Рецепт Куряча грудка в листковому тісті

Рецепт Куряча грудка в листковому тісті
Кількість порцій: 4 Час приготування: 2 г. 0 хв.
Ця страва швидше для святкового столу, ніж для звичайної вечері. Адже на нього доведеться витратити час, якого нам завжди не вистачає. Але результат того вартий, повірте!

опис приготування:

Смачна куряча грудка з начинкою в обрамленні листкового тіста — це дуже смачно. Рецепт приготування курячої грудки в листковому тісті простий. правда, часу на приготування страви піде побільше, ніж для того, щоб просто приготувати банальні відбивні. Я думаю, що ви неодмінно захочете здивувати-пригостити цим блюдом рідних на свято. Рецепт куряча грудка в листковому тісті з фото перед вами, користуйтеся і насолоджуйтеся смачним результатом. Хороших вам свят!

  • Курячі грудки— 2 штуки(4 філе)
  • Листкове тісто— 400 грам
  • гриби— 150 грам
  • лук червоний— 1 штука
  • бекон нарізка— 200 грам( найкраще підійде прошутто)
  • сир— 100 грам
  • петрушка— 30 грам
  • часник— 1-2 зубчиків
  • яйце— 1 штука
  • Рослинна олія— 1 Ст. ложка
  • сіль— 1 Чайна ложка
  • Перець чорний мелений— 4 щіпки
Куряча грудка в листковому тісті - фото крок 1 Чистимо цибулю і часник. Гриби миємо і дрібно нарізаємо. На рослинному маслі злегка обсмажуємо часник, цибуля та гриби. Солимо до смаку.

Куряча грудка в листковому тісті - фото крок 2 Сир натираємо на дрібній тертці, петрушку миємо й дрібно нарізаємо. Змішуємо остиглі гриби з сиром і петрушкою.

Куряча грудка в листковому тісті - фото крок 3 Курячі грудки моєму і підсушують. Потім розрізаємо навпіл, але не до кінця. Солимо і перчимо. На одну половинку грудки викладаємо начинку і накриваємо другою половинкою. Загортаємо в полосочки бекону.

Куряча грудка в листковому тісті - фото крок 4 Викладаємо підготовлені курячі грудки на деко, застелений папером для випічки і змащуємо грудки поверх бекону рослинним маслом.

Куряча грудка в листковому тісті - фото крок 5 Ставимо запікатися в розігріту до 200 градусів духовку на 30 хвилин. потім охолоджуємо.

Куряча грудка в листковому тісті - фото крок 6 Розморожене листкове тісто злегка розгортає і ділимо на 4 частини. У кожну частину запечатує остигнула курячу грудку в беконі. Акуратно заліплює краю тесту.

Куряча грудка в листковому тісті - фото крок 7 Викладаємо грудки в тесті на деко з папером, змащуємо жовтком і запікаємо в розігрітій до 180 градусів духовці хвилин 20-25. До рум'яної скоринки.

Подібні рецепти

Куряча гомілка в листковому тісті

Сосиски в листковому тісті

Сік курячих ніжок так просочує тісто, що всередині ми отримуємо дуже смачне м'ясо, а зсередини приголомшливу хрустку скоринку. Така куряча гомілка в листковому тісті в домашніх умовах смакує чудово! опис приготування: Запікаються такі ніжки не більше 20 хвилин в розігрітій до 180 градусів духо...

Куряча грудка на електрогрилі

Куряча грудка на електрогрилі

Якщо ви любите грудку, але вона часто виходить трохи сухої, то цей рецепт як раз для вас. сьогодні розповім, як приготувати курячу грудку на електрогрилі, щоб було соковито і дуже смачно. опис приготування: Цей спосіб приготування курячого м'яса стане справжнім порятунком, коли гості вирішили ...

Куряча грудка з бальзамічним оцтом

Куряча грудка з бальзамічним оцтом

Кожен шматочок м'яса подарує вам буйство смаку бальзамічного оцту, а також солодкість меду. Завжди можете додати сушену зелень. розповім, як приготувати курячу грудку з бальзамічним оцтом. опис приготування: Замість курячої грудки можете використовувати курячі стегна без кісток і шкіри. З'їсти...

Куряча грудка з грибами і сиром

Куряча грудка з грибами і сиром

Якщо ви задумали порадувати себе курячими грудками з грибами і сиром на вечерю, зверніть увагу на цей варіант їх приготування у фользі, блюдо виходить відмінним, і до того ж дієтичним. опис приготування: подивіться, як приготувати курячу грудку з грибами і сиром. М'якоть грудки дуже податлива....

Копчена куряча грудка

Копчена куряча грудка

Копчене м'ясо люблять багато. І всі знають, що воно не дуже корисно. Але можна приготувати копчені грудки в домашніх умовах, без додавання шкідливих консервантів. М'ясо вийде ніжним і ароматним. кількість порцій: 6-8 Курячі грудки— 1 кілограм Соєвий соус— 50 грам імбир сушений— 1 Чайна ложка Ба...