Рецепт Куряча грудка в сухарях

Рецепт Куряча грудка в сухарях
Кількість порцій: 2 Час приготування: 2 г. 30 хв.
Люблю готувати куряче м'ясо, тому що його можна подати на вечерю дорослим і дітям. А щоб не стояти довго біля плити, я роблю все по дуже простому рецептом, як приготувати курячу грудку в сухарях.

опис приготування:

Завдяки паніровці м'ясо зберігає всі соки, а зверху виходить рум'яна і апетитна скоринка, хочеться скоріше з'їсти таке блюдо. Грудки в сухарях подаю з картопляним пюре для дітей, а для дорослих готую спагетті. Можна подати її з соусом або кетчупом, з овочами (свіжими або маринованими). Можна приготувати страву запас і розігрівати його при необхідності, але я віддаю перевагу свіжоприготовлене м'ясо.

  • Куряча грудка— 0,5 кілограма
  • Соняшникова олія— 1 Ст. ложка
  • Панірувальні сухарі— 200 грам
  • яйце— 1 штука
  • вершки— 100 мілілітрів
  • Сіль і спеції— За смаком
Куряча грудка в сухарях - фото крок 1 1. Курячі грудки мою і нарізаю невеликими шматочками. Перекладаю м'ясо в глибоку миску і заливаю вершками, залишаю на 2 годину.

Куряча грудка в сухарях - фото крок 2 2. В іншу миску вбиваю яйце, розмішую його, окремо висипаю панірувальні сухарі, додаю до них сіль і спеції.

Куряча грудка в сухарях - фото крок 3 3. Мариновану курочку дістаю з холодильника, кожен шматочок умочують спершу в яєчну сім з обох сторін.

Куряча грудка в сухарях - фото крок 4 4. Потім перекладаю шматочки в панірувальні сухарі і обвалюють з двох сторін.

Куряча грудка в сухарях - фото крок 5 5. Сковороду відправляю на вогонь і розігріваю з соняшниковою олією, викладаю на добре розпечену поверхню курку.

Куряча грудка в сухарях - фото крок 6 6. Обсмажую грудку з двох боків до золотистої скоринки, а коли перевертаю на іншу сторону, то готую під закритою кришкою на слабкому вогні 7-10 хвилин.

Куряча грудка в сухарях - фото крок 7 7. Обжаренную куриную грудку перекладываю на тарелку и подаю к столу. Смачного!

Подібні рецепти

Копчена куряча грудка

Фруктовий торт з олійно-заварним кремом

Копчене м'ясо люблять багато. І всі знають, що воно не дуже корисно. Але можна приготувати копчені грудки в домашніх умовах, без додавання шкідливих консервантів. М'ясо вийде ніжним і ароматним. кількість порцій: 6-8 Курячі грудки— 1 кілограм Соєвий соус— 50 грам імбир сушений— 1 Чайна ложка Ба...

Куряча грудка «Кордон Блю»

Куряча грудка «Кордон Блю»

Кордон Блю — це простий і надзвичайно смачний рецепт приготування курячої грудки, фаршированої шинкою і сиром. Порадуйте себе і улюблених! опис приготування: Рецепт приготування "; Кордон Блю" набагато простіше, ніж може здатися на перший погляд і готувати його здатний швидше, ніж ви можете со...

Куряча грудка «ЛЕДІ-КАПРИЗ»

Куряча грудка «ЛЕДІ-КАПРИЗ»

Рецепт приготування курячої грудки «Леді-каприз». Смак цієї страви дуже вишуканий. Його можна подавати під шампанське. опис приготування: Куряче філе ділиться на дві частини, потім маринується в суміші апельсинового і соєвого соусу. Всередину курячої грудки кладемо курагу і запікаємо в духовці...

Куряча грудка на електрогрилі

Куряча грудка на електрогрилі

Якщо ви любите грудку, але вона часто виходить трохи сухої, то цей рецепт як раз для вас. сьогодні розповім, як приготувати курячу грудку на електрогрилі, щоб було соковито і дуже смачно. опис приготування: Цей спосіб приготування курячого м'яса стане справжнім порятунком, коли гості вирішили ...

Куряча грудка на грилі з перцем

Куряча грудка на грилі з перцем

смачна, соковита, ароматна курка, начинена різними сортами сиру, цибулею, перцем халапеньо. Посмажте її на грилі - і прекрасне блюдо для всіх випадків життя готове! опис приготування: Хто сказав, що корисна їжа не може бути смачною? це міф, який легко розвінчати, приготувавши курячу грудку у ц...