чеснок. обсмажуємо, перемішуючи, ще близько 1-3 хвилин.
Вливаємо курячий бульйон.
Додаємо чебрець і розмарин.
Варим бульон на среднем огне около 8 хвилин. Затем веточки выбираем из сковороды.
Добавляем ложку сливочного масла.
В готовый соус возвращаем курицу. Готовим еще пару минут на небольшом огне. Выключаем печку, накрываем крышкой и даем настояться ей около 5 хвилин.
Затем кладем курицу на тарелочку, додаємо гарнір, поливаємо соусом і подаємо до столу. Смачного!
Подібні рецепти
Тістечко «картопля» з печива і згущеного молока
На цей простий рецепт курки в духовці з скоринкою я натрапила випадково, але спробувавши, переконалася, — корочка дійсно виходить дуже апетитною, хрусткою, а сама курка — соковитою і ніжною. опис приготування: як вид, цей рецепт приготування курки в духовці з скоринкою дозволяє заощадити і час...
Курка з хрусткою скоринкою
Була недавно в ресторані і мені принесли найвкусейшую курочку з феноменально хрусткою скоринкою, що я не могла викинути її з голови. І я вирішила зробити її ще смачніше прямо вдома! Ну що, похрустіте? опис приготування: Курячі крильця за цим рецептом готуються швидко. І завдяки корейському соу...
Курка з скоринкою в мультиварці
Скільки я не готувала курку в мультиварці, вона виходила у мене швидше тушкована, ніж смажена, смачно, звичайно, але хочеться адже, щоб була скоринка, і нарешті я знайшла дуже простий спосіб зробити це. опис приготування: Я думаю, практично всі люблять курку саме з такою ароматної хрусткою ско...
Курка з ананасами на сковороді
Курка з ананасами на сковороді — дуже пряне і витончене блюдо. Смак курки набуває приємний солодкий відтінок з ароматом східних приправ. В цілому, блюдо чудово підходить для гурманів і естетів. опис приготування: Курка з ананасами на сковороді готується досить просто і легко. На приготування ц...
Курка з грибами на сковороді
дуже вишуканий, але при цьому простий рецепт курки з грибами на сковороді варто того, щоб з ним ознайомитися, — готувати просто і легко, а зате блюдо виходить і красиве, і смачне, і ароматне! опис приготування: Мені особисто цей рецепт приготування курки з грибами на сковороді подобається тим,...